Bokstavsballonger


Det går att uttrycka många känslor med ballonger. Allra bäst budskap kan du förmedla med bokstavsballonger. Vad tror du om “GRATTIS CAROLINE” i folieballonger som mäter uppåt metern? Kolossalt prominent kan vi garantera att valet blir, oavsett vilka bokstäver du väljer på ballongerna.

Om det positiva är att helheten bokstäverna lyfter fram är imponerande så finns det tyvärr också något mindre bra. Priset för en bokstav ligger merparten av gångerna på cirka 40-50 kronor. Om det är ett långt namn som ska bokstaveras så kan vi snabbt förstå att kostnaden kan skena iväg en hel del. Speciellt kännbart blir det om väljer en hälsningsfras som grattis innan namnet. Ett tips är att skippa allt runt omkring och fokusera endast på namnet personen har.

Här lyfter vi fram några bokstavsballonger som finns tillgängligt hos några väl utvalda butiker. Hoppas du finner några bokstäver som känns okej.


Köp bokstavsballonger hos Partykungen >
  • Placeholder
  • Placeholder

Köp sifferballonger hos Zingland >

Exempelbilden här ovan visar endast några förslag på bokstavsballonger. Klicka in hos någon butik så kommer du upptäcka att det finns många olika storlekar och färger att välja och vraka bland.

Arrangera med bokstäver


Om du köper ett gäng bokstavsballonger så har du skaffat dig en stor möjlighet att dekorera på ett utsmyckande sätt. Det är bara fantasin som sätter gränser, och din ekonomi. Är det något pampigt som en 50-åring som ska firas? Då är de 300-400 kronorna du behöver investera i ballonger vara värt varje krona. Är det något mindre tillfälle som en namnsdag går det ju att diskutera hur vida du vill lägga så mycket på några fina bokstavsballonger.

Att tänka på vid köp


Finns det något som behövs tänkas på innan införskaffning av bokstavsballonger? Det är möjligen att du tar en rejäl funderare vad du vill förmedla. Är det bara “Björn 50” eller är det en mer radikal variant som till exempel “Grattis på födelsedagen Björn”. Den senare blir väldigt dyr (som vi vart inne på tidigare) men ojoj så effektfullt det kan bli. Så många bokstäver i ballonger kan i princip täcka en hel väg. Ja beroende på hur stor väggen är såklart.

En till valmöjlighet som du bör överväga är vad du ska fylla ballongerna med. Coolast är valet av helium som får ballongerna att flyga av sig själva. Då slår du till på en tub med helium. Mer information på ballongguiden här på sajten. Då du väljer helium till bokstavsballongerna så kommer kostnaden springa iväg ytterligare någon tio ber ballong.

  • Att göra stora arrangemang med bokstavsballonger kan blir extremt coolt. Ägna en tanke om du ska slå till på stor eller ej.
  • Ska ballongerna fyllas med helium så se till att binda fast bokstäverna så de inte flyger iväg.
  • Surfa runt och jämför priser på olika sajter. Priserna skiljer sig inte allt för mycket med ska du köpa många ballonger blir det ju en slant tillslut.

Kände du att informationen och tipsen här var bra? Dela gärna bokstavsballongsidan med dina vänner. Tusen tack!

Dela sidan på:

Du som är ute efter de bästa presenttipsen
gör bäst i att kolla in alla tips på startsidan