Gå bort present


Att bli bortbjuden på middag, fest eller en myskväll är supertrevligt. Ibland när tillfället känns speciellt så känns det som man vill ta med en så kallad gå bort present inte sant? Det är oftast en liten symbolisk present där en flaska vin står högt på listan över populära gåvor, speciellt om bjudning är en middag. Det finns en hel del presenttips, hoppas de hjälper dig!

Placeholder

Vinluftaren Super Aerator


Är du bortbjuden på middag där ni ska dricka ett gott vin så gör den här gå bort presenten så att vinet kommer smaka bättre eftersom det luftas medans det hälls upp. Ett spännande alternativ istället för att ta med ännu en flaska vin.

Till butik >


Placeholder

Sällskapsspel


Att gå bort och prata är roligt och ännu roligare kan det bli med ett sällskapsspel. Om ni inte vill spela det direkt så är det likväl en bra gå bort gåva som de du hälsar på kan spela vid ett annat tillfälle om inte tid ges just nu. Priserna ligger runt 200 kronor.

Till butik >

Presentask fungerar alltid


Snygg, gott och väldigt tilltalande till ett överkomligt pris. Låter det som en helt perfekt gå bort present? Det är dessa Jelly Belly också!

För 150 kronor så känner du att du ger bort något fint och gåvan kan sedan bjudas till dig och eventuellt andra gäster. En hel del riktigt spännande smaker vad sägs om bland annat Strawberry Chessecake?


Till butik >
Placeholder

Små betydande gå bort gåvor


Som sagt så behöver inte den här presenten kosta mycket alls. Du vill mest visa din uppskattning för att ha blivit bjuden med något litet. Att ge något som lockar till skratt är alltid att föredra så varför inte slå till på någon udda och rolig present som ett kylskåpsdjur. Glöm inte att kolla n presenttips på övriga sidor om inget passar här.

Placeholder

Kylskåpdjur


Ett litet djur som hälsar välkommen när kylskåpsdörren öppnas är alltid trevligt och kommer garanterat bli en snackis på festen eller runt middagsbordet.

Till butik >


Placeholder

Sällskapsspel Selfie


En perfekt gå bort present om du och dina vänner gillar att ta selfies, och vem gör inte det nu för tiden? Speltiden är cirka 30 minuter.

Till butik >


Placeholder

Vänskapsmugg


Mugg som fyllständigt lyser vänskap, och tacksamhet. En lagom dyr present när du ska gå bort och vill visa din uppskattning till personen.

Till butik >

Maximera feststämningen med rätt present


Bjuds det in till fest så låt också din gå bort present vara i festens tecken. Vet du att shotsen kommer åka fram, ge bort ett gäng roliga glas att dricka ur. Kommer ni dricka vin så satsar du istället på en vinluftare som kommer plocka fram alla aromer från vinet och desto godare vin desto trevligare kväll överlag eller hur?

Placeholder

Vinprovning


Okej dom bjuder den här gången och du nästa, är det inte så det fungerar? Slå till på ett par vinprovningar så har ni något att se fram emot.

Till butik >


Placeholder

Självlysande shot


Är det dags för party så kommer de här shotglasen som lyser så fort ni häller vätska i dom göra succé på festen.

Till butik >


Placeholder

Chokladfondue


Ska du fixa efterrätten så slå till på en sådan här, choklad och frukt. En klockren gå bort present tycker jag.

Till butik >

Snitsa till en av de vanligaste presenterna


Att ge bort en flaska vin är förmodligen det allra vanligaste när det kommer till gå bort present. Det är enkelt för dig att köpa och ni kan dela på din present direkt.

Att ge vinflaskan rakt upp och ner utan att slå in den, eller snitsa till på annat sätt, är aning tråkigt eller hur? Det här pusslet är ett roligt sätt att ge något mer än bara vin.

Det tar ett tag för att klura ut vinflaskan och när väl det är fixat så går det att återanvända pusslet till nästa flaska.


Priset är
0:-
för den här gå bort presenten

produkten har fått
0,5
av 5 i kundbetyg
Till butik >
Placeholder
Placeholder

Presentgodis


En liten men ack så stilig bruk med lakrits är en perfekt gåva när du vill ha med dig något litet då du blivit bortbjuden. Kolla in ett stort sortiment!

Till butik >


Placeholder

Nyttigt godis


Söker du efter något nyttigt att ge till den som är extremt noga vad han eller hon stoppar i sig kan Beef Jerky vara något. Du som smakat vet hur gott det är!

Till butik >


Placeholder

Hjärta i keramik


Ett hjärta i keramik med ett budskap som får din eller dina vänner att smälta är så rätt som det kan bli med en gå bort present. Många olika att välja bland. Det på bilden är till bästa vännen.

Till butik >

  • Liten symbolisk present

    När du är bortbjuden på middag, fest eller en myskväll så räcker det gått och väl att ta med någon liten symbolisk present. Många gånger så behövs inte någon present överhuvudtaget men om du nu vill ge en gåva hoppas du finner något presenttips här.

  • Ta med ditt bästa humör

    EN person som sprider glädje och värme är den bästa gå bort present som kan fås eller vad säger du? Se till att försöka plocka fram ditt bästa du utan att för den delen vara överdrivet glad.

  • En god flaska vin

    Att ge bort en flaska vin är förmodligen en av de vanligaste presenterna när du är bortbjuden. Den är dock aningen tråkig så försök att överraska med något roligare istället.