Bra tips på inflyttningspresent


Att flytta till nytt hem är spännande, inte minst för att se vilken fin inflyttningspresent som ens familj och vänner kommer med. Eftersom det kan kan vara en tuff nöt att knäcka vilka sorts presenter som passar bra att ge till killen eller tjejen som är nyinflyttat så behövs mängder av bra presenttips. Personligt graverade presenter med nya adressen är förmodligen den bästa inflyttningspresenten du kan ge. Att genast få samhörighet med sitt nya boende kommer göra det lättare att trivas.

Är det inflyttningspresent hus eller lägenhet som står på inköpslistan? När det handlar om hus så är möjligheterna att fina nödvändiga presenter ännu större än vid en lägenhet. Fundera om det finns en bra inflyttningspresent som kan användas på gården. Ett par fina fasadsiffror kommer ge ett fint utseendet på nya huset.

Slutligen är det värt att tänka på att inflyttningspresenter inte behöver vara en produkt. Välj att baka en god paj eller ta med en flaska vin är heller aldrig fel, och är ett par exempel på alternativa presenter till den nyinflyttade. Förhoppningsvis kommer du känna att alla presenttips på sidan kommer ge bra vägledning för att finna en bra gåva till inflyttningen.

Träffsäkra presenttips till den nyinflyttade


Det är tre avgörande faktorer på hur bra en inflyttningspresent kommer bli. Känslan är som vanligt oerhört väsentlig och personifiering av produkterna kommer lyfta känsla i inflyttningspresenter fler nivåer.

 • Välj nya hemmets adress och låt den bli graverad eller broderad på fina presenter.
 • Fråga om det finns några önskemål på inflyttningspresent och försök att ge något som du vet behövs.
 • Överraska maximalt med roliga inflyttningspresenter som ni kan ha glädje av på direkten.

Skärbräda till nya hemmet


Så oerhört stilig och vid en första koll kan skärbrädan se ut att vara i trä. Det är den inte utan i kockarnas senaste trend, hygieniskt gummiträ. Diametern är 35 cm så här finns mycket plats att både skära, hacka och servera på.

En mer passande skärbräda som inflyttningspresent får vi leta efter. Den kommer garanterat nyttjas för en väldigt lång tid framöver.


inflyttningspresent

Underbar fotmassage


Tänk på ett scenario där allt är flyttat och klart. Hemmet står skinnande rent och det är äntligen dags att koppla av en stund. Killen eller tjejen slår sig ner i soffan och stoppar ner fötterna i den här magnifika maskinen. Snacka om att få en bra start i nya bostaden.

Skön inflyttningspresent till henne & honom!

Till butik >Broderade handdukar


Nytt hem är lika med att en massa gamla handdukar har slängs. Skönt med nytt och fräscht, håller du med? Välj att få namnet eller adressen broderade på de här mjuka och Fairtrade certifierade handdukarna.

Till butik >Känsligt porslin


Vill du ta med dig en rolig present till den nyinflyttade vännen så är porslin från märket Tassen ett presenttips att ta en närmare titt på. Hur känns det här setet med två koppar som rolig inflyttningspresent med mycket humor?

Till butik >

personlig inflyttningspresent 2020

Flaskback med gravyr


Fin träback som du med fördel kan fylla upp med dryck. Texten på bilden är husägare 2019 så varför inte kopiera ett vinnande koncept?

Bra inflyttningspresent till par

Till butik >Box med godsaker


Är godis och delikatesser överlag något som står högt i kurs? Klipp till på en box och ta med dig första gången du hälsar på. Svårare än så behöver absolut inte en inflyttningsgåva vara.

Till butik >


Placeholder

Graverade glasunderlägg


Nytt hem kan mycket väl även innebära nytt bord. Ett bord som såklart skall tas hand om och vårdas så bra det bara går. Med hjälp av dessa snygga underlägg så kommer i vilket fall inte glasen lämna märken efter sig.

Till butik >
Placeholder

Ljus för en trevlig hemmakänsla


Å nej inte ett till tråkigt doftljus kanske du tänker? Inte alls säger vi. Detta är Woodwick, som har en veke av trä. Det mysiga är (förutom härliga dofter) att den veken ger från sig ett sprakande ljud. En underbar inflyttningspresent som väldigt få inte skulle uppskatta att ta in i sitt nya hem.

Till butik >


Placeholder

Pizzasten för nya matupplevelser


En ny lägenhet eller ett nytt hus ger mersmak för att prova nya maträtter. Just smak och konsistens är nyckelorden när pizzan tillagas på denna sten av lava. En roligt present som du dessutom kan lägga in ett litet krav att få bli bjuden på pizzakväll något senare tillfälle.

Till butik >


Snygg dubbel-dispenser som inflyttningspresent


Ny bostad med ett nytt kök? Då är det absolut inget snack om saken att denna snygga present kommer passa in väldigt bra. Tar inte speciellt mycket plats och smälter lätt in bland övrig inredning.

Inflyttningspresenten ligger på en lagom prisnivå som är 249 kronor. Kan det vara läge att skaffa en själv också? Eftersom den sköna “hotellkänslan” infinner sig så känns pengarna som väl investerade.

Inflyttningspresenten går givetvis att fylla med annat än flingor. Nötter, godis och makaroner är några tips. Produkten har en stilren design från KitchPro och gör sig bra i både hus och lägenhet.


inflyttningspresent hus

Broderad morgonrock


En helt ny känsla infinner sig när man flyttar du till en ny bostad, eller hur? Vi kan garantera att ingen blir missnöjd av att få en personlig morgonrock som inflyttningspresent!

Till butik >Graverade grillredskap


Handlar det om inflyttningspresent hus så kanske det äntligen ges utrymme att kunna ha en grill på gården? Då skulle givetvis några egna grillredskap förhöja den härliga känslan ytterligare några nivåer.

Till butik >Personliga ljuslyktor


Tänd ett ljus och låt det brinna för vad bostaden och alla möjligheter som öppnas med denna. Välj gravyr i form av nya adressen och du har skaffat en riktigt bra inflyttningspresent till både henne och honom.

Till butik >

Inflyttningspresenter till hallen


Det finns skohorn i olika klasser. De billiga och plastiga som du finner på lågprisbutiken. Sen finns det exklusiva i äkta polerat horn. Du vet ett sån där accessoar som du vill skryta med och låta hänga framme.

Att välja ett exklusivt skohorn som inflyttningspresent är därför helt rätt! I vart hem hör skohornet så att säga.

Exklusiv och fin inflyttningspresent som kostar lite mera!


bra inflyttningspresent

Kom med värme och omtanke


Just som rubriken lyder så är en vetekudde ett jättebra presenttips. Skänk värme och omtanke till en billig slant. Naturliga färger som gör att de lätt kan matchas in med inredning i nya lyan. Söker du inflyttningspresent runt 200 kronor? Slå till på en vetekudde, priset är nämligen just det.

Till butik >Söt skruvmejsel


Att vara nyinflyttad innebär ofta att skruvmejseln används flitigt den kommande tiden. Den här lilla björnen står så sött på sin träplatå. Luring som hon är så döljer sig en skruvmejsel där inne. Rolig inflyttningspresent för att skruva upp hyllor och annat i nya hemmet. Bor personen i lägenhet eller hus? Oavsett vad som känns denna present lika aktuell.

Till butik >


Present till mästerkocken


Äntligen ett nytt kök som både är modern och större än innan! Är det en mening som stämmer överens med det nya boendet? Då är en personlig inflyttningspresent i form av ett kvalitativt förkläde i skinn kanske det absolut bästa presentval du kan göra.

När förklädet inte skyddar mot stänk så hänger det snyggt på väggen. Dess höga kvalité gör att nästan alla vill ha presenten synlig.


inflyttningspresent kök
bästa inflyttningspresent

Doftpinnar


Att ge det nya hemmet i form av ett doftljus eller denna mer utstickande inflyttningspresenten doftpinnar är ett enkelt val för dig och garanterat uppskattat hos mottagaren.

Till butik >Duschdraperi


Vad tror du om ett duschdraperi? En gåva i en lagom prisnivå och om draperiet nu trots förmodan inte faller i smaken så behövs det ju inte användas så länge, om än alls. Ett nytt hem gör sig rätt att förnyas på småsaker som detta.

Till butik >


tips på inflyttningspresenter

Snygga vädervarnare


Önskar du ett bra presenttips på inflyttningspresent som passar att ge till precis vem som helst? Vädervarnare är snygga, mystiska och blir en fin inredningsdetalj i hemmet!

Till butik >

Tidningar till husägaren


Har flytten gjort från en lägenhet till ett hus? Då är alla god råd som möjligen går att få bra eftersom det inte är allt för lätt att sköta hand om ett hus. En prenumeration för ett helt år på den här passande tidningen kostar 249 kronor och är perfekt att ge som inflyttningspresent.

Du behöver inte ens slå in någonting det räcker med att du säger att det kommer “hjälp på brevlådan” så känner du att du gett en present.

Har inte flytten gått till ett hus så finns det såklart massor av andra titlar att ge bort. Du kanske hittar något spännande själv också?


inflyttningspresent hus

Hushållsvåg


Letar du inflyttningspresent i prisklassen runt 500 kronor? Ett tips är denna hushållsvåg som går upp till hela 5 kilo. Att satsa på en present till köket är helt rätt.

Till butik >Pussel till vinet


Är det en fin flaska vin som ska bli presenten så snitsa till det en aning mer genom att sätta in den i det här pusslet. Går dessutom att återanvända gång på gång.

Till butik >Källsortering


Är du en miljövän och vet med dig att den nyinflyttade fuskat tidigare? Då är dessa bagar den perfekta presenten som ger alla möjligheter till en rejäl förbättring.

Till butik >

Rengörare för mikron


Den här lilla prylen kallas för “Angry Mama” och fixar rengöringen av mikron på ett kick. Den är bara att hälla i ättika och vatten och vrida på mikrovågsugnen på ungefär 5 minuter så kommer hon bli väldigt arg och spruta ut blandning över i hela mikron.

En rolig inflyttningspresent för dig som söker något passande för under hundralappen. Endast 79 kronor kostar den här presenten.

Klockrent gåva till den som flyttat hemifrån för första gången. Men Angry Mama är förmodligen välkommen i de flesta hem som innehar en mikro.

Placeholder

Diskställ


Efter till exempel en inflyttningsfest kan det bli mycket disk. Det här är ett ställ i form av en torkdyna som är en bra present till den som bor trångt och behöver ställa all disk någonstans.

Till butik >


Placeholder

Retro Hot Dog


Visst är snabbmåltiden korv och bröd en klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Att ge något nytt till köket i nya bostaden är en gåva som absolut kan klassificeras  som en inflyttningspresent.

Till butik >


Placeholder

Emojikudde


Brukar ni skicka någon emoji mer än den andra? Då är just den kudden en rolig inflyttningspresent som kommer pryda det nya hemmet för en lång tid framöver.

Till butik >

Vinhållare inklusive glashållare


Vad tycks om denna present? Perfekt inflyttningspresent till paret som köpt hur på landet och gillar natur och jakt.

Vill du skämma bort dom rejält så pallrar du dig iväg till bolaget och köper den finaste flaska vin du bara kan hitta. Ännu ett steg är vinglas men det ska väl inte behövs tro?

Att bara ge bort en flaska vin är fint, men aningen tråkigt. Att ge en flaska tillsammans med något mer blir däremot en mer komplett present. Någonting att spara för framtiden så att säga.

Finns även 19 vinhållare till hos butiken. Kolla in dem också.

Till butik >
Placeholder

Yoyopower


Ett nytt boende innebär nya möjligheter där en av dessa är att göra hemmet mer automatiserat. Som att styra strömmen via mobiltelefonen.

Till butik >


Placeholder

Nyckelring


Den här fina nyckelring kan du välja att få graverad med till exempel namnet på den nya gatan eller någon annan varm hälsning.

Till butik >


Placeholder

Presentkort inredning


I ett ny bostad så behövs inredning och det är dyrt. Då kan ett presentkort vara en av de mest uppskattade inflyttningspresenterna. Vår favorit är den här butiken, kolla in den.

Till butik >

Ge en ekonomiskt bidrag


En ny bostad innebär ofta höga utgifter under en kort period vilket kan bli minst sagt kännbart. Då är ett presentkort på heminredning eller kökstillbehör ett utmärkt val av inflyttningspresent. Okej ett presentkort är inte den roligaste present du kan hitta på, men som sagt det kan behövas mer än någonsin just nu.

Placeholder

Glas till nya hemmet


Några ölglas går alltid åt om nu personen som flyttat gillar öl. Perfekt att ta med dig om du är bjuden på inflyttningsfest. Kanske ni kan inviga glasen direkt?

Till butik >


Placeholder

Presentkort kökstillbehör


Tallrikar, köksmaskiner, stekpannor och extremt mycket mer finns på bagaren och kocken. Ett presentkort där är garanterat en given succé då alla behöver något därifrån.

Till butik >


Placeholder

Dörrstopp


Söt vovve som inte går att trycka illa om är ett praktiskt dörrstopp samtidigt som det är en fin inredningsdetalj. Bra pris också, 149 kronor.

Till butik >

Ge accessoarer till köket


Nytt hem innebär nya fräscha accessoarer till bland annat köket. Det kan vara svårt för dig att pricka in rätt stil på svåra saker som ska stå framme. Om du ni inte känner den nyinflyttade personen väldigt väl.

