Tips på avskedspresent


Att ta avsked är ofta jobbigt, speciellt om det är en nära kollega eller kompis. En avskedspresent är ett av sätten där du får tillfälle att visa uppskattning för vad personen gjort för dig. Gåvan kan vara en symbol för många år som anställd men kan också visa värme till en vän som ska flytta långt bort. Hoppas något av tipsen gör så att kommer på vad du ska ge.

Placeholder

Visa att personen varit guld värd


Har ni stått varandra nära under en lång tid? Om personen varit där för dig och ställt upp i vått och torrt så är en guldros helt på sin plats. Den här presenten är faktisk pläterad i äkta guld på 24 k. Inte så dyr som du tror, 599 kronor betalar du för rosen. Något exklusivt samtidigt som den förmedlar så mycket känslor.

Till butik >


Placeholder

Doftljus med träveke


Är den en liten varm gåva du letar så är ett Woodwick doftljus ett bra val. Det som skiljer dessa ljus mot andra är att de har en veke av trä. Det gör att det sprakar på ett mysigt sätt medans de brinner. Ungefär som en brasa, fast i lite mindre skala då såklart. Till butik >

Örngott med text


Att krypa till säng i en ny stad kan både vara spännande och aningen läskigt. Att få med sig ett kuddfodral från vännen hemifrån kan göra det hela lite mysigare.

Det finns ett gäng olika texter att välja bland. Måtten på de flesta örngott är 50 gånger 60 cm.

Till butik >
Ett omtänksamt örngott kostar
500:-
en fin avskedsgåva
Placeholder
Placeholder

Penn/glasögonfodral


Letar du efter en personlig avskedspresent? Ett pennfodral, som även fungerar som glasögonfodral, är presenten att ge kollegan som bestämt sig för att gå vidare. Kanske känns det aningen lättare att samla ihop pennorna på skrivbordet om kvinnan/mannen har detta schyssta etui att lägga i.

Till butik >


Placeholder

Presentbox för grillmästarn


Att ge bra presenter är att ge sådant som gillas. Är det en person som du vet älskar att stå vid grillen så ge honom/henne något inom grillning. Denna box med lyxiga tillbehör kommer säkerligen tas emot med ett stort leende på läpparna. Kolla även de andra boxarna med presenter.Till butik >

Placeholder

Presentkort hos prylmeckan


Det är inte den roligaste gåvan men bland de vanligaste gå det kommer till att tacka av en anställd med en avskedsgåva. Du bestämmer värdet helt själv och han eller hon bestämmer sen vilken av alla hundratals prylar som önskas. Välkommet och användbart presentkort är aldrig fel.

Till butik >


Placeholder

Massage


Ska flytten gå till någon av våra större städer så är ett värdebevis på en hel timmes underbar massage något härligt att se fram emot när flyttstöket är klart. Just det är kortet gäller i 14 städer där bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö ingår. Till butik >

Placeholder

Rolig vinhållare


En vinhållare är en present som passar att ge till alla som gillar att ta några glas vin då och då. Just denna går under kategorin roligare och udda. Kolla även de andra alternativen.

Till butik >


Placeholder

Manikyr


Är det en kvinna som är väldigt mån om sitt yttre som presenten ska vara till? En behandling av naglarna är så rätt någon behandling kan bli utifall. Finns även fler att välja från.

Till butik >


Placeholder

Exklusiv rakhyvel


Är det en man som förtjänar det bästa som ni ska ta farväl av så kanske en extremt exklusiv rakhyvel kan vara något? Priser från strax under tusenlappen till väldigt många tusenlappar.

Till butik >

Tillverka en egen gåva till avskedet


Ska ni ha en avskedsfest så är en god potatissallad eller en hemmagjord sås från eget hemligt recept en höjdare att bjuda på. Att göra ett hantverk och ge det som avskedspresent slå oftast högre än att köpa en produkt från en butik.

Placeholder

Graverad penna


Pennans symboliserar ett nytt kapital i livet vilket ett avsked mycket väl kan innebära. Gravera “Tack för den här tiden” eller vad du nu tycker passar.

