Sidan består av
0 stycken
studentpresenter 2020

Från
0
populära e-handlare

Guide för att välja studentpresent 2020


Det är inget snack om saken att studentpresenter är de gåvor man gjort sig som allra mest förtjänt av. Eftersom det ligger många års tuffa studier bakom så är en riktigt fin och exklusiv studentpresent helt på sin plats!

Studenten är en dag fylld av glädjen och skratt. Tårarna blandas med den sköna känslan att äntligen ha klarat av gymnasiet till att det är sorgligt att man inte får träffa alla sina klasskamrater varje dag. En känslosam dag helt enkelt.

En stor del av firandet är alla studentpresenter som tjejen eller killen sett fram emot. Personliga smycken med gravyr eller spännande upplevelser. Valmöjligheterna, och önskemålen, av studentpresent är många. För att lyckas skaffa den bästa presenten till studenten så tänk till på vad hon eller han gillar att göra. Att ge presenter inom en favorithobby är alltid ett säkert kort.

Ta hjälp av presenttipsen här och du otvivelaktigt kommer närmare ditt mål att hitta en studentpresent till killen eller tjejen som har alla ingredienser för att bli en lyckad present. Efter 12 års flitigt studerande så är personen väl värd att firas, både med en rejäl studentfest och en förträfflig gåva som inte kommer bli en i mängden.

Glöm inte heller bort studentskylten och alla andra tillbehör som kommer göra studenten till en dag att minnas i all framtid. Att beställa studentskylt har aldrig varit enklare än idag. Scrolla neråt på sidan för att se vilka skyltar vi tycker är bäst och rekommenderar till studenten 2020.

studentpresent

Topp 5 studentpresenter


 • Guldros för att föreviga studentkänslan och visa att de slutförda studierna kommer vissa sig vara guld värt.
 • Personlig smycken med gravyr är studentpresenter som gillar av både killar och tjejer
 • En nervpirrande upplevelse som kommer göra den kommande sommaren oförglömlig.
 • En exklusiv penna för att skriva under viktiga dokument med i framtiden.
 • Sist men inte minst så är ett kärt firande av nära och kära mer värt än alla studentpresenter tillsammans.

Bästa studentpresenterna till kille & tjej


portabel fläkt studentpresenter 2020

Portabel fläkt


Det kan bli oerhört varmt av all uppståndelse i och med studenten. Då gör sig en portabel fläkt väldigt bra! Klipp till på en själv också, 99 kronor styck.

Till butik >


Massagekudde


Är det avkoppling som står på schemat nu istället för matte och engelska? Då ger du bort en ny nivå av skön kudde genom att välja denna studentpresent.

Till butik >

Skål med svenska symboler – Med gravyr


Snyggare skål kunde vi inte hitta och önskar du ge en studentpresent som kan sparar för lång framtid så välj denna present. Skålan “Sweden Symbols” från Orrefors är fin som den är, och kommer bli personlig med ert val av gravyr.

Gör det enkelt och välj en gravyr i stil med: Grattis till studenten önskar mormor & morfar. 2020 – 06 – 10 eller när än studenten äger rum. Superfin gåva som har en lagom pris av 500 kronor.

Totalt 120 tecken med gravyr, om så önskas! 


studentpresent att spara
studentpresent 2020

Lyxig juicepress från Smeg


Visst ser färgerna och designen inbjudande ut på det här presenttipset från Smeg? Bra val till den kille eller tjej som ska flytta hemifrån snart.

Till butik >

studentpresent hotell och restaurang

Broderat förkläde


Är det programmet hotell och restaurang som gällt de senaste tre åren? Då är ett broderat förkläde en väldigt fin studentpresent 2020.

Till butik >

körkort studentpresent

Körkort Startpaket


Teoripaket samt 4 körlektioner räcker en bra bit på vägen till körkort. Perfekt att ge till killen eller tjejen som behöver en spark för att ta tag i körkortet. Gäller i Stockholm.

Till butik >

lyxig studentpresent

Stilren klocka med gravyr


Är det en lyxig studentpresent i prisklass runt 2400 kronor du söker efter så känns den här stilren klockan från Orrefors helt klockren. Tänk ut en fyndig studenthälsningen som kommer bli graverad på klockans baksida.

Till butik >

skön studentpresent

Smart badbalja som är vikbar


Hur smart får en present bli? Ungefär som den vikbara badbaljan skulle vi tro! Äntligen är det möjligt att ta sig ett bad, även fast stort utrymme saknas. En oerhört populär present, inte minst till studenten.

Till butik >

Skicka studentpresent direkt – Delikatesslåda


I år är det lite annorlunda när det kommer till släktingar och vänner som får vara med på studenten. Att skicka din present direkt kan du trots utebliven närvaro visa att du vill gratulera. En låda full med delikatesser är aldrig ett dåligt val! SÅ många lådor att välja bland.

Bra val om du inte kan medverka på studenten!


skicka studentpresent direkt
studentpresenter 2020

Miniskrivare från Kodak


Ni kommer säkert ta väldigt många foton från dagarna runt studenten. Frågan blir hur många av dessa foton som kommer skrivas ut? Genom att välja den här smidiga fotoskrivaren från Kodak så kommer garanterat det bli fler än annars.

Till butik >

personlig studentpresent

Graverade studentgåvor


Att gravera exklusiva presenter som den här pennan från märket Parker eller kanske en plånbok ger inte bara en fin present utan han eller hon kommer alltid komma ihåg när produkten gavs. Just nu har ett av Sveriges populäraste företag på graverat hela 89 produkter inom kategorin studentpresenter!

Till butik >

Ljuslykta med studenthälsning


Eftersom personliga presenter är bäst så tänkte vi att denna ljuslykta är som gjord för att ge som studentpresent. Produkten andas kvalité då den kommer från Orrefors och eftersom du kan välja hela 90 tecken graverad text så kan studenthälsningen bli relativt omfattande.

Ljuslyktan blir presenten att spara och då och då tända ett ljus i. Prisnivån känns perfekt på sina 385 kronor om du är släkting eller vän som endast vill ge en billig studentpresent.

En butik inte bör missa i jakten efter studentpresenter!


studentpresent med gravyr
studentpresent kille & tjej

Guldbelöning för många skolår


Vägen till studenten är allt annat än rak. Många gånger krävs en uppoffring för att lära sig allt det som behövs för att tillslut stå där med sina betyg i handen. Guldrosen är en studentpresent som säger att det personen gjort är guld värt. Och visst kan man säga att studier kan förvandlas till guld? Kunskap är ju trots allt mycket av faktorn för ekonomisk framgång.

Till butik >


Vadmassage efter festligheterna


Är det en aktiv student som gärna springer långa sträckor så kommer den här studentpresent bli guld värd. Vadmassage när än önskas är en lyx som få kunnat unna sig, fram till nu. Spännande present som garanterat kommer bli väl använd kommande åren.