Den här presenten kan i det närmsta inte bli fel. Den fäster lätt i diskhon och håller sen disktrasan på plats.

Extremt bra betyg från 38 recensioner, hela 4,8 av 5!


Små inflyttningsgåvor uppskattas också


Vill du inte ge någon pryl som inflyttningspresent så finns det otroligt många alternativ. Om du är bra på att baka så är en påse kanelbullar en fin gest. Då kommer du i vilket fall inte tomhänt utan har en liten gåva med dig.

Placeholder

Vin + pryl


Hade du tänkt att ta med en flaska vin när du går på besök i nya hemmet för första gången? Ge något mer till vinet som den här lilla prylen som luftar vinet.

Till butik >


mugg inflyttningspresent

Muggar med gravyr


Säg den person som aldrig dricker fil, te eller någon annan dryck ur en mugg? Finns en hel del personliga muggar att välja på.

Till butik >Doftljus


Vill du ge ett avtryck i atmosfären i nya lyan så är ett bergsäkert presenttips att ge ett doftljus. Välj en spännande doft och välj bort de allra billigaste ljusen.

Till butik >

Avslappning efter flytten


Att flytta tar på krafterna så när allt är klart kan en gott och spännande smakupplevelse passa bra.

Är det en som flyttat slår du till på ett värdebevis på en vinprovning. Är det ett par så är slå till på två. Går snabbt att fixa så det är ett klockrent presenttips på sista minuten inflyttningspresent.

Priset är lagom för den här sortens presenter tycker vi, 395 kronor. Håller du med? Vem vet du kanske hänger på själv också.


 • Tårta som inflyttningspresent

  Om du inte känner för att köpa någon inflyttningspresent så varför inte göra en själv? Att ta med en hemmagjort tårta och bjuda på är ett bra sätt att fira den nya bostaden. Om du känner att en tårta blir en för stort projekt att göra själv kan du alltid köpa en på Konsum eller i annan livsmedelsbutik.

 • Tavlor

  Att skaffa eller måla en tavla tror jag många symboliserar med en inflyttningspresent. Att ge sig på att ge bort heminredning är svårt och kräver att du har en väldigt god kännedom om personens smak och stil. En tavla kanske är det allra svåraste då den är menat att hänga framme så den syns varje dag.

 • Hälsa på utan present

  Om du nu inte känner för att skaffa någon present alls så är det inte hela världen. Det viktigaste är att du tar dig tid att hälsa på i nya lägenheten, huset eller vad nu bostaden är för något.


Värmefilt


Att sitt i nya bostaden och mysa och bara må bra är en höjdare. En värmefilt förhöjer känslan av välbehag och gör det hela ännu mysigare.

Till butik >Lyxbad för fötterna


Jag älskar fotbad och det är verkligen inte överskattat för fem öre att ta och avvara en halvtimme eller så för att relaxa och må finfint.

Till butik >


Stilren och praktisk tårtspade


Hade du tänk baka en tårta som den nya bostad ska firas in med? Visst är en tårta en slags inflyttningspresent och väldigt omtänksamt men när ni alla har satt i er den så finns det inget kvar av din present.

Att samtidigt ge bort denna fina tårtskärare gör att det kommer finnas en minne kvar i form av en produkt.

Den här gåvan både skär och serverar på samma gång och är en uppskattad present hos alla som gillar sötsaker.

Kommer i en snygg presentförpackning så om du inte känner för att slå in den så behöver du inte, även om det såklart blir ännu bättre om du tar dig tid att slå in inflyttningspresenten.

Placeholder

Aromalampa


Nya fräscha dofter till hemmet är väl välkommet eller vad tror du? Då kan du klippa till på en doftlampa i present. Glöm inte att köp några spännande doftoljor att ge tillsammans som ett paket.

Till butik >


Placeholder

Eget bryggeri


Är öl en dryck som står högt på listan så är en tunna aldrig fel. Utmaningen här är att inflyttningspresenten får bryggas själv. 7 dagar tar det att få 5 liter färdig öl.

Till butik >


Placeholder

Arts In Stone


Är det en kär vän som har flyttat till nytt boende så kan den här stenplattan med några val valda ord vara en fin inflyttningspresent. Kommer göra hemmet mer kärleksfullt om inte annat. 79 kronor kostar den.

Till butik >

Placeholder

Badsalt


Finns det ett badkar i nya lyan så är något skönt till det en fin gåva. Badsalt är ett exempel på vad du kan ge. Här har du en produkt som kostar lite mer. Betoning på naturen och skogen.

