Vattenballonger


Ett vattenkrig en svalkande och het sommardag, hur låter det? För att genomföra ett sådant krig så behöver ni massor av vattenballonger, och vatten. Att smyga runt husknuten och inte veta om det ska komma ett par vattenballonger flygandes är en spännande känsla. Ballongerna med vatten är dock så mycket mer än att bara kasta iväg. Fyller du ballongen med lite vatten så går den inte sönder lika lätt, och kan till och med fungera att studsa lite lätt.

Barn fullständigt älskar vattenballonger, och visst hör de hemma i barndomen? Ge ett paket i födelsedagspresent eller varför inte som en spontan present till sommarsemestern. Det är just under de varma dagarna som det säljs vattenballonger som allra bäst antar vi. Att ordna ett vattenkrig under barnkalaset är garanterat en upplevelse som barnen sent kommer glömma.


  • Placeholder
  • Placeholder

Köp vattenballonger hos Partykungen >

Tänk på att vattenballonger förbrukas snabbt så klipp till på många. Ett 100-pack för 39 kronor kanske?

Fixa ett roligt vattenkrig


Ett vattenkrig är förmodligen det roligaste av alla krig. Det kan vara smart att samla “trupperna” och dra upp några riktlinjer för hur ni får kasta vattenballongerna. Några exempel på regler kan vara att ingen ballong får kastas på den person som är närmare än 5 meter. Uppräckta händer kan också vara ett sätt att visa att man har slut på “vapen” och är därmed en person som det inte får kastas på. Sund förnuft kommer ni långt på, men är det små barn med i leken så kan ett par regler vara på sin plats. Ett vattenkrig ska ju vara roligt, och riktlinjerna hjälper till så alla får så kul som möjligt.

Placeholder

Självförseglade


Att fylla på en vattenballong som sen stänger sig själv är smidigt. Se till att hälla i rejält med vatten då det fått kritik av att inte gå sönder i första taget.

Till butik >


Placeholder

50-pack


Ett par sådana här 50-pack så är en skön sommardag så mycket mer svalkande än annars. Priset är 50 kronor, så 1 krona styck.

Till butik >


Placeholder

Bunch-O-system


Här är tillbehöret för dig som har bråttom att få dina vattenballonger. Totalt 100 stycken fördelat på 3 system som du ser på bilden.

Till butik >  • Vatttenballonger har en fantastisk förmåga att gå åt i en rasande fart. Köper du de online så slå till på flera paket.
  • Det är sol på himlen och även barnens ansikten lyser som en sol. Dra upp några regler så alla solar stannar kvar.
  • Snåla inte med vattnet i ballongerna då de spricker lättare desto mer du fyllt i. Vill du däremot de ska hålla bra så ska du istället snåla med vattnet.

Hoppas att ni får ett roligt vattenkrig och känner att sidan var till hjälp!