Till butik >

Två toppspel till studentfirandet utomhus


Klassiskt kubbspel


Hade ni tänkt fira studenten utomhus så behövs några roliga presenter som kan bidra till underhållning. Skaffa en kubb-spel så kan väldigt många vara med i spelet samtidigt.

Till butik >


Mölkky


Har ni redan kubb och vill överraska med ett nytt spel fast med liknande koncept? Skaffa Mölkky, där gäller det att samla ihop 50 poäng för att vinna spelet.

Till butik >

studentpresent grill

Studentens egna grillredskap


Hade ni tänkt fira med grillning så är det ett roligt val att ge studenten sina egna grillredskap. Som gjorda för grillkungen och något som kan påminna och dagen då plugget äntligen var slut.

Till butik >


Stand Up Paddle


Att ta sin SUP till en närliggande sjö och paddla ut en vindstilla dag är svårslaget. Har killen eller tjejen nämnt att det vore kul att testa Stand Up Paddle? Då känns det som gjort att ge en sådan bräda med tillhörande paddel i present!

Till butik >

Hälsa studenten välkommen hem


Ni har varit på utspringet och firat med hela klassen. När ni kommer hem så står den här underbart fina champagneskålen med tillhörande champagnesabel och välkomnar hem. Givetvis fyllt med bubbel eller annan dricka så festen är redo att ta vid.

OBS: Vill du skaffa denna studentpresent så vänta inte med att beställa. Vi spår en extrem efterfråga, inte minst för det finfina priset på 1495 kronor.

Present för nu och att spara för all framtid!


studentpresent kille & tjej

Porslin från Tassen


Har du sett porslinet som visar känslor? Sur, glad, leende, butter eller lömsk är några sinnesstämningar som denna roliga studentpresent till kille & tjej kan ha. Mycket fint att välja på, missa inte detta presenttips!

Till butik >


Badbalja för vuxna


Ännu en studentpresent inom området avkoppling och visst ser det inte helt fel ut med en balja att bada i?

Till butik >

studentpresent ölglas

Studentsajdel med namn


Ska ni servera en kall öl till studenten? Då görs det bäst i den här personliga sejdeln! Ett glas att spara för framtiden. Beställ i god tid innan studenten.

Till butik >

presenttips studentpresent

Nya trenden tyngdtäcke


Överraska med ett täcke som kommer ge en helt ny känsla att sova med. Olika tyngder att välja beroende på evad studenten väger.

Till butik >

massagedyna studentpresenter

Massagedyna


Eftersom den här presenten ser så oerhört skön ut så kommer den förmodligen bli en uppskattad gåva. Visst har studenten gjort sig förtjänt av att koppla av nu?

Till butik >

studentpresent kille 2020

Vädervarnare


Snyggare vädervarnare kan vi inte hitta. En gammal anrik metod som förutspår vädret samt en fin inredningsdetalj. Spännande studentpresent som kommer göra alla nyfikna på hur produkten fungerar.

Till butik >

Placeholder

Uppblåsbar Kajak (995 kronor)


Den här kajaken kan vara en symbol för att studenten nu paddlar iväg mot framtidens äventyr. Bra träningen och vilken grej till ett riktigt bra pris på 995 kronor! Slå till på en du också.

Till butik >

Placeholder

Broderad väska till studenten


En personlig väska som kan användas till resor, i vardagen eller till träningen. Ett bra present som kommer bli nya favoritväskan.

Till butik >

Designa en egen studentskylt


Att fira studenten kan vara väldigt kostsamt med allt som ska fixas i form av studentskylt, uppstyrning av studentskiva med mat och dryck, presenter och andra kostnader som kan tänkas uppstå. 

En sak är dock säker. Tiden då en studentskylt kostade över femhundra är tack och lov över! Med ett par enkla klick så väljer ni en passande bild på datorn eller telefonen och en stund senare är studentskylten på väg hem med posten. Inga dyra framkallningar av foton behövs alltså inte här. 

Beställ nu och få 100 kr i rabatt på egendesignad studentskylt! Kod: STUDENT2020

Ett stående tips är att börja att planera i god tid. Studentskylten är typiskt en sådan sak som det är lätt att skjuta på till sista dagarna. Enligt erfarenhet kan skyltarna vara svårtillgängliga sista veckan innan studenten då trycket på tillverkning och leverans är som allra störst då. 

Speciellt en modell som den här för 349 kronor gör ni bäst att slå till på så länge den finns i lager. 

bästa studentskylt 2020

Välj en design och ladda upp ett foto och vips så är en cool studentskylt beställd. Hur enkelt och prisvärt som helst!


Till butikens alla studentskyltar >
studentpresent tjej

Helkroppsmassage


Säg den som säger nej till en härlig helkroppsmassage på nästan en timme? Ett hett presenttips som vi slår ett slag för, speciellt efter ett långt år i skolan.

Till butik >

studentpresent till tjej 2020

Stort smyckeskrin


Ett smyckeskrin som har plats för mycket smycken är en present som kan hänga med för en lång tid framöver. Det här går dessutom att få med gravyr, vilket gör gåvan ännu bättre.

Till butik >

Upplevelse i studentgåva


Visst går det att diskutera hur vida roligt det är att nöta igenom kurs efter kurs i skolan. När allt är klart så behövs det något riktigt roligt och då är en upplevelse så rätt det kan bli. Välj något som passar eller så kan du låta studenten få välja själv genom att ge ett presentkort som gäller för alla upplevelser.

Låt sommaren 2020 bli full av nya upplevelser som aldrig någonsin kommer glömmas!presentkort studenten 2020

Presentkort är en utmärkt present för er som är ute i sista minuten. Kolla in vår sida som radar upp mängder av olika presentkort online. 

Personlig studentpresent 2020


Graverade eller broderad presenter är det klockrena valet av personliga studentpresenter 2020. Det finns så mycket att välja på som smycken, skärbrädor, snusdosor, glas och mycket mera.

Efter studenten är det dags för många att skaffa sitt första egna boende. Då behövs bland annat en rejäl skärbräda så varför inte ge bort en sådan i studentpresent? Välj gravyr och få till den där personliga gåvan som kommer hänga med under väldigt många år framöver.

Välj en snygg design som känns passande för tjejen/killen och kom sen på en passande text som kommer träffa helt rätt i studentens hjärta.


presenttips personlig studentpresent
 • Placeholder
 • smycken studentpresent

 • Placeholder


Graverade armband för både killar och tjejer


Armband är en vanlig studentpresent som passar utmärkt att ge till både henne och honom. Det finns mängder av snygga armband som går att få graverade. En extra personlig känsla är helt rätt så att säga! Om du väljer klassen, namnet, datumet eller något annat att få graverat på armbandet väljer ni såklart själva.

