Julkalendrar som förgyller advent


Advent är en mysig tid, inte minst för alla fina julkalendrar som värmer oss i vintermörkret. 24 luckor att öppna är detsamma som 24 dagar med en god chokladbit, en saga eller varför inte den omättligt populära julkalendern med te? Utbudet på olika sorts kalendrar är stort, och vår uppfattning är att allt fler valmöjligheter tillkommer för var år som går.

Tänker ni att alla dessa kalendrar mest är för barn? Det är helt fel då julkalendrar för vuxna aldrig varit mer aktuellt än idag. En av fjolårets favorit var till exempel den med doftljus från Yankee Candle. Dyr som attans men för de cirka 550 kronorna fick vi också 24 helt magiskt väldoftande ljus. Snacka om att lyxa till frukostbordet eller kvällsfikat va? Här lägger vi upp några av de bästa adventskalendrarna som vi kan hitta 2018. Hoppas ni känner att tipsen är bra. Förresten, det är ju en ypperlig present att ge bort till mamma, pappa, vännerna eller vem du än tycker ska få en aningen mysigare advent.

Placeholder

Rituals XL julkalender


Väldigt snyggt förpackad gran som är full av Rituals populära produkter. En av de absoluta toppvalen att ge till sin fru, flickvän eller mamma. Halva priset mot produktvärdet dessutom! 

Till butik >


Placeholder

Teadventskalendern 2018


Varje lucka innehåller cirka 5 gram te som är KRAV-märkt. Perfekt till den som gillar en kopp starkt te, eller till de som vill dela på två koppas mildare te. En storsäljare!

Till butik >


Placeholder

Vingummi


Här kommer luckor med vingummi i yttersta gourmet-stil från Wally & Whiz. Godiskalendern alla som gillar vingummi kommer att älska.

Till butik >

Placeholder

Kalender med Jelly Belly


Vi slår ett slag för att minst en julkalender ska innehålla något gott! Att välja den här med Jelly Belly är en ypperligt val till den som gillar gelébönor.

Till butik >


Placeholder

Johan Bülow lakritskalender


Pappa, pojkvännen eller vem som helst som älskar lakrits kommer bli överlycklig åt 24 underbara smakar från denna lakritskalender.

Till butik >


Placeholder

Badprodukter


Finns ett badkar i hemmet så bör också denna julkalender fylld med badprodukter finns där. En present till den som gärna ligger i badkaret.

Till butik >

Yves Rocher julkalender


En av de mest värdefulla kalendrar 2018 måste vara den från Yves Rocher. Bara fullstora produkter som är fint förpackade i tygpåsar. Snacka om att mamma eller den du väljer ge den till kommer bli glad! Det är ingen överdrift att kalla den årets skönhetskalender.

Tänk på att i princip alla julkalendrarna finns i begränsad upplaga. De som efterfrågas allra mest brukar tyvärr också sälja slut snabbast. Det är svårt med lagerhållning till advent, ingen vill ju stå med hundratals i lager efteråt.

Slå till nu så ni är säker på att få era exemplar.Placeholder

Placeholder

24 dagar med te


Te är populärt och här kommer ännu ett tips. Snyggast design av den alla tro? Dyrast med sina 349 kronor.

Till butik >


Placeholder

Pysselkalender


Är barnet en fantast av de små hästarna från My Little Pony? Då är givetvis alla 119 kronor värt att få se minnen av att få denna här pysselkalendern.

Till butik >


Placeholder

Kaffeadventskalendern 2018


Älskar du eller någon i din närhet kaffe? Då har du här en riktigt fin adventspresent till dig själv eller den personen. Priset ligger på 399 kronor.

Till butik >

24 doftljus från Yankee Candle


Säg den som inte gillar att tända ett doftljus under kalla december månad? Än bättre att tända ett nytt doftljus varje dag under hela advent. Det är just vad julkalendern från Yankee Candle bjuder på. De små “teljusen” brinner cirka 4 timmar och kan således både brännas på någon timme till frukost, och även till kvällsmyset i soffan. En kalender där efterfrågan känns stor.

Den här modellen passar utmärkt att ge bort till sin partner i present. Om du inte känner du får just denna av någon så varför inte slå till på en present till dig själv?

Priset är 549 kronor. Helt okej för en julkalender med en sådan lyxig känsla. Hur många slår du till på?Placeholder

Placeholder

Snögubbekalender


Är ni en av alla de som föredrar att göra sin egen julkalender? Den här snögubben fylls med vad för diverse godsaker eller prylar ni önskar.

Till butik >


Placeholder

Sminkkalender


En ny produkt inom skönhet var dag. Hur låter det? Flickornas favorit som består av läppstift, ögonskuggor, nagellack för att nämna lite av innehållet.

Till butik >


Placeholder

Adventskalenderhus LED


Hur mysigt skulle det inte vara att ha detta “andra hem” i sitt hem under advent. Tyvärr 25 lådor men känns det okej så klipp till huset innan de säljer slut.

Till butik >

Placeholder

Erotisk adventskalender


Är det en kalender som kommer ge er en erotisk advent som efterfrågas? Kolla då in den här vuxenkalendern som går lös på 1495 kronor. För pengarna får ni en hel del.

Till butik >


Placeholder

Kaffekapslar


Kapslar med gott kaffe är adventskalendern för alla med en kapselmaskin. Varumärket som släppt denna heter Estate Coffee.

Till butik >


Placeholder

Pixi 2018


En hel adventskalender som är fylld med små berättelser. Majoriteten är sagoböcker men en del är pysselböcker. 249 kronor för en sagolik advent är väl bra?

Till butik >

Te adventskalender


Kanske inte den lyxigaste tekalendern men förmodligen den allra billigaste! 69 kronor ger du för 24 enskilt paketerade tepåsar. 

Slå till på en till dig själv, ett par till föräldrarna och kanske även till din kollegor på jobbet eller i skolan. En liten kalender kan skänka så mycket glädje och priset gör denna till ett bra val. Placeholder

Placeholder

BRIO adventskalender


Bitarna från BRIO är en återkommande succé som gör det möjligt att bygga upp en magisk värld bit för bit. Här i 2018 års upplaga. Från 3 år.

Till butik >


Placeholder

Fotbollskort


Nations och världens främsta sport bör vara fotboll. Är pojken eller flickan ett barn som älskar att ha koll på dom stora stjärnorna så sitter dessa 48 kort bra.

Till butik >


Placeholder

Paw Patrol


Det är svårt att inte förälska sig i Paw Patrol och alla dess karaktärer. Små överraskningar hela vägen till julafton

Till butik >

Adventskalender till barn? Då är det dessa butiker som gäller!

Placeholder

Alla adventskalender hos Bamba.se
Placeholder

Alla adventskalender hos Lekmer.se
Vuxenkalender från Sinful


Är det en överraskning som gör att du och din partner kommer få en hetare advent du letar efter? 24 sexiga gåvor finns gömda bakom luckorna i julkalendern från Sinful.

Totalt värde på produkterna är 2900 kronor. Ni betalar 995 kronor.Placeholder