Förslag på pensionspresent


När åldern börjar nära sig 65 år så börjar de flesta av oss lämna arbetslivet. Efter många hårda, och förhoppningsvis även roliga arbetsår, så är det dags att gå hem en gång för alla. Att bli avtackad med en pensionspresent från arbetskamrater och arbetsgivare är ett stående inslag när det är dags för pensionen.

Stort pussel med ett kärt minne


När det inte längre finns ett jobb att gå till så kommer det finnas otroligt mycket tid över. Tid som bland annat kan gå till att lägga ett pussel på 540 pusselbitar. Leta reda på ett fint foto och med ett par klick så kan ett fint fotopussel vara på väg till brevlådan.

Ett populärt presenttips som gör sig hur bra som helst som pensionärspresent. Ett förslag om det är från kollegorna är att ta ett kort på er alla. Ett fint minne att behålla.

Placeholder
Placeholder

Graverat bouleset


Pensionärssport nummer ett är förmodligen spelet boule. Vilken present kan då vara bättre än ett set med graverade klot? Kommer garanterat göra de andra boulespelarna avis. Kolla även in setet som ligger i en trälåda.

Till butik >


Placeholder

Ett mysigt ljus som sprakar


Slå sig ner i soffan med en bra tidning och ett doftljus på bordet. Låter det som en bra start på pensionen? Ljusen från Woodwick knastrar när dess veke i trä brinner. Ett bra start på en ledighet som varar resten av livet.

Till butik >

Örngott med fin text


Ett skämtsamt örngott med fina ord är en bra present till ”gubben” som gått i pension. Valmöjligheterna är många att välja bland, så ta dig någon minut att kolla igenom dem alla.

Priset hamnar på 99 kronor styck.

Placeholder
Placeholder

Uppblåsbar gåstol


Vill du ge en rolig pensionärspresent så tänk dig reaktionen du kommer få se när den några minuter gamla pensionären kommer hem och får syn på det här skämtsamma gåstolen. Den roligaste gåvan vi kunde komma på, visst var den kul?

Till butik >


Placeholder

Racerpensionärer


Ännu ett presenttips med högt humoristiskt värde. Skruva upp deltagarna och se vem som vinner racet. Ett bra val för dig som vill ge något symboliskt och roligt. Priset på 105 kronor tycker vi är helt okej.

Till butik >

Klassisk brevöppnare


En typisk pensionärspresent kan mycket väl vara en brevöppnare. Att öppna breven med stil är signifikativt med lite äldre människor, inte sant?

Välj att få namnet på pensionären graverat så har du fixat en riktigt fin present. 399 kronor kostar kalaset.

Placeholder
Placeholder

Ros i äkta guld


Efter ett helt arbetsliv så har väl personen gjort sig förtjänt av en ros i äkta guld? Passar perfekt om du är arbetsgivare som vill tacka för lång och trogen tjänst. Är såklart också en fin present om det är din partner, förälder eller en god vän som precis gått i pension. Ett intyg som bevisar dess äkthet följer med.

Till butik >


Placeholder

Withings Activité


Okej nu är arbetslivet klart och det finns innebär att det finns hur mycket tid som helst för träning som långa promenader och så vidare. Det här träningsarmbandet kommer göra att han eller hon har full koll på hur lång promenaden blir. Snygg som få andra klockar dessutom, kolla in en fin pensionärspresent.

Till butik >

Karaff till whiskyn


Att gå i pension är för många det samma som att på allvar njuta fult ut av livet. Är whisky en sak som din pensionär njuter av så kommer den smakupplevelsen bli ännu bättre med en karaff.

Det fina med just den här presenten är att du kan välja att få texten ”Grattis till pensionen” eller ”Bra jobbat, grattis!”. Ja du kan såklart välja fritt vad som ska graveras så tänk ut något fyndigt. Kommer garanterat bli en väldigt uppskattad pensionspresent skulle vi gissa på, vad tror du?

Just den på bilden kostar 1750 kronor och heter ”Nachtmann Sculpure”.

Till butik >
Placeholder

Inte bara gåva från arbetsplatsen


Visst är det så att ens partner, barn och ändra nära vänner också kan ge en pensionspresent. Gåvan ges för att gratulera till friheten att bestämma själv hur dagarnas ska spenderas kommande åren. Hoppas du finner något tips intressant att ge till den nyblivna pensionären.

Placeholder

Träningsstavar


Gåstavar kan ses som en pensionärspryl med sanningen är att de ger fantastiskt bra träning för stora delar av kroppen. De här limegröna stavarna var de snyggaste vi kunde hitta, håller du med?

Till butik >


Placeholder

Vinflaska inkl lasso


Att överraska med en flaska fint vin den första kvällen i total frihet är en vanlig present som blir ännu bättre om du presenterar flaskan på ett snyggt sätt som med det här lassot.

Till butik >


Placeholder

Filt för maximalt mys


Inget jobb kommer 9 gånger av 10 att resultera i mer tid framför tv:n eller sitta i soffan och läsa en bok. Den här filten är ett presenttips som är med lite här och var eftersom den är grym! Till butik >

Pensionen ger mycket tid för läsning


  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Tyckte du inget av presenttips va något att ge till den nyblivna pensionären så varför inte klippa till på en prenumeration? Nu finns det väldigt mycket tid över när mannen/kvinnan slipper förhålla sig till jobbet varje dag. En tidning att gotta sig i är kanske som allra mest uppskattat just i den här åldern.

