Presenttips till henne


Att hitta en present till henne är en uppgift som kräver vägledning. Tips är presenttipsens mantra, och här finner du ett urval av gåvor som är speciellt utvalda till henne. Det kan vara en mamma som förtjänat en helkroppsmassage. Flickvännen som du vill ge den varmaste och mest betydelsefulla gåvan någonsin. Ja du finner såklart även förslag på grejer och upplevelser som passar bra att ge syrran, mormor, farmor och så vidare. Glöm inte klicka in på förstasidan, där vi lagt lite av varje som vi tycker passar de flesta.

Mammapresenter med omtanke


Din kära mor vad kan hon få denna gång tro? Blommor och mysiga presenter som filtar, tofflor och spa-behandlingar är presenttips som alltid går hem. Graverade glas, skärbrädor eller varför inte ett fint smycke är andra tips vi lagt fokus på då du besöker present till mamma sidan. Har hon mycket smycken? Då kan ett smyckeskrin med gravyr var det bästa valet av present till henne.

Upplevelser och då främst inom spa och skönhet är många mammors drömpresenter. Att få unna sig en manikyr eller en skön ansiktsmassage är endast några få tips på vad du kan ge till henne. Vinprovning slår också riktigt högt och är ett av våra mest klickade presenttips till mor.

Placeholder

Möjlighet att upptäcka nya favoritviner


Är hon en mamma som gillar att prova nya viner? Då är en provning av en fin samling viner en present som bör falla henne väl i smaken. Ett förträffligt val om du letar en present på något nu kan göra tillsammans. Slå till på två värdebevis och sen bestämmer ni vilket dag som passar bäst tillsammans.

Till butik >Placeholder

Filten alla mödrar bör inneha


Många mödrar gillar att slå sig ner i soffan med en bra bok. Att svepa en mysig filt runt sig är inte alls dumt det heller. Denna present, som är en filt med armar, gör att hon kan dricka te, hålla i boken eller plocka upp en godis från vardagsrumsbordet utan problem. Kanske vårt mysigaste presenttips överlag!?

Till butik >


Flickvännen förtjänar det bästa


Den present som tar längst tid är förmodligen den du ska skaffa till flickvännen. Kärlek, känsla, genomtänkt, exklusiv är några ord du gärna vill träffa rätt på. Det viktigast är just att gåvan har en betydelse och är väl genomtänkt. Vi är övertygade att de flesta tjejer tar en billig present som är fullspäckad med kärlek framför en dyra produkt som helst saknar känsla. Guldrosen (tips två) är en liten present som du kan baka in så mycket kärlek i med hjälp av passande ord. Säg till henne att hon är guld värd och att er kärlek aldrig kommer vissna. Som sagt en effektfull gåva inte sant?

Att ge sådant som utspelar sig i framtiden ger just känslan av att ni har framtiden tillsammans. Exempel kan vara en resa eller en konsert inom en inte allt för avlägsen framtid. Fler tips till henne finner du självfallet på sidan present till flickvän, kolla in den.

Placeholder

Hjärta där du väljer gravyr


Smycken och andra lyxiga gåvor är något som många flickvänner känner starkt för. Främst hjärtformade sådana är presenttips som får hennes hjärta lite extra varmt. Att välja gravyr på ett smycke likt det på bilden är förmodligen en av de allra säkraste valet till tjejen. Om hon vill kan den en egen kedja används.

Till butik >Placeholder

Kärleken vissnar aldrig


Som du läste i texten ovan så kan du ge den här guldrosen med känsla. En stor del i helheten fixar du med ett tillhörande kort eller så skriver du ihop ett mindre brev som du försöker knyta samman till rosen, och henne. Och ja, det är faktiskt äkta guld den är förgylld med.

Till butik >


Lyssna på syrrans önskningar


Din syster är tjejen du aldrig vill göra besviken, inte sant? Ett stående tips är att fråga lite lätt efter vad hennes önskningar är. Sen behöver det absolut inte innebära att hon får presenten på listan. Sidan present till syster har ett fokus på spännande produkter för att laga mat. Har hon ett intresse för matlagning så är en pizzasten eller en innovation stekpanna två av presenttipsen du kan finna på den sidan. Glöm inte att även den minsta presenten kommer uppskattas. Det är tanken som räknas är ett uttryck som stämmer!

Placeholder

Vetekudde från Bejlas gåva


Att plocka ut en vetekudde från mikron är en varm känsla som alltid ska finnas nära tillhands. Vi har valt det här presenttipset efter som det ligger på en prisnivå som alla klarar av, 199 kronor. Värmen symboliserar att du vill hennes bästa och den fina designen. Klipp till på en kudde till dig själv också.

Till butik >present till henne

Massagekudde


Inte vilken kudde som helst utan den här ger syster skön ryggmassage! En present till garanterat kommer användas flitigt av både henne och hennes närmaste.

Till butik >


Tips till mormor och farmor


Mormor och farmor är säkert så stolta över sitt barnbarn. Ännu gladare blir hon om du ger en present som verkligen visar att du lagt ner tid på att göra henne så glad du bara kan. Blommor och nallebjörnar är små, men ack så känsloladdade gåvor. Många gånger så kanske inte träffar henne när det är namnsdag, födelsedag eller jul. Då är det främst presenter du kan skicka direkt som gäller. Här har du två populära presenttips du kan skicka direkt till hennes hem.

Placeholder

Sprid glädje med blommor


Går det att ta emot ett fin bukett blommor utan att känna en varm känsla i bröstet? Så många fina alternativ att välja på och vi skulle vilja påstå att detta val av present garanterat kommer göra mormor eller farmor hur glad som helst!

Till butik >Placeholder

Fotmassage


Låt henne njuta av fotmassage i världsklass, när som helst önskas! Underbar present som kan hjälpa till att göra henne piggare och gladare.

Till butik >