Till butik >

Skicka nalle direkt


Du som inte har möjlighet att närvara på studenten men vill trots det ge en liten gåva. Skicka omtanke och gratulationer direkt ner i brevlådan eller brevinkastet. Ett gulligt sätt om säga grattis på!

Bra val av studenthälsning i tider av Covid-19!Graverad vattenflaska Eva Solo


Varma långa dagar med studentfester kan lätt göra så killen/tjejen får vätskebrist. Råd bot med det genom att ge bort en grymt snygg vattenflaska. Omtänksam studentpresent.

Till butik >


Solstolshandduk


Plugget är klart och sommaren är här. Vad betyder det? Många lata timmar i solstolen! Oerhört praktisk handduk som alltid hålls på plats samt med fickor. Köp en till dig själv också!

Till butik >

härlig studentpresent

Softy bag


Att ge en present som kan användas för avslappning i sommar är helt rätt efter en tuff skoltid. Återhämtning och att bara njuta är viktigt det också.

Till butik >


Champagneglas & vinkylare


Är rosa en favoritfärg hos studenten och ska det drickas champagne? Serva den bubblade drycken på ett styggt och exklusivt sätt. Går även att få med gravyr om så önskas.

Till butik >

Placeholder

Flytande hängmatta


Att lägga sig i den här “hängmattan” som flyter är somrigt om något! Kommer bli flitigt använd av både studenten själv och dess kamrater. Ser så skön ut inte sant?

Till butik >


Porslin från Tassen


Hade du tänkt ge tallrikar, muggar, skålar eller vaser i porslin? Missa då inte att kolla varumärket Tassen! Sätter känslor på presenten så att säga.

Rolig studentpresent 2020!

Till butik >

 • Placeholder
 • studentnallar 2020
 • Placeholder

Studentnallar och annat att hänga runt halsen


Att springa ut från skolan och bli gratulerad av familj och vänner är ett ögonblick för livet. Att hänga ett par passande studentnallar runt halsen är en tradition. Slå till på den som du tycker bäst symboliserar personen som går ut. 133 olika produkter i kategorin! OBS: Köp i god tid då många av de speciella inriktade nallarna tenderar sälja slut långt innan studenten.

Till butik >

Lyxbehandling som en lyxig studentpresent


Letar ni efter ett presenttips som bjuder på upp till 3 timmars behandling? Massage, ansiktsbehandling, pedikyr och manikyr som utförs av professionella spa- och hudterapeuter är presenten ni skämmer bort studenten rejält med! Priset på 1950 kronor gör att presenttipset passar bra att gå ihop flera stycken på och dela. Slå till på värdebeviset nu och låt sen mottagaren själv välja när behandlingen ska äga rum.

Lyxigare studentpresent när det kommer till avkoppling och skönhet är det svårt att ge.


tjej studentpresent

Finns tillgängligt i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Norrköping.


Chili Klaus presentlåda


Är det en person som älskar stark chili som slutar plugget? Detta presenttips är några riktiga delikatesser, till den som gillar starkt som sagt.

Till butik >

studentpresent gravyr

Graverat förkläde


Är det slut på studentmaten och dags att laga gourmetmiddagar så är det helt på sin plats med ett personlig förkläde av rang. Ypperlig kvalité!

Till butik >


KanJam Frisbee-spel


Fungerar ni på en present som även kan fungera som en trevlig aktivitet på studentfesten? Skippa brännbollen och satsa på frisbee istället!

Till butik >

Sveriges bästa bord – Ge studenten bästa maten


Vill du bjuda ut studenten på en riktigt fin middag? Satsa på ett värdebevis som gäller för två personer på några av Sveriges bästa restauranger. Klockren studentpresent till pojkvän eller flickvän!

Fungerar även finfint att ge bort till studenten som har en partner. Låt dom sedan boka vilken dag och ställe de önskar. En middag att se fram emot. Tycker ni priset på 995 kronor känns saftigt så fråga om någon mer vill vara med på presenten.

Är det restaurang och mat som är mest aktuellt som studentpresent är det inget snack om saken, välj detta presenttips!


restaurang studenten stockholm

Finns tillgängligt i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Borås, Trosa, Åre, Kvänum, Borgafjäll och bruksvallarna.


Studentpokal


Att ta studenten kan mycket väl ses som en lång match som äntligen vinns efter så många år. Helt rätt att ge bort en studentpokal alltså!

Till butik >


925 Sterling silverarmband


Rejält silverarmband som levereras i en lyxig presentask. Ett smycke som kostar 1395 kronor och garanterat kommer bäras med stolthet. Gå ihop flera stycken och ge studenten en riktigt fin present.

Till butik >


Boxbollen


En rolig studentpresent som alla på studentfesten kan utmana varandra på! En av årets hetaste prylar som kan nyttjas av killar och tjejer i alla åldrar.

Till butik >

Spela in egen musikvideo


Finns en musikalisk talang så låt studenten få spela in sin helt egna musikvideo. Drömmar är till för att förverkliga och en musikvideo kan vara studentpresenten som gör att personen satsar vidare mot drömmen att bli en musiker. Udda gåva som kostar 2500 kronor så hör vilka nära och kära som vill vara med på presenten.


studentpresent henne 2020

Finns tillgängligt i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping.

studentbälte personlig studentpresent

Student-mästarbälte


Har killen/tjejen kämpat sig genom skolåren och tar nu studenten som en riktig mästare? Ge då ett mästarbälte i present! Udda studentpresent som garanterat aldrig kommer glömmas bort. Känns det dyrt? Gå ihop flera stycken.Till butik >


graverad studentpresent

Knivset med studenthälsning


Har du lust att ge bort en vass present som studenten kommer ha nyta av under många år framöver? Välj ett knivset, där du dessutom kan lämna en personlig grattishälsning.

Till butik >Förvaringskorg


En korg att fylla med öl eller varför inte förvara alla gamla skolböcker som är bra att spara för framtiden. Trälock i MDF som går i Sveriges färger och texten bestämmer ni själva.

Till butik >


Fartfylld upplevelse som studentpresent till kille


Okej skolgången är avklarad, eller i vilket fall en del av den. För att bli riktigt motiverad för att börja jobba hårt och tjäna stora pengar kan ni ge bort en upplevelse där studenten får jämföra en Lamborghini mot en Ferrari! En fartfylld studentpresent som med största sannolikhet kommer ge alla killar som gillar bilar grymt mycket motivation att en dag äga en egen supersportbil.

Att ge studentpresenter som sporrar att lyckas bra i arbetslivet är helt rätt, inte sant?


upplevelse presenttips student 2020

Finns tillgängligt i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Helsingborg.


Scratch Off Bucket List


Att äntligen klarat av sin skolplikt öppnar andra möjligheter. Skrapaffischer är omtyckte presenter och dessa kallas “Scratch Off Bucket List”. En studentpresent för framtida drömmar så att säga.Till butik >Student-canvastavla


En skylt eller banderoll i all ära. Vill ni ta gratulationerna ett steg längre så satsa på en personlig canvastavla. Priset på 195 kronor tycker vi är riktigt bra.

Till butik >


present till student 2020

Glasunderlägg i skiffer


Ska det serveras en kall öl till studenten? Ställ då glaset på ett underlägg som skapar den magiska studentkänslan. Endast 95 kronor. Ett roligt sätt att göra dagen unik.

Till butik >


Presenter som gör hemmet säkrare


Det är aldrig fel att ge sådana produkter som gör ens tillvaro lite säkrare. Som att ha en brandsläckare hemma kan visa sig vara guld värt, om olyckan skulle vara framme! Som du ser på bilden så kan en brandsläckare även vara en del av heminredningen. Bra present till den som snart ska flytta till eget hem va?

Solstickan har mängder av fina presenter som kostar 500 kronor eller 1000 kronor. Så har du en budget där emellan så rekommenderar vi verkligen att kolla in varumärket närmare.


säkra studentpresenter
studentpresent snus

Graverad snusdosa


Snusas det så har du möjligheten att ge bort en personlig snusdosa i studentpresent. Välj en text som anspelar på studenten med en dos humor.

Till butik >Sencor vattenkokare


Snygg vattenkokare som lyser i olika färger beroende på vilken temperatur vattnet håller. Nödvändig present till studenten som snart ska flytta hemifrån.

Till butik >


studnetpresent till kille 2020

Slipsnål med gravyr


Många killar bär slips den här dagen. Det är dock inte så värst många som äger en slipsnål. Välj en gravyrtext och ni har skaffat en fin present som kommer användas många gånger i framtiden.

Till butik >


studentblommor 2020

Vas till studentblommorna


En snygg vas är både något som kommer till nytta direkt samt blir ett fint minne från studenten. Satsa på en exklusiv vas som kostar lite mer än de för några hundralappar.

Till butik >Nallebukett


Buketter av alla dess slag hör hemma på studenten. En av de mer sällsynta varianterna innehåller nallar och håller sig fluffig och söt år efter år. Rolig present som aldrig kommer glömmas bort. 

Till butik >


plunta student 2020

Studentplunta


En plunta blir ett minne från studenten 2018 och kommer förhoppningsvis bära med sig varma minnen från året när de obligatoriska skolåren var slut. Många olika modeller på fickpluntor och andra passande gåvor.

Till butik >


personlig studentpresent 2020

Graverad nyckelring


Nyckelringar med en vist budskap är gåvan som studenten ögonblickligen kan hänga på sin nyckelknippa. Priserna ligger runt 250 kronor. Lagom för en studentpresent?

Till butik >


snygg studentpresent 2020

Kay Bojesen apa med studentmössa


En apa som är mer populär än andra. Extra roligt blir det om ni köper till studentmössan också. En inredningsdetalj som kommer uppskattas. Om inte just nu så senare i livet.

Till butik >Girlang med flaggor


Själva inramning av studenten är minst lika viktigt som presenten. En girlang med svenska flaggor är så rätt som det kan bli. Givet köp eller hur? 69 kronor styck.

Till butik >Kockkniv


Har killen eller tjejen gått hotell och restaurang och ännu inte har en riktigt fin kockkniv? Ge en nu och välj passande text som blir graverad. Perfekt att ge även den som gillar matlagning. 

Till butik >Student flaskhållare


Hade ni tänk ge bort en flaska så går det inte att finna en mer passande hållare än denna! Kul prydnad som kan sparas. Höjd 23 cm och bredd 13 cm.

Till butik >


medalj till student 2020

Personlig studentmedalj


Häng en välförtjänt medalj runt halsen och på dess baksida är en väl uttänkt text graverad. Känns helt klockren och kostar endast 55 kronor!

Till butik >Sabreringssabel med gravyr


Är det dags att öppna champagnen på ett stilfullt sätt så är det med en sabel som korken ska slås bort. En av de mest prisvärda och snygga vi har funnit är denna.

Till butik >


studentbanderoll 2020

Studentbanderoll


Stämning runt studenten är lika viktig som presenten. Att stå och heja på er student med en personlig banderoll kommer ge härliga minnen från dagen när grundskolan var färdig. Ett par knapptryck och banderollen är redo! 

Till butik >Graverad necessär


Tiden efter studenten så väljer många att ge sig iväg på en resa. Ett eller ett par mellanår innan vidare plugg kan vara behövligt. På resan så behövs en necessär så varför inte ge en personlig sådan?

Till butik >Stone Power Bank


Allt under studenten ska naturligtvis dokumenteras och mobilerna används mer eller mindre hela tiden. Då kan en Power Bank vara värd sin vikt i guld framåt småtimmarna när det ska ringas efter taxi.

Till butik >


Placeholder

Kroppskudde


En favoritkudde som kanske inte ser så oerhört skön ut, men det är den! Perfekt för lata dagar i sommar. Och visst kan sömnen förbättras, vilket kan leda till positiva handlingar.

Till butik >


Direkt till butikernas studentavdelningar


Önskar ni tips på butiker som har framhävt presenttips speciellt till studenten? Kolla in de här butikerna som vi tycker har valt bra presenter.


Maxade prylar


Det ska vara kul att ta studenten. Titta även in butikens sommarprylar.

Till butik >Graverade lyxprodukter


Är det graverat som står på önskelistan så missa in Getpersonal. Mycket fint!

Till butik >Cervera


Tallrikar, glas, knivar och annat som passar utmärkt att ge i studentpresent.

Till butik >Upplevelser i världsklass


Valet så många vänner och föräldrar väljer att ge sina studenter. Stora valmöjligheter.

Till butik >Personliga presenter


Grymma serveringsbrädor och mycket annat exklusivt som går att få graverat.

Till butik >Design


Givetvis en stor avdelning speciellt för studenten. Vi älskar guldrosen, kolla in den.

Till butik >Partykungen


Visst är studenten ett enda stort party, och Partykungen har allt ni kan tänkas behöva.

Till butik >Presenter


Små presenter med mycket känsla är Presenteriets signum tycker vi. Helt klart värt ett besök!

Till butik >Bluebox


Så många fina presenter som dessutom går att skicka direkt till studenten om så önskas.

Till butik >Kökets favoriter


Ännu en handlare som har starkt fokus på allt som hör köket till. Cirka 100 studentpresenter.

Till butik >Blommor


Blommor och student är lika passande som fiskar och vatten. Skicka en fin bukett direkt till studenten.

Till butik >Klockor


Ja faktum är att Klockia erbjuder så mycket mer fint än bara klockor. Kolla in deras tips nu.

Till butik >Twear


Är det roliga t-shirts, örngott eller något annat personligt du vill överraska studenten med så kolla in den här butiken!

Till butik >Gents


Skolan är avklarad och det blir en man av killen. Perfekt dag för att ge en exklusiv rakhyvel eller svindyr parfym det vill säga. Missa in Gents som har mängder av fina studentpresenter till män.

Till butik >Vattenskoter


Sommar, sol och värme. Att åka vattenskoter i hastigheter uppåt 100 km/h ger en kick som är svår att förklara. Något spännande att se fram emot i sommar!

Till butik >Uppblåsbart spabad


Ännu ett presenttips som speglar på att det är dags för belöningen och avslappning. Slå till på ett spabad och fyll upp det lagom till studentfesten. Snacka om överraskning!

Till butik >Gör förberedelserna med Partykungen


Att ordna en student som blir en minne för livet handlar till stor del om alla dekorationer och så vidare. Partykungen har ett imponerande utbud och är en given butik att besöka när det vankas studentskiva.

Till butik >


Cozy Elektrisk Värmefilt Deluxe


Filten i härlig korallfleece och reglerbar värme i hela 9 steg. Den inledande meningen säger det mesta, detta är en mysig filt! Efter en lång skolgång så har väl studenten gjort sig förtjänt av att mysa och ha det skönt i soffan?

En populär present som vi tycker hör hemma i vart hem.


mysig studentpresent

Titanium Black


Ett exklusivt och ytterst stilrent halsband till den som gillar att sticka ut en aning. Passar väl rätt så bra på en stilmedveten hårdrockare? Levereras i presentask.

Till butik >Passfodral med gravyr


Ännu en gåva som symboliserar den nya friheten efter plugget. Den student som du tror kommer ge sig iväg utanför Europas gränser behöver ett passfodral att förvara sina värdesaker i. 395 kronor.

Till butik >


Presentset executive Balmain


Det här fina setet innehåller en kulspetspenna som är läderlindad (perfekt till kommande studier), en nyckelring i konstläder och en plånbok i samma material.

Allt levereras i en lyxig presentförpackning så det är bara att slå in boxen i ett fint presentpapper. Det går att välja gravyr på allt!


studentpresent till tjej

Zenkuru Nackmassage


Sommarlovet är här och det är till för att vila och återhämta sig. Att kunna ge sig själv en härlig nackmassage kommer garanterat hjälpa till. Givetvis får även du låna!?

Till butik >


spel till studenten

Studentspelet


Är ni rädd för att studentfesten ska bli en spänd tillställning? Slå till på det här spelet som garanterat kommer bjuda på mängder av skratt. 99 kronor kostar spelet.

Till butik >Chokladmassage


Älskar tonåringen choklad så är en speciella massage där just choklad används en rolig present. Finns tillgänglig i 13 stora städer runt om i Sverige.

Till butik >Alkomätare


Att fira sin student kan i många fall innebära alkoholhaltiga drycker i många dagar, om inte veckor. Har körkortet precis tagits så hjälper den här alkomätaren till att behålla det. Samma teknik som polisens.

Till butik >


studentnalle bygg

Byggarstudent


Är killen eller tjejen gått bygg så är den här lilla byggaren en given nalle att hänga runt halsen på denna speciella dag. Kolla även in alla andra studentnallar!

Till butik >


champagne studenten 2020

Champagneprovning


Att fira stort dagar likt denna med champagne är vanligt. Vill du ta det hela ett steg längre så ge bort en provning av den goda drycken champagne.

Till butik >


Skicka studentpresenter direktBlommor, choklad och gåvor


Att få en bukett blommor eller en ask choklad är vi många som blir varma i hjärtat av. Ett tips är att lägga beställningen nu direkt då det går att bestämma vilken dag som de ska skickas ut. På så sätt glömmer du inte någon speciella dag som ska uppmärksammas med en liten present.

Till butikens presenttips >Söta nallar direkt till brevinkastet


En av våra favoritbutiker när det kommer till att överraska! Att få hem en liten nalle med en personlig hälsning kommer garanterat göra personen väldigt glad. Ni som aldrig har provat skicka ett Nallebud förut rekommenderas starkt att prova det.

Till butikens presenttips >


personlig studentpresent 2020

Sabel till champagnen


Det coolaste sättet är att slå av korken med ett mindre svärd som kallas sabel. Den här fina produkten kan ni få graverat med till exempel namn eller datum.

Till butik >


fin studentpresent 2020

Digital fotoram


En snygg fotoram med några fiffiga funktioner. Det går bland annat att ta emot bilder från familj och vänner, och sedan skapa bildspel direkt i rammen.

Till butik >


bästa studentpresenten

Skorhorn av äkta horn


Ja kanske inte den roligaste studentpresent men likt väl en gåva som kan hänga med genom livet. Polerad horn gör varje skohorn helt unikt.

Till butik >


Studentsnusdosor


fira studenten 2002

Schysst ord va? Tusentals studenter älskar snus och vore det inte passande att kunna få snusa med stil dagen till ära? Här är fyra presenttips på snusdosor som ni väljer gravyren på. Är du riktigt snäll så fyller du upp dosan med favoritsnuset också.

present till stranden

CGear strandmatta


En matta som håller smuts borta, finns en sådan? Javisst gör det! Och då sommaren är här så kan den passa perfekt att ge som studentpresent.

Till butik >


ölglas studenten 2020

Ölglas


Om öl gillas så är en uppsättning med ölglas något som gör smakupplevelsen bättre. Slå till på ett 6-pack, glas alltså.

Till butik >Grillkurs


Grilltiderna är i och med studenten kommen! Skicka iväg killen/tjejen på ett grillkurs på 4 timmar så kommer du förhoppningsvis bli bjuden på perfekt grillad mat senare i sommar.

Till butik >Jenga refresh


Ta en kloss utan att tornet trillar. Ett spel som det är svårt och tröttna på, och som passar bra ute på uteplatsen för lite extra spänning. Vilket straff har ni?

Till butik >


studentpresent till han

Pistolskytte


Att hålla stadig hand och skjuta mitt i prick är en rolig aktivitet som kompisarna kan utmana varandra på. Perfekt att ge efter ni har snackat ihop er med andra vänner/föräldrar.

Till butik >


studentpresent fika

Porslin från Tassen


Porslin som visar känslor är en rolig gåva som gör att dagarna kan börjas med ett leende på läpparna. Ett stort utbud med diverse skålar, koppar och tallrikar.

