• Placeholder
  • Placeholder

Alla hjärtans dag presenter


Du som upplevt riktigt sann kärlek vet att inget slår den känslan. För många som har en partner de håller kär så är alla hjärtans dag den 14 Februari en perfekt dag att visa sin kärlek med en romantisk present.

Ett tips till dig som vill hitta en alla hjärtan dag present är att tänka på vilka gåvor som blivit uppskattade förut om försöka upprepa glädjen de gåvorna fört med sig, men med en toppning såklart. Här har vi samlat några kärleksfulla presenttips som du kan kolla igenom som en utgångspunkt i din presentjakt till alla hjärtans dag. Vad skämmer du bort din älskling med i år?

Placeholder
Placeholder

Ge alla hjärtans värme


En liten gåva som en filt kan symbolisera så mycket mer än själva filten i sig. Att dagen infaller i en kall period gör det helt rätt med ”varma” presenter som gör att din partner slipper frysa, och kan ha det så mysigt som möjligt. Just den här filten heter Snug Rug Deluxe och är ett klockrent val av present tycker vi, håller du med oss?

Till butik >


Placeholder

Servera frukost/kvällsfika i en känsloskål


Vi älskar skålarna från Tassen som visar känslor. Just känslor är ju exakt vad hela alla hjärtans dag handlar om så då passar skålarna extra bra. Tänk att sätta fram frukosten i ett par pussande skålar på morgon den 14 Februari! Finns totalt sex olika varianter där passande, lycklig och kär bör vara något av de givna valen att göra. En minne som kommer bestå.

Till butik >

En glödhet present till AHD


Visst är det så att vissa av våra presenttips är aningen hetare än andra? Detta pussel rankas utan tvekan till ett av de bästa när det handlar om att finna en fin alla hjärtans dag present!

Låt pojkvännen eller flickvännen bit för bit upptäcka vad pusslet bildar. Välj ett kort från ett väldigt speciellt tillfälle.


Placeholder
Placeholder

Mysigaste nallebjörnen


Många väljer att ge en liten present till alla hjärtans dag tillsammans med en middag eller en bukett blommor. Om du vill göra det så kanske den här söta nallen passar bra? Kärlekskänslan den förmedlar är enorm och kommer garanterat att kännas enda in till hjärtat hos din älskling.

Till butik >


Placeholder

Gravera ett smycke


Vill du ha ett presenttips som går hem i 99% av fallen som en väldigt fin alla hjärtans dag present? Ett smycke som du väljer att gravera med en varm text som ”Du är den bästa jag vet” eller vad du nu än kommer på. Mycket att välja bland i varierande prisklasser, missa inte att kolla in alla dessa smycken!

Till butik >

För kommande bröllop


Alla hjärtans dag är en dag då många väljer att fråga om giftermål. Om du hade tänk fria så köper du säkert en ring i present, men en prenumeration av tidningen ”Lifestyle Wedding” en fin liten sidogåva som får er båda att inse att det faktiskt snart kan vara bröllop på gång.


Till butik >
Placeholder

Känslan i presenten är viktigast


Du ska inte fokusera på vad presenten kostar utan vi tycker det är kärleken den utstrålar som är det viktiga. Att servera frukost i en mugg med texten ”jag älskar dig för evigt” kan vara en utmärkt start som gör dagen att kännas sådär speciell som alla hjärtans dag ska göra.

Din pojkvän, flickvän, man eller hustru förtjänar det bästa så lägg ner rejält med tid för att hitta en så romantisk gåva du bara kan. Beställ presenten i tid innan den 14 februari, som dagen infaller på varje år.

Placeholder

För evigt mugg


Den här muggen serverar du te eller kaffe i på morgon söndagen den 14 Februari. En bra start ger alla förutsättningar för en bra dag!

Till butik >


Placeholder

Liberator Wedge


Presenter inom sex är så rätt på en dag som denna eller hur? Den här gåvan är en kudde som gör att ni kommer i en perfekt position.

Till butik >


Placeholder

Kärlekslås


Kärlek för evigt är min melodi och det jag tror på, varför ska man annars vara tillsammans? Stäng låset tillsammans och släng det i vattnet!

Till butik >

Kärleken är evig


Visst är det så att kärleken som firas på alla hjärtans dag helst ska vara evig. Ett presenttips som gör att du kan ge den känslan till din älskling är att köpa detta armband som har symbolen för just evighet.