Till butik >


Placeholder

Roligt porslin


En skål eller några kaffekoppar som verkligen sticker ut är en present som inte kommer glömmas bort vart den kom ifrån.

Till butik >


Placeholder

Snug Rug Deluxe


Denna filt finner du lite överallt här på sajten. Det är därför att det är en favorit när det kommer till att fixa en mysig present.

Till butik >

Gör presenten speciell


En present för ett avsked ska såklart vara speciell, om det är en speciell person för dig såklart.

Fäst detta hjärtan som är 15 centimeter i diameter på paketet eller ge det precis som det är. Det är små detaljer likt detta som gör presenten så där unik och ihågkommen som du säkert vill ha den.

Priset för ett hjärta hamnar på 79 kronor, vilket bör ses som helt okej eftersom det är i keramik.

Till butik >
Placeholder
Placeholder

Kaffebryggare


Är det en lite dyrare gåva ni har i åtanke och vet ni med er att personen dricker en hel del kaffe är denna bryggare ett klockrent val på avskedspresent.

Till butik >


Placeholder

Popcorn med varmluft


Att kunna förvandla kärnor till goda popcorn endast med hjälp av varmluft är ett nyttigt val. En present som ligger helt rätt i tiden.

Till butik >


Placeholder

Robotdammsugare


Är det en ung person som ska flytta till en ny stad ni söker present till? Städning kanske inte blir att stå högt på listan så ge årets julklapp 2015, en robotdammsugare.

Till butik >

Skämtsam gåva


Många gånger så är en avskedspresent något som ges när kvinnan eller mannen ska sluta sitt arbetsliv och få gå i pension.

Om så är fallet här och ni vill ha en riktigt skämtsam gåva kanske den här gåstolen vara ett passade presenttips?

Tänk minnen då ni dukar fram tårtan och alla andra godsaker och sedan ställer fram den här presenten. Ett avsked som garanterat inte kommer glömmas bort. Att skratta och ha kul tillsammans kommer förhoppningsvis ge ett så bra avsked som är möjligt.

Till butik >
Placeholder
Placeholder

Prenumeration


Ett enkelt val på avskedspresent är att ge han eller hon en prenumeration. Om jobbet slutas för att starta eget så är tidningen på bilden ett omtänksamt val som garanterat kommer med många goda råd för att lyckas.

Till butik >


Placeholder

Brandfilt


En avskedspresent som visar att du bryr dig om säkerheten. Att ha en snygg brandfilt liggandes kan vis sig bli guld värd om en oväntat eld uppstår.

Till butik >


Placeholder

Dörrstopp


Visst är vovven söt? Det här presenttipset är även med på sidan inflyttningspresenter och passar utmärkt om avskedet beror på att personen ska flytta till en ny stad.

Till butik >

Uppblåsbar loungesoffa


Är det en semesterpresent eller till personen som älskar att slappa och ta det lugnt du söker presenttips till så kolla in den här sköna loungesoffan. Visst blir man sugen på att köpa hem en själv också?

Finns i hela 12 olika färger så fråga vilken favoritfärgen är och klipp sedan till på ett exemplar i den färgen.

Till butik >
Placeholder
Placeholder

Doftblock


Letar du en present för en billig peng så kan detta 4-pack doftblock kanske vara ett intressant presenttips?

Till butik >


Placeholder

Vattenkokare


En vattenkokare nu får ni ge er kanske du tänker? Det här är inte vilken som helst då den styrs via telefonen och är en rolig avskedsgåva som sticker ut.

Till butik >


Placeholder

Biobiljetter


Är det ett mindre avsked till en person som du inte stått allt för nära är ett par biobiljetter i vilket fall en gåva.

Till butik >

Kläder för alla


Klicka in på Boozt och försök att inte hitta något alls av deras flera tusen plagg. Omöjligt inte sant? Därför är det här presentkortet så rätt att ge när du vill ge något ett varmt avsked med en present.

Säga vad man vill om presentkort men faktum är är det är en omtyckt av present. Orsaken till det är att personen i fråga alltid får exakt vad han eller hon vill ha för något.

250 kronor är minsta belopp och självklart kan du köpa hur många som helst. Vem vet kanske hittar du något fint där själv också?