Till butik >

Pensionärstid är avkoppling


Slappa i bubbelpoolen på badhuset eller ligga hemma i soffan och läsa en spännande bok. Det finns oändligt med saker att göra för att koppla av maximalt, och nu finns tid över det just avslappning och att njuta av livet.

Placeholder

Avkopplande massage


Livet ska njutas och när pensionen är här så finns det extra mycket tid att till exempel gå ner på stan för att få sig en skön helkroppsmassage.

Till butik >


Placeholder

Penna med gravyr


Vet du att en penna symboliserar en ny fas i livet? Välj att gravera in ”grattis till pensionen 2016” och du har en riktigt fin pensionärsgåva att ge bort.

Till butik >


Placeholder

Skicka blommor


Vill du gratulera på håll så är en bukett med blommor det mest klassiska du kan satsa på. Perfekt dos lukt och utseende för att inte tala om all den värme som går rakt in i själen hos pensionären.

Till butik >

Gör en personlig girlang


Det är en stor dag som är värd att firas på ett värdigt sätt eller hur? Att göra en egen girlang med ett text som ”Grattis Björn” eller vad nu han eller hon heter är ett sätt att visa att ni verkligen tänkt till och vill förmedla till personen att denna gjort ett bra arbetsliv.

119 kronor kostar denna girlang. Ett bra festtillbehör!

Till butik >
Placeholder
Placeholder

Fint set för rakning


Är det en man som lagt arbetslivet bakom sig så är ett minst sagt exklusivt set för rakning kanske en passande present?

Till butik >


Placeholder

Lyxiga restauranger


Detta värdebevis innehar en lyxig middag för två på några av Sveriges bästa restauranger. En bra pensionärsgåva att ge pappa eller mamma så att dom får gå ut på tumanhand och fira framtiden.

Till butik >


Placeholder

Dispenser


Att få gå upp några timmar senare säger inte många nej till. Att få komma upp och ta sig en skål med flingor från denna dispenser är lyxigt. Bra pris på 299 kronor.

Till butik >

Placeholder

Lykta till älsklingen


Om din älskling går i pension så är den här snygga ljuslyktan helt rätt. Tänd ett ljus för kärleks skull så att säga. Tänk på att leveranstiden är något längre.

Till butik >


Placeholder

Hemmakamin


Att inte ha ett jobb att gå till betyder mer mys hemma i soffan. Med sin helt egna hemmakamin så kommer mysfaktorn garanterat gå upp rejält!

Till butik >


Placeholder

Vetebälta med spännen


Att bli till åren kan innebära lite små smärtor här och var. Då värmer en vetekudde bra och ger värme både på det onda och in i hjärtat eftersom du var så snäll att ge den här gåvan.

Till butik >

Maskin för fotmassage


Letar du efter en lite dyrare present som utstrålar värme, lyx och välmående? Då ska du överväga att slå till på en sån här maskin som masserar fötterna. Det finns 3 olika lägen som är: Avslappning, wellness och djup massage. Storleken passar de flesta, i vilket fall upp till 46.

Vill du bli övertygad så är det bara att läsa recensionerna där högsta betyg ges från kunder som köpt den här maskinen.

En fin gåva som är perfekt för att njuta av många långa dagar i hemmet.

Till butik >
Placeholder
Placeholder

Termos


Om du tror att pensionen kommer innebära långa promenader i skogen tillsammans med en termos utsökt kaffe så är just en ny termos kanske den allra bästa pensionspresenten?

Till butik >


Placeholder

Bjud på en weekend


Nu är det slut på jobb och slit och då kan det väl passa bra med att dra iväg på en weekendresa? SAS har flyg som går till stora delar av världen, kolla in för att se deras erbjudanden just nu.

Till butik >


Placeholder

Skicka på vinprovning


395 pix kostar det dig att ge bort ett värdebevis på en vinprovning. Ett bra val för dig som söker en pensionspresent i sista minuten. 

Till butik >

Omtanke till golfaren


Att golf är en sport som främst domineras av äldre är ingen hemlighet. Att personer som blivit pensionärer helt plötsligt blir helt frälsta i sporten är inte så konstigt, det finns ju hur mycket tid som helst att spela på nu!

Är det just en golfare som du vill gratulera så väljer du att skicka detta nallebud direkt ner i brevinkastet. En present med omtanke och framförallt tanke. Visst är nallen söt?

Till butik >
Detta nallepaket kostar
0:-
Klockrent till pensionären som gillar golf
Placeholder
Placeholder

Vinpussel med gravyr


Hade du tänkt ge bort en flaska vin för att gratulera till att ett långt yrkesliv gått till enda? Aning tråkigt så spetsa till flaskan med detta pussel där du kan få en graverad hälsning.

Till butik >


Placeholder

Kockkniv


Nu finns mycket tid att laga alla de där rätterna man tänk göra, bara tid skulle finnas. Gör det roligare i köket med en rejäl kockkniv. Det finns ett gäng att välja bland, kolla in den presenten!

Till butik >


Placeholder

Saltlykta


Söker du en mindre och billigare pensionspresent så titta in den här saltkristallen som är formad till en ljushållare. Även små gåvor räknas.

Till butik >