Sifferballonger


Ett födelsedagskalas, en nyårsfest eller ett jubileum är inte komplett utan ett par sifferballonger. De finns i olika storlekar där de största mäter cirka en meter på höjden. Det innebär att du, med endast några få ballonger, kan fixa en schysst utsmyckning oavsett vilket tillfälle du vill förtydliga med siffror.

Under du vart du kan köpa ballonger som är formade som siffror? Här på sidan så tipsar vi både om olika sorters sifferballonger, och även vid vilka tillfällen de kan tyckas passa in extra bra. Väljer du rosa, blå eller guld är ett personligt val. Eller rättare sagt ett val som du tror passar till den person som ska firas, om det handlar om en födelsedagsfest. Om älsklingsfärgen är guld så väljer du förvisso den varianten även på din sifferballong.

Det går att arrangera extremt mycket med ballonger, och speciellt i siffror. Som du märker så är valmöjligheterna många så ta en funderare vad du känner blir bäst. Notera att höjden skiftar mellan ballongerna så välj de siffror du känner passar in på det ultimata sättet.

Djurballonger eller enfärgade


Är det ett litet barn som ska firas? Då är förmodligen en sifferballong som ett djur det bästa valet. Tänk dig minnen på barnet när pojken eller flickan får syn på den fina sifferballongen. Det fina här är att det räcker med en enda ballong, om nu det inte är 10 år plus som fylls det vill säga.

Alla dessa val du ser på sidan går att fylla på två olika tillvägagångssätt. Ett av de populäraste sätten, och också det det krångligaste är helium. Det är inte problem i sig när du väl har helium men kostnaden får sifferballongerna med helium blir en annan. Grovt räknad så kan vi säga att det kostar cirka 10 kronor extra per ballong. Visst det kanske inte är så saftigt trots allt? Grejen är att du behöver köpa en hel tub med helium. Så även fast du behöver till 3-4 ballonger så får du alltså klippa till på betydligt mer än så, vilket gör att priset kan kännas bra mycket dyrare än det faktiskt är.

Placeholder

Djurballong


Coola djur på runt 40 cm är valet som de små barnen kommer avguda. Köp ett gäng och dekorera lite här och var i hemmet. Garanterat minnesvärd och effektfullt för besökarna.

Till butik >


Placeholder

Ljusrosa ballong


Är det färgen rosa som står högst upp på listan? Då är det här ljusrosa valet stiligt men efterfrågas en mer skrikig nyans så finns det också.

Till butik >


Placeholder

Silverballonger


Den mest klassiska färgen silver passar till det mesta och är sådär lagom diskret. Är det en nyårsfest eller liknande så varför inte kombinera med några ballonger i guld.

Till butik >


Ballonger med siffror förgyller


Vi har vart inne på det tidigare, visst förgyller sifferballonger en hel del? Att en sådan liten ballong kan skänka så mycket känsla kan tusentals och åter tusentals människor, som någon gång innehaft dessa ballonger, intyga att så är fallet. Även ballonger i bokstavsform är ett coolt val. Varför inte kombinera bokstavsballonger med siffror?

Är du en person som kan känna att det här med att fixa rekvisita till kalaset lätt kan bli jobbigt? Då är denna selektion som klippt och skuret. Slutresultatet kommer med alla sannolikhet bli oerhört omtyckt.

  • Alla färglada sifferballonger passar ypperligt till födelsedagsfester, när företaget firar jubileum eller till nyårsafton. För att nämna några.
  • Att så lite som ett par ballonger kan leverera så mycket känsla och glädje är svårslaget.
  • Ett snabbt och väldigt coolt sätt att fira något till årtal eller dag.

Hoppas du fick tips på vart du kan skaffa sifferballonger, och vad du kan använda dem till.

Klicka även in på sidan med
presentpapper