Till butik >


studentpresent upplevelse 2020

Luftballong de Lux


Att sväva på höjder runt 1000 meter upp i luften är en känsla som måste upplevas för att få ett hum om. En dyr present men ack så spännande! Kanske något att satsa på till din partner som går ut?

Till butik >


skicka studentblommor

Gratulera på håll med blommor


Har du inte möjlighet att närvara på studenten men vill ändå gratulera? Lägg en beställning på studentblommor redan idag! Välj ett passande leveransdatum som inträffar i samband med dagarna runt studenten. Kolla in vilka buketter som tagits fram till denna dag.

Till butik >

presenttips student henne

Fotmassage


En maskin som fått toppbetyg (läs recensionerna) och kommer ge lyxig fotmassage under väldigt lång tid framöver. Självklart så lägger du till en liten notis att du har fri användning av denna.

Till butik >Gör-det-själv girlang


Studentfesten är minst lika viktigt som presenten, vilket du ser vi har vävt in här på sidan. Denna girlang älskar vi och är en av Partykungens storsäljare. OBS: Tyvärr stor risk de säljer slut.

Till butik >


upplevelse till student

Helikoptertur för 3


Är det ett litet kompisgäng på 3 personer som går ut skolan? Gå ihop med respektives vänner/föräldrar och de dom en privat helikoptertur. En upplevelse som aldrig kommer glömmas.

Till butik >


Exklusiva rakset


Är det den stilmedvetna killen som tar studenten? Han som gärna rakar sig med hyvlar av högsta kvalité? Då är ett rakset av modell dyrare och mycket lyxigare ett presenttips som kommer gå hem.

Just setet på bilden heter “Edwardian shawing set – Blue opal” och ligger på 2595 kronor. Tycker ni det är för dyrt så finns det rikligt med andra set, från priser runt 500 kronor.


studentpresent till kille 2020

Supporterhorn


Det ska låta på studentvagnen eller hur? Det här hornet ger du för att hjälpa klassen med att bli den som låter allra mest.

Till butik >Känslovas


Letar du efter en vas som sticker ut? Då har du hittat den! Sötare vas som visar känslor går knappast att ge bort. Kommer behövas i och med alla blommor som hör studenten till.

Till butik >Graverat cocktail set


Om studenten har en förkärlek till att göra drinkar har du hittat ett fint set att ge i present. Perfekt att ge han eller henne som hade tänkt gå en utbildning för att bli bartender.

Till butik >


Privat karriärcoaching


Plugget och klart och allt mer fokus blir att ligga på den framtida karriären. Men hur går man tillväga egentligen? Med detta värdebevis får studenten hjälp av ett proffs! Att skriva CV på ett korrekt sätt och vara förberedd på intervjuer är ofta avgörande om jobbet blir ens eller ej.

Giltighet 3 år så det är inget stress att nyttja sin studentpresent.


bra studentpresenter

Doftpinnar cotton flower


Doftpinnar är ett vackert sätt att få hemmet att dofta gott. Många olika dofter att välja bland. Priset ligger runt 300 kronor.

Till butik >


studentpresent personligt smycke

Halsband


Ett fint halsband med några väl valda ord graverat är en fin gåva. Visst är det här hjärtat fint? Elise heter smycket.

Till butik >Träningskläder


Väldigt många runt 19 års ålder älskar att träna. Så varför inte ge bort lite fräscha träningskläder lagom till sommarlovet?

Till butik > KILLE
Modell för en dag


Att få stå som modell är mångas dröm. Den här studentgåvan gör det möjligt att få prova på hur det känns. Självklart får studenten med sig en bild hem.

Till butik >


Placeholder

Köra sportbil


Körkortet har precis tagits och den stora drömmen har länge varit att ratta en grym sportbil. Låt en dröm bli sann!

Till butik >Flyboard


Sommaren är här och den coolaste upplevelsen som går att göra på vatten är förmodligen flyboard. Bilden säger väl det mesta va!?

Till butik >


studentigelkott

Studentdjur igelkott


Sötare studentdjur är svårt att hitta! Liten söt igelkott med en text som lyder “Nu taggar jag ner” 49 pix kostar den och har du tur finns presenten fortfarande i lager.

Till butik >


studentpresent kille 2020

Manschettknappar


Detta presentval gör att skjortan kan bäras med den där extra detaljen som är ack så viktig. Tiden runt studenten är en tid där skjortan är ett omtyckt plagg.

Till butik >Korthållare


Att stoppa ner en stor plånbok i finbyxorna gör sig inte så värst bra. En liten korthållare med en personlig hälsning är desto bättre.

Till butik >


studentpresent upplevelse hoppa fallskärm

Hoppa fallskärm


Letar du efter en maxad upplevelse som garanterat får det att pirra i magen på direkten? Överraska med ett värdebevis på ett fallskärmshopp! Personen väljer sen ett passande datum när hoppet skall äga rum.

Till butik >

studentgroda

Framtidshopp


En era tar slut och nästa börjar. Denna groda symboliserar att framtiden ser ljus ut! Ett fint djur att hänga runt halsen på studenten.

Till butik >

Scratch Map Original


Att ta studenten är ett ypperligt tillfälle att drömma sig iväg och sätta upp mål inför framtiden. Den här omtyckta världskartan är i ny förbättrat version “Deluxe” och visar världens länder på ett detaljerat sätt. En riktigt bra studentpresent tycker vi. Håller du med om det är det bara att klippa till för 229 kronor.


studentpresent drömmar
0,3
av 5 i kundbetyg
0
kronor kostar den
0
länder finns det

Fixa festen med helium


Det största minnet av en student är för många själva firandet och festen efteråt. Att fylla hemmet med en massa svävade ballonger är ett val som kommer göra det hela så mycket maffigare.

Helium här är hårdvaluta i studenttider, så slå till på din tub nu om de fortfarande finns några kvar.


helium studenten

Loungesoffa för lata dagar i solen


Efter allt plugg så behövs lite lugn och ro för att samla krafter. Sommaren står för dörren och med denna uppblåsbara soffa kommer den bli underbar. Används på gräset, på stranden eller varför inte på balkongen. Många fina färger att välja på. En avkopplande studentpresent 2017.

Till butik >


Rätt känsla med studentservetter


Det sägs ju att de små detaljerna gör helheten. Att slå till på ett 20-pack kommer ge studentbjudningen den fina studentstämningen.

29 kronor kostar servetterna. Ett hett tips är att kolla in butikens andra studentprodukter!

Till butik >
servetter student

Det lilla gör mycket


Att köpa 11 ballonger som tydligt säger “Student 2017” eller att sätta en rolig trafikskylt på den bil som studenten ska åka i är små grejer som kommer göra dagen till ett minne för livet.

Det finns många små grejer i students färger gul och blå att klippa till på för så lite som 29 kronor. Ett tips är att köpa allt på ett och samma ställe, efter att du har gjort upp en tydlig plan för hur kalaset ska se ut och hur många som kommer och firar den nyblivna studenten.


studentpresent sverige

ballonger till studentfest

Wish Dream Do


Fram till studenten så kan vi säga att det är samhället banar vägen i och med skolplikten. När skolan är slut blir det mer egna beslut, vilket inte alltid är det lättaste. Det här armbandet tycker jag passar extra bra som studentpresent håller du inte med?

Till butik >Present till kommande hemmet


Att ta studenten är för många även ett avslut att bo hemma då planer för kommande studier eller jobb redan är på plats. Att för första gången flytta till ett eget hem kräver kastruller och andra nödvändigheter till köket. Bagaren och kocken har det mesta!

Till butik >


Studentnalle


Har du inte möjlighet att att gratulera till studenten personligen och söker efter något roligt att skicka? En studentnalle blir presenttipset! Söt och omtänksam kommer han som ett brev på posten, fast en box då, och säger grattis från dig. Ett enkelt sätt att säga grattis!

Du kan välja till ett passande kort samt en etikett där det till exempel står “Öppnas på studentdagen” eller vad du nu önskar.


studentnalle 2020

Dela gärna tipsen på studentpresenter med dina vänner:

Gör egen studentskylt


Har ni inte hunnit fixa studentskylt än och kanske tycker ni det är aningen dyrt? Slå till på den här mallen! Du skriver sen ut passande bild/bilder från en skrivare och fäster på skylten.

Måtten är 50 gånger 70 och allt ingår. Det vill säg: Vit kartong, träpinne med dubbelhäftande tejp. Du får till och med ett plastöverdrag som skyddar mot regn.

En skylt för dig som är sent ute eller söker ett billigare alternativ till de som kostar mångdubbelt mer hos fotobutiken.

Här kan du köpa studentskylten >
gör egen studentskylt

Presenter som hjälper studenten dagen efter


Att satsa på en present som på ett eller annat sätt kommer att hjälpa studenten är en varm omtanke från din sida. Om det innebär att ge en tub med brustabletter som lindrar baksmällan eller en tidning för den som vill starta eget bestämmer du. Det kan vara värt en tanke, om du vill ge något fint eller något som kan göra framtiden lättare.


Bakis brustabletter


För många studenter så finns en överhängande risk att bli aningen hängig efter allt firande. Det här receptet är rekommenderat av WHO och kan lindra baksmällan en aning. Rolig present.

Till butik >Trådlösa hörlurar


Sommaren är här och det innebär att miljontals människor ger sig ut i löpspåret. De här lurarna är bland de bästa du kan hitta. En bra studentpresent helt enkelt.

Till butik >Driva eget


Vet du att den stora drömmen efter studenten är att starta eget? Då är en tidning som gör att personen kommer in på rätt spår den rätta gåvan som kommer bli värdefull för framtiden.

Till butik >


Hälsa studenten välkommen till friheten


Rubriken kanske blev lite hård men att ta studenten brukar vanligtvis gå till som så att alla studenter samlas i skolan för att redan rusa ut. På ett sätt så kan vi säga att dom springer från den obligatoriska skolan ut i friheten och framförallt framtiden. Då är ett välkomnade i form av skumpa, ballonger och blommor mer än välkommet. Kanske något av de här tipsen kan hjälpa er ta emot på bästa möjliga sätt.

studentballonger

Ballonger


Ballonger med ett budskap som inte går att ta fel på. Självklart i färgerna gul och blå som sig bör till avslutningen på gymnasiet. 29 kronor för ett 10-pack är givet köp kan tyckas!?

Till butik >konfetti student

Konfettikanon guld


Likt en riktigt stjärna så är det klart att er student ska tas emot med ett regn av konfetti. Allt i guldfärg såklart! Jag tror inte att det kan ta miste på att ni firar något stort eller hur?

Till butik >studentskylt 2020

Studentskylt


En studentskylt är mer eller mindre obligatorisk när det vankas student. Ta ett gammalt foto och var ute i god tid så du inte behöver oroa dig att den ska komma fram i tid.

Till butik >


Hjärta att hänga i paketet


Att få till ett snyggt paket är viktigt, inte minst till studenten. Det går såklart att fixa till på många sätt, där grunden är ett snyggt presentpapper och ett snöre som matchar bra till det pappret.

Vill du göra så att helheten på din studentpresent blir ännu bättre så klipper du till på ett sådant här hjärta och fäster i snöret.

Ett billigt tillbehör, du betalar endast 49 kronor.

Till butik >
grattis till studenten present
häng runt halsen student

Studentdelfin


Att hänga ett litet gosedjur runt halsen är vanligt till studenten. En delfin är varianten som är aningen mer ovanlig men visst är den charmig?

Till butik >
Studentkort


Sitter du och letar efter ett passande studentkort? Detta kanske? Snyggt kort som ingen kan ta fel på, och priset är endast 29 kronor. Risk de säljer slut snabbt så klipp till nu.

Till butik >
Studentskumpa


Att det blir många flaskor under en student är inte alls konstigt då det ska firas rejält. Detta är en variant i tyg.

Till butik >


ölsejdel studentpresent

Sejdel med studentmärke


Om det bjuds på en öl eller två så ska dessa drickas ur denna sejdel! Visst är en snygg? Förhöjer känslan rejält och kan sen används hela sommaren, och fler också för den delen.

Till butik >godis studenten

Studentgodis


Vad behövs efter 12 år skolgång? Jo massor av energi såklart! Dessa sötsaker är kanske det bästa godiset du kan ge som studentpresent?

Till butik >
Serpentiner


Att fixa feststämning till studenten är a och o och en grej som inte får glömmas är serpentiner som förhöjer stämningen ordentligt.

Till butik >


 • Mervärden till studenden

  Studenten är en glädjens dag och ditt uppdrag är att spetsa till den glädjen. Genom att skaffa en riktigt genomtänkt studentpresent kommer du sprida ännu mer glädje till den som nyss gått ut några långa år av skolgång.

 • Var ute i väldigt god tid

  Om du ska fixa studentplakat eller framkallade minnen så tänk på att det finns väldigt många som beställer samma saker som dig, under samma tidpunkt. Räcka med att leveranstiderna kan bli aningen längre än normalt och var därför ute i god tid för att inte riskera att din present kommer för sent.

 • Förberedd ett tal till studenten

  Att säga några kloka ord om vad som varit, men kanske framförallt det som komma skall, uppskattas säkerligen av studenten. Om du tycker det är svårt att hålla tal kan du alltid välja att skriva ner ditt tal på ett papper istället.

Utmärkta tips på studentpresenter till kille


Sitter du och klurar på vad du ska ge till killen som går ut plugget? De flesta presenttipsen här är skapligt “neutrala”. Det vill säga att presenterna passar att ge både killar och tjejer. Här kommer i vilket fall några presenter som kan passa extra bra att ge till han som tar studenten. Vad ger du till honom i år?

upplevelse studentpresent 2020

Dykcert


Att dra iväg på en längre resa till värmen är ett val många studenter väljer innan de börjar studera på högre nivå. Då sitter ett dykcertifikat helt på sin plats.

Till butik >
Graverade ölglas


Att ha ett par ölglas av högsta kvalité är bra att ha när han vill bjuda en vän på öl. Om du inte vill ge just ölglas ska du kolla in övriga utbudet i den butiken.

Till butik >Shiatsu-massage


En härlig massage är aldrig fel? En present som kommer till användning året om då en stel rygg behöver mjukas upp en aning. Denna dyna är “top-of-the-line” och bjuder studenten på en rad härliga funktioner.

Perfekt att ge till honom/henne som ska jobba framför datorn i framtiden. Ja till den som tränar mycket och behöver massage ofta för den delen.


tips på studentpresenter

Studentpresent till tjej


När hon tar studenten är det väldigt många timmars pluggande som kan lämnas bakom. Att satsa på en rolig present som inte fyller några måsten är därför att föredra. Kan något av dessa presenttips passa henne tro?


Våffelskålar


Ett udda våffeljärn som gräddar till små skålar. Utmärkt för att bjuda nära och kära på smårätter eller till efterrätt. En praktisk och rolig studentpresent.

Till butik >


studentpresent till henne

Antique Pink smyckeskrin


Otroligt snyggt smyckeskrin i läder som även kan graveras. Perfekt studentpresent till en tjej som gillar smycken. Bra att inneha för framtiden.

Till butik >Tidningar till sommaren


Har du inte den blekaste aning om vad du ska ge henne i studentpresent så kan en start vara att klicka i ett passande prenumeration på en tidning.

Till butik >


Fyll-i-bok


Studentkänsla;
100%

Prisvärd;
90%

Du ger
0:-
för boken

Den här boken kommer både studenten själv kunna skriva om skoltiden och vilka framtidsplaner han eller hon har. Det finns även plats för vänner, släkt och föräldrar att skriva sitt. Tänk vilken grej att ta fram om 20 år eller så!

Till butik >
bok till studenten

Några av väldigt många presenttips


Hittade du inget studentpresent här? Då är det bara att kolla in flera hundra presenttips till genom att klicka runt på sajten.

Kolla presenttipsen på förstasidan

Magisso Tårtspade


Vid tillfällen där vi firar något så är det inte alls ovanligt att vi gör det med presenter och tårta. En födelsedagstårta, studenttårta, bröllopstårta eller vilket tillfälle än tårtan serveras har alla en sak gemensamt. De ser fina ut och väldigt smaskiga. Det dröjer dock inte länge innan risken finns att den blivit bra mycket fulare när ett par skurit sig en bit.

Den här tårtspaden är ett presenttips som kan användas direkt, om det kommer ätas tårta det vill säga.

Är inte bara praktiskt att skära med utan tårtbiten kommer dessutom till sin plats på tallriken utan sull och andra omständigheter.

Levereras i en snygg presentförpackning.

Förtjänade studentpresenter


Studenten är dagen då skolan är slut och livet som vuxen står runt hörnet. Efter 12 år i skolan är man värd en riktigt fin studentpresent.

Att köpa en studentpresent är inte så svårt som andra presenter kan vara. Ofta har den som tar studenten önskat sig vissa presenter i förväg samtidigt som det oftast finns sådant som han/hon inte har men som behövs i framtiden.

Under 2020 så är det tyvärr risk att covid-19 påverkar möjligheterna till fest. Se inlägget som tipsar om tre studentpresenter på distans.

Lyssna på vad studenten vill ha och ge han eller henne det då blir dagen som allra bäst. Ofta är det något till kommande egna lägenheten som står högst upp på studentens önskelistan.

Vad är det som gäller då? Du bestämmer men klassiska studentpresenter är någon som mottagaren kan ha nytta av i sitt nya och egna liv efter studenten. Alltså något att ta med sig in i vuxenlivet.

På den här sidan kommer du hitta mängder med förslag på bra studentpresenter, både till honom och henne. Vi kommer lista olika sorters studentpresenter som till exempel presenter som är roliga för stunden och presenter som är nyttiga inför framtiden. Det första du ska bestämma är om du vill ge en rolig present eller en nyttig present. Ungefär som en flaska skumpa eller en strykbräda. Oj det lät extremt men du förstår poängen.

Det är studenten


Den här dagen ska gå i lyckans tecken och tänk på att prata med varandra så ni inte bara ger nyttiga studentpresenter  som till exempel en stekpanna eller ett strykjärn. Någon lite större studentpresent tycker jag ska vara för dagen i ära. Ett populärt tips är att köpa en upplevelse som kan upplevas ett par dagar innan själva studentdagen. Några exempel är att köra en fin sportbil som en Lamborghini eller varför inte ge bort ett fallskärmshopp i studentpresent.

Blanda tråkiga men nyttiga hushållsmaskiner med roliga studentpresenter. Klockor och smycken är två säkra presenter som garanterat går hem hos både killar och tjejer. Du bör dock ha någon föraning om vad han/hon som tar studenten gillar annars kan dessa presenter bli helt fel. Det är inte ofta mottagaren säger “usch den gillar jag inte alls” för att inte såra den som köpt presenten. Men ger du en dyr studentpresent vill du såklart att den ska komma till användning. Om din studentpresent trots allt skulle bytas ska du vara glad att det blir rätt. Misströsta inte det är inget personligt emot dig, ibland blir en present helt enkelt inte rätt.

 • Minst en studentpresent ska vara något kul för nuet.
 • Prata så ni köper olika studentpresenter, både kortsiktigt och långsiktiga.
 • En upplevelse upplevs ett par dagar tidigare än själva studenten är en väldigt populär studentpresent.
 • Studenten är en glädjens dag, köp något oväntat och överraskande.

Att sjunga en studentsång kan höja stämning, och de hörs flitigt på studentflaken. Här finns lite mer information om bland annat sånger.

Klassiska gåvor att ge till student


Att ge bort tallrikar eller glas ligger väldigt högt på listan över vanliga studentpresenter. Speciellt om han/hon som tar studenten har planerat flytta till ett eget hem. Om det inte kommer till användning direkt så kommer den studentpresenten förhoppningsvis till användning inom en snar framtid då väldigt många flyttar hemifrån i åldern 19-23 år.

Hoppas sidan varit till god vägledning för att hitta din bästa studentpresent du någonsin gett bort.