Serpentiner


De är ofta färgglada och glittrar på ett kalasinspirerande sätt. Vi menar såklart de kära serpentinerna som är ett billigt sätt att dekorera hemmet till ett kalas.

Serpentiner är till för alla sorters högtider, men det är främst till födelsedagar och skolavslutningar vi kan de dekorationen på bred front. Guld eller silverfärgade är några personliga favoriter. Vilka serpentiner föredrar du? Den här sidan framhäver några förpackningar och kommer med tips på när respektive serpentin kan passa som bäst. Var inte rädd för att mixa ett par, eller till och med ännu fler färger du känner går bra ihop. De kan förmodligen klassificeras in som ett av de billigare tillbehören för att fixa till ett kalasstämning som är på topp. Runt 20 kronor kostar en rulla, och då får du många meter serpentiner totalt.

Täck väggar och tak med serpentiner


Om det är kalasdags är det väl lika bra att slå till på stort? Klipp till på några schyssta serpentiner i matchande färger. Det här med dekoration kan se ut på olika sätt. Är du personen som tycker ”less is more” eller är du den som vill pynta varje rum i hela lägenheten?

Det fina med serpentiner är förutom utseendet då, att de är väldigt billiga. Genom att köpa ballonger, serpentiner och girlanger så behövs i princip inte så mycket mera. Här nedan ser du några förslag när olika rullar kan passa bra in.

Placeholder

Sommarserpentin


Vad tror ni om att ringla runt den här runt midsommarkransen? Smälter bra in bland träd så vi tycker den gör sig utmärkt på en sommarfest som hålls utomhus i det gröna.

Till butik >


Placeholder

Gul och blå


Studenten, 50 års kalas eller annat tillfälle så är det aldrig fel att välja serpentiner i vårt lands färger. 20 stycken rullar på 4 meter styck ger en total längd på 80 meter! För 15 kronor.

Till butik >


Placeholder

Kärlekens färg


Är det alla hjärtans dag firning på gång? Den här sepentinen går i kärlekens färg röd. Passar även klockrent till julen.  Gillar ni inte den skrikiga färgen så finns även mattare röd.

Till butik >


Dekorera utanför boxen


Som vi varit inne på så är dekorationer något personligt. Ett tips är att överraska dina nära och kära, vem du än håller kalas för. Har ni alltid satt serpentiner i gardinstången så kanske det är dags att prova något nytt? Täck toaletten eller balkongen. Allt för att göra kalaset så minnesvärt som möjligt.

  • Serpentiner är ett billigt val av festdekoration, så slå till på många rullar så ni försäkrar er om att de räcker.
  • Prova att kombinera flera olika färger. Personligen så tycker jag grönt och blått blir underbart tillsammans.
  • Desto finare dekorerat desto finare kort. Dagens sociala samhälle kommer ge exponering av din nerlagda tid.
Har du en present som du vill så in fint
gör ett besök på sidan om presentpapper