Till butik >


Placeholder

Sällskapsspel


Ni som gillar att träffas tycker säkert att ett nytt roligt sällskapsspel passar perfekt. Har du provat spelet knäppgök? Hur kul som helst!

Till butik >


Placeholder

Kockkniv med gravyr


Alla behöver en rejäl kockkniv så varför inte gravera in adressen till nya lägenheten/huset på den här fina kniven och ta med när du ska inspektera hemmet för första gången?

Till butik >

Placeholder

Cocktailset


Ska det nya hemmet firas in med en inflyttningsfest? Då är ett litet set för att göra utsökta cocktails kanske den bästa presenten av de alla. Glöm inte köpa några citron, lime och blanddricka.

Till butik >


Placeholder

Kam i mörkt horn


Ny bostad kräver väl en ny kam? Nej då men varför inte ge det som en fin och lagom exklusiv present säg. Italienskt hantverk som du får betala 295 kronor för.

Till butik >


Placeholder

Kokbok för studenter


Har flytten gått till ett studentrum? Då är en här kokboken med massa recept för en tunn plånbok en present som kommer uppskattas enormt!

Till butik >

Placeholder

Filt med armar


Filten är kanske den mysigaste inflyttningspresenten av de alla. Kolla in recensionerna från över 300 kunder som köpt denna så förstår du varför den är en storsäljare.

Till butik >


Placeholder

Rumsspray


Har du någon gång gått in i en butik och blivit fascinerad av hur gott det luktar? Det är för att många använder rumsspray, som såklart även gör sig utmärkt hemma. En udda inflyttningspresent som lätt skapar ett beroende när väl doften är intränad.

Till butik >


Placeholder

Presentförpackning med muggar


Är det ett par som gemensamt flyttat ihop så köp den här presentförpackningen så har du present åt dem båda. Vem som tar den glada muggen och vem som tar de sura väljer dom själva! En rolig gåva för 279 kronor.

Till butik >

Skicka blommor till nya bostaden


Det är inget som piggar upp så som blommor, och det är förmodligen därför som just blommor är så omtyckt att ge i present.

Vill du skicka något som grattis så är det här valet så rätt ett val kan bli kan vi tycka. Interflora har dessutom blixtsnabba leveranser som når i princip alla hörn av vårt avlånga land. Prisklasserna att välja bland är också många så välj någon som du tycker är okej för din ekonomi. Om du inte gillar blommor så finns det en hel del presentgodis istället. Eller varför inte ge bägge som bilden visar?Tips: Lägg även beställning till kommande tillfällen när du vill överraska någon du tycker om med en vacker bukett. Datum för leverans väljer du.

Inflyttningspresent för ett stort steg


Att flytta till en ny bostad är ofta ett stort steg. Visst är vi alla olika och det finns folk som flyttar flera gånger per år medans andra flyttar ett par gånger under en hel livstid. Beroende på hur pass unikt det är att din vän, partner, syskon eller vem det än är som ska flytta till en ny bostad är så passar det olika bra med inflyttningspresent. Är det bästa vännen som flyttar för tredje gången i år så känns det inte som presenten behöver vara så exklusiv.

Just det här med exklusiva och fina inflyttningspresenter tycker jag är helt beroende av hur, och vart, personen flyttar. Det beror såklart också på vilken “presentkultur” ni har till varandra. Om ni inte missar en namnsdag, årsdag eller annat litet tillfälle att ge bort en överraskning så hör det till med en inflyttningspresent.

In- eller utflyttningspresent


Är det en inflyttningspresent eller en utflyttningspresent du ska ge? Den sistnämnda är en present som lämpar sig när någon i din närhet ska flytta långt bort och ni ska av en avskedsfest. Gåvan kan du även kallas avskedspresent, men den syftar många gånger till är en anställning avslutas eller när personen går i pension. Oavsett vad du väljer att kalla de olika presenterna så fyller de alla ett riktigt varmt syfte som är att vissa att du bryr dig och gillar honom eller henne.

Det blir allt vanligare att emigrera till ett annat land. Länder som USA och England står högt på svenskarnas lista. Vid sådana tillfällen blir det naturliga valet att ge en utflyttningspresent. I vilket fall till en början då det finns risk att det tar ett tag innan du kan hälsa på i det andra landet. Glöm inte att det aldrig är för sent för en inflyttningspresent. Jag har fått en flera år efter jag har flyttat in så hälsar du på några år efter flytten så känn dig inte dum, äbttre sent än aldrig brukar det väl sägas?

Hoppas sidan hjälpte dig på traven både när det kommer till presenttips på inflyttningspresent och vad du kan tänka på.