Mors dag 2018

Mors dag presenttips

Om lite drygt 2 veckor är det återigen dags för mammornas egna dag. Vi menar såklart mors dag 2018! Den dagen är absolut av en av de viktigaste när det kommer att ge bort presenter. Att även de allra minsta gesterna på uppskattning är omtyckt råder det inga tvivel om, och extra mycket gäller tesen till mors dag.

Vad är en typisk mors dag present som går hem hos mödrarna då? Vi slår gärna ett extra slag för de personliga prylarna som fotopussel eller ett graverat smycke för att nämna två presenttips. Att kombinera den lilla grejen med blommor är alltid rätt, och ger en helhet som önskas. Mammas dag handlar dock till största delen att vara tillsammans och umgås, som så många andra dagar. Presenter gör sig bäst desto mer känslor du lyckas baka in. På vår sida med mors dag presenter har vi samlat över 100 presenttips som är speciellt utvalda till sista söndagen i Maj då hennes dag inträffar.

Skaffa presenten i tid

Att fira julafton den 24/12 känns rätt självklart. Lika självklart är det att fira mamma på mors dag. Att få hem sin tilltänkta present några dagar försent är aldrig kul, så se till att lägga din order i god tid om ni hade tänkt att handla online. Vissa mindre shoppar som säljer sådant som går bra till mors dag kan få svårt och hinna få iväg alla orders så tyvärr finns det risk att leveranstiderna drar ut på tiden någon dag extra.

Hoppas ni finner många intressanta presenttips här på sajten. Dela gärna sajten på sociala vänner så även era vänner där kan hitta något extra fint till henne 2018.