Du som hade tänkt att lägga några hundra kronor på alla hjärtans dag presenten är armbandet ett hett tips eller hur?


Till butik >
Placeholder
Placeholder

Emojikudde


Har du och din älskling en emoji ni skickar väldigt ofta? Ge den kudden i alla hjärtans dag present. Kombinera mysighet med skratt.

Till butik >


Placeholder

Romantiskt år


Varför nöja sig med en romantisk dag då de här små korten kan föra in mer romantik i ert förhållande under ett helt år. Omtyckt gåva.

Till butik >


Placeholder

Clone-A-Willy


Vill du ha en kopia så köper du setet och ger bort. Vill du ge en kopia av din penis så klipp till och tillverka en. Rolig alla hjärtans dag present.

Till butik >

Upplev saker tillsammans ni två


Lurigt att fixa en bra alla hjärtans dag present tycker du? Den här presentasken kanske kan vara något utifall?

Slå till på presenten och ni kan sedan i lugn och ro tillsammans bestämma er för vilken av cirka 75 aktiviteter ni har lust att göra tillsammans.

Kanske inte det mest romantiska du kan ge till pojkvännen eller flickvännen. Men i vilket fall bra mycket bättre än att inte ge någon gåva alls. 450 kronor kostar en ask, helt okej pris tycker vi.


Till butik >
Placeholder
  • Närvaro är kärlek

    Ingen present kan slå närvaro på alla hjärtans dag så se till att ta ledigt från jobbet och spendera dagen med den du älskar mest av alla. Att säga fina saker som får honom eller henne att smälta kommer ge en utmärkt förutsättning för att dagen blir så kärleksfull som ni hoppas på.

  • Planera gåvan i god tid

    Ibland så blir presenten bra att klippa till på impuls men när det kommer till kärlek och romantisk känsla så är rådet att planera din present i god tid innan alla hjärtans dag.

  • Planera framtiden

    Att ge bort en upplevelse är en present som utstrålar framtidstro. Att ge en ballongfärd till sommaren visar att du tror på er och att ni kommer vara tillsammans under långt tid. Att planera en resa tillsammans eller kolla på hus/lägenheter är också något som passar en dag som denna. Har ni tillit till varandra och vill leva ihop så blir alla dessa små steg en bekräftelse på detta.

Receptet för en lyckad hemmakväll


Hade ni tänkt avsluta dagen med en mysig hemmakväll bara ni två eller hela er familj? Då är såklart en present som gör kvällen så mysig och kärleksfull som möjligt. Ett avkopplande spel i en mysig atmosfär med en värmande vetekudde tycker vi passar klockrent. Kolla in presenttipsen här om du också tror det.

Placeholder

Vetekudde


Den allra bästa vetekudde du kan finna om du vill leverera värme både i form av just varme, och kärlek. Värms om och om igen för långvarig värme!

Till butik >


Placeholder

Spelet Älskling


Mys ner i soffan och lär känna varandra bättre genom att ställa lagom lätta frågor som dras från något av alla korten i det omåttligt populära spelet Älskling.

Till butik >


Placeholder

Lyxiga doftstickor


Det finns gott om doftstickor och söker ni bland de bästa så har ni tipset här! Lártisan parfumer levererar en gedigen doft som garanterat får er i rätt stämning.

Till butik >

Selfiepinne för bevarade minnen


Just gåvan i sig kanske inte är den mest romantiska present du kan hitta på. Korten ni tar på er kan dock bli hur romantiska som helst!

Att dokumentera en kärleksfull middag eller en mysig kväll i soffan är inte allt för lätt när det bara är ni två. Med denna blir det hur lätt som helst.

En av de bättre varianterna som kostar lite mer (299 kronor) men visst är bara det bästa bra nog till alla hjärtans dag!?


Till butik >
Placeholder

Ge gåvor för er två


När du söker efter alla hjärtans dag present så kolla in de alternativ när ni gör något tillsammans. Att ge bort en massage kanske inte uppskattas så mycket om din partner får lov att gå på den själv. Då klipper du till på ett värdebevis där ni båda får en härlig massage, samtidigt. Kan en weekend för två vara något?

Placeholder

Massage för två


Vad sägs om att få en varsin helkroppsmassage? Perfekt att klippa till på om du är ute i sista minuten eller om du bara tycker ni ska unna er något skönt tillsammans. 60 minuters massage.

Till butik >


Placeholder

Vitmålad träskylt


Schysst skylt va? Varje skylt från tillverkaren Mellow Design är handtillverkad och blir på så sätt också unik. Ett rakt budskap som säger allt.

Till butik >


Placeholder

Weekend för två


Att ge bort ett weekendpaket för er två är en alla hjärtans dag present som ni kan boka in till dagen i ära eller skjuta på framtiden om ni känner det.

Till butik >

Fixa de små detaljerna


En dag som alla hjärtans dag är det så mycket mer än en väl genomtänk romantisk gåva som gäller.

Hade du tänkt bjuda din kärlek på middag? Då är servetterna på bilden ett givet val! Förutom att de är gulliga så visar de framförallt att du är gullig, som har lagt ner tid på att köpa dem.

En servett, passande ljus eller en bukett blommor är alla små saker som gör helheten. Desto fler du kan pricka in desto bättre blir helheten.


Dessa servetter kostar
0:-
för ett 20-pack
Till butik >
Placeholder
Placeholder

Ringklocka


Letar du efter en liten och billig alla hjärtans dag present? Detta presenttips är en klocka med texten ”Ring For Sex”.

Till butik >


Placeholder

Himmelslykta


Först och främst priset som är 29 kronor! Sen är det en himla romantisk grej att skicka upp en eller ett par sådana här lyktor i natten på den speciella dagen.

Till butik >


Placeholder

Rosbädd


Hade du tänkt att fixa en romantisk kväll så är dessa rosblad ett effektfullt tillbehör för att sätta lite extra guldkant på tillvaron.

Till butik >

Servara frukost eller kvällsfika


Vad tycker ni om ett par skivor rostat bröd? Gott eller hur. På alla hjärtans dag så tycker vi väl dock att brödet ska vara så romantiskt och stämningsfullt som möjligt.

Den här stämpeln som är perfekt för rostat bröd fixar en helt ny nivå. Vi har skrivit det förut, glöm inte att det är det lilla extra som ger så mycket när det handlar om kärlek.

Den kommer garanterat till användning vid fler tillfällen än bara alla hjärtans dag också.


Köp denna Toast-stämpel för
0:-
Till butik >
Placeholder
Placeholder

Sovmask


Du som vill ge en rolig alla hjärtans dag present och tycker att din partner alla för ofta avvisar dig när du är sugen på en intim stund har precis hitta gåvan!

Till butik >


Placeholder

Erotiskt spel


Du har sett detta presenttips lite här och var på sajten. Visst passar det klockrent att ge bort ett spännande erotisk spel på alla hjärtans dag?

Till butik >


Placeholder

Set med massageljus


Du som tänk att ge bort ett massageljus som present ska tänka om. Ge bort 3 stycken som detta set innehåller istället! Varje ljus har sin magiska känsla.

Till butik >

Nackvärmare Deluxe


Alla hjärtans dag infaller i kalla Februari och kärlek handlar väl till extremt stor del av värma? Därför är det kanske en extra bra idé att köpa något som ger din käresta just värme.

Väljer du den här presenten så gör du det möjligt att på ett enkelt sätt värma en stel nacke. Passar såklart även hur bra som helst även utan den stela nacken när bara lite extra mys efterfrågas. Present till flickvännen eller pojkvännen?


Till butik >
Placeholder
Placeholder

Arts In Stone


En stenplatta med en otroligt fin text är som klippt och skuren som en alla hjärtans dag present. Den avslutande mening gillar vi bäst: Du är glädjen i mitt liv. Endast 79 kronor så passa på att ge den här plattan till din partner.

Till butik >


Placeholder

Amazing Pleasure


Söker du efter ett spännande set med vuxenleksaker till alla hjärtans dag? Det här är en het aspirant som innehåller lite smått och gott inom kategorin vuxenleksaker.

Till butik >


Placeholder

Glasnalle


Likt stenen så har den här glasnallen ett kärleksfullt budskap som passar dagen till ära hur bra som helst. Meningen ”Jag kan alltid lita på dig” levererar tro till din pojkvän/flickvän. Just tro är väl bland det viktigaste som finns i ett förhållande va?

Till butik >

Lyxiga alla hjärtans dag presenter till pojkvännen


Vill du ge din pojkvän en exklusiv alla hjärtans dag present? Något så vanligt som en kam kan bli en speciell present om den inte påminner om någon annan kam. Här kommer några presenttips på produkter som kan anses vara lite mer speciella än andra liknande produkter.

Placeholder

Rakkniv


Rakning med hjälp av en kniv är inte så vanligt nej men för en sofistikerad pojkvännen som börjar kommer förmodligen inte sluta. En udda present som kostar ett par tusenlappar.

Till butik >


Placeholder

Colonia doft


Det är skillnad på en parfym för några hundralappar och de som kostar uppåt och över tusenlappen. Flaskan på bilden kommer klädd i mörkbrunt och mjukt kalvskinn.

Till butik >


Placeholder

Mariella Martinato kam


Polerat horn är det här stycket konstverk gjort i. Alla kammar är unika då hornen såklart skiljer sig åt. Kommer i ett snyggt läderfodral och hela kalaset för just den här kammen går på 639:-.

Till butik >

Stretchkalsonger från Calvin Klein


Sitter du och funderar vilka kalsonger du ska köpa till pojkvännen? Då tycker vi att du ska kolla in dessa kallingar som säljs i ett 3-pack och går i färgerna vit, grått och svart. En personlig favorit eftersom de sitter perfekt.

Butiken som säljer dessa har ett fint utbud av Calvin Klein och Hugo Boss. Både märkena har ett välförtjänt ryckte när det kommer till underkläder för män och din kille kommer förhoppningsvis uppskatta din alla hjärtans dag present till honom.


Till butik >
Dessa underkläder kostar
0:-
För 3-pack
Placeholder

Utvalda alla hjärtans dag gåvor till flickvännen


Sitter du och funderar vad i alla tusan dagars du ska ge till flickvännen i alla hjärtans dag present? Letar du efter exklusiva och dyra gåvor till världens bästa tjej så hoppas vi att följande presenttips ska vara till hjälp. De är klart din kära flickvän ska ha det bästa möjliga.

Placeholder

Exklusivt parfymset


Du som tänkt ge en parfym till alla hjärtans dag ska kolla in de som ligger i ett högre segment än de parfymer du finner på Kicks. Det här är ett populärt set som kostar strax över tusen kronor.

Till butik >


Placeholder

Nytt nattlinne


Sover hon i nattlinne så är ett hett presenttips att ge henne en ny favorit. Det finns många olika nattlinnen att välja bland, det här turkosa var väl snyggt? Kolla in dem alla nu.

Till butik >


Placeholder

Inori Sparkly Heart Purple


Kanske ett av de snyggaste armbanden du kan ge din flickvän till den här kärleksfulla dagen. Inte så dyrt som du tror, du ger 595 kronor för det och då ingår även gravyr.

Till butik >

Stringtrosor och andra underkläder


När det kommer till presenter till den 14 februari så är underkläder något som handlas frisk till både pojkvännen och flickvännen. Om du ska ge bort det så tycker vi du ska dra på rejält så att de du ger din älskling kommer bli nya favoriter. Om du har svårt för att bestämma dig så är det aldrig fel att ge ett par eller ännu flera, om ekonomin tillåter.

Just de här stringtrosorna är av brasiliansk modell och går i kärlekens röda färger. 219 kronor kostar kalaset.


Till butik >
Placeholder
Placeholder

I Love You tvål


Du som letar kärleksprodukter som kan överraska kanske klipper till på den här tvålen? Lägg in den i badrummet så får din partner syn på den på morgonen den 14 februari.

Till butik >


Placeholder

Secret Of Love


Letar du efter något nytt till era erotiska stunder? Den här har fått toppbetyg i på Aftonbladet och Expressen. Det fina är att ni båda kan få effekt av den här sprayen!

Till butik >


Placeholder

Presentsnöre


Lägger du ner mycket tid på att få paket till din partner så fint som möjligt? Då kanske det här kärleksfulla presentsnöret passa? 49 kronor kostar en rulle på hela 230 meter snöre.

Till butik >

Placeholder

Satisfyer Pro 2


Söker du efter någon spännande vuxenleksak att ge till flickvännen? Satisfyer heter en ny sensation som fungerar både ovan och under vatten! Perfekt om hon/ni har ett badkar hemma. Bra pris på den här också.

Till butik >


Placeholder

Lyckomynt


Om plånboken din säger att du endast har 39 kronor att lägga på en fin present i kärlekens tecken så är det detta lyckomynt du ska investera dina kronor i.

Till butik >


Placeholder

Keramikhjärta


Dessa hjärtan i keramik som finns lite överallt på presenttipsen.nu är kanske extra passande när du vill ge något som beskriver dina känslor till alla hjärtans dag.

Till butik >

Röda rosor är kärlekens blommor


Du som inte kan träffa din älskling eller bara vill överraska honom/henne på jobbet ska sända några röda rosor. Inga andra blommor utstrålar så mycket värme och kärlek som rosor gör inte sant?

Till alla hjärtans dag så gäller det att inte snåla så låt din partner på sig ett antal röda rosor dagen till ära. Just den här buketten är kanske lite väl dyr för de flesta då den går lös på 1200 kronor, men har du pengar över så finns här möjligheten att sända ett blomsterbud som sällan skådats förut.

Det är inte fel med en bukett tillsammans med din alla hjärtans dag present heller. Vid kärlek så är helheten viktigt och med både gåva och blommor så kommer helheten öka drastisk. Gör dagen till en minnesrik dag helt enkelt.


Till butik >
Placeholder

Alla hjärtans dag present till barn


Visst är dagen alla hjärtan inte bara till för sin partner? Att visa sina barn eller andra personer som står en väldigt nära att du håller dem kära är även det fint.

Har du ett barn som du vill överraska med en oförglömlig alla hjärtans dag present? Om du väljer den här gigantiska nallen som mäter hela 1 meter så kommer förmodligen aldrig den gåvan glömmas bort.

Perfekt att mysa ner med i sängen när barnet känner att lite extra närvaro behövs.


Till butik >
Placeholder

Kärleken är allt


Visst är det så att riktigt kärlek slår allt? Att få uppleva att du, och din pojkvän eller flickvän, passar hur bra som helst med varandra hoppas jag att alla på denna jord för uppleva någon gång.

Visst handlar den här sidan om alla hjärtans dag presenter men det viktigaste är inte presenten. Det är att behandla din partner bra. Att just på den här speciellt romantiska dagen ta tillfälle i ack och förmedla alla dina innersta känslor till honom eller henne. Att göra så tillsammans med en väl genomtänk romantisk present är en kombination som är värt att planera i god tid.

Tänk inte på typiskt presenter som symboliserar kärlek utan tänk på vad som symboliserar er kärlek! Om det är stekpanna så kan det också vara den ultimata alla hjärtans dag presenten. Ni kanske lagade mat tillsammans på någon av de första träffarna och det som fick er ett, eller flera, steg närmare varandra. Att ha en liten historia som bakgrund till din romantiska present är ett oslagbart koncept.

Fira alla hjärtans dag på rätt dag


Visst kan det vara svårt att få timmarna att räcka till vissa dygn. Att skjuta upp firandet till kommande helg kan vara helt okej när det gäller en födelsedag eller något sånt. När det kommer till en dag som alla hjärtans dag så tycker jag att ni ska ta er tid att fira, på just den dagen. Vill ni fira till helgen igen så är det inget fel med det, kärleken kan inte firas får mycket så att säga. Att försök planera in några extra timmar tillsammans för en middag och eventuellt för att ge en fin alla hjärtans dag present är något som många väljer att prioritera idag.

Kom ihåg att en alla hjärtans dag inte behöver innehålla skumpa och 7-rätter middag. Det viktiga är väl att du och din älskling är tillsammans med varandra?

Resa i present för framtidstro


Som vi skrev ovan så tycker vi alla hjärtans dag ska firas när dagen infaller. Att ge en present som ligger framåt i tiden är dock inte alls dumt, snarare tvärsom. Att ge bort en upplevelse som en hotellweekend eller att flyga högt upp bland molnen i en ballong är två exempel som ligger i framtiden. En bakomliggande ingrediens i den presenten är att ni kommer vara tillsammans i framtiden. Ja visst kan det låta larvigt men har ni precis träffats eller har haft det struligt kan den lilla signalen vara den bästa alla hjärtans dag signalen av alla.

Så vad för framtidspresenter kan du ge på alla hjärtans dag? Förutom de vi tipsade om innan så kan andra aktiviteter vara att åka på spa tillsammans. Att få en heldag (eller kanske en hel helg) att se fram mot kommer ge en härlig känsla redan på alla hjärtans dag. Söker du upplevelser som är för två personer? Ja givetvis kan vilken upplevelse som helst göras tillsammans med vi vet vart det finns några speciella, där bara ett presentkort krävs för bägge.

Till butik och se alla upplevelser för två personer >

Vi hoppas du fått tips på de bästa alla hjärtans dag presenter du kan hitta online. Värt att upprepa är att en present är bara något sekundärt under kärlekens dag. Att ge bort en romantisk gåva är bara ett sätt att förtydliga dina varma känslor för din pojkvän eller flickvän.