Roliga presenter


Att ha roligt är en stor del av livet så varför inte satsa på roliga presenter när du vill göra någon extra glad? Att skratta och må bra är något som alla behöver ibland och skämtsamma gåvor levererar glädje och skratt.

Vad som är roligt är dock väldigt individuellt och det gäller att du kan känna av vilken slags humor personen som ska ta emot presenten har för att den ska bli så lattjo och komiskt som du hoppas den ska bli. Nedan ser du en rad presenter som vi tycker mycket väl kan klassificeras in som roliga prylar. Om ni inte tycker presenttipset i sig är exakt det ni söker, kolla runt hos butiken så finner du förhoppningsvis något kul att ge bort.

Placeholder

Reaktionsspel


Spelet som bjuder in till en blandad känsla av oro och skratt. Reglerna är enkla, den som släpper sist får en stöt. Detsamma gäller om någon försöker släppa för tidigt.

Till butik >


Placeholder

Fidget spinner


En av de mest solklara tips vi kan ge just nu. Fidget Spinner har blivit en omtyckt leksak för både stora och små! Lägg ut 99 spänn och börja snurra.

Till butik >


Placeholder

Insektsfri filt


Ja rolig och rolig är väl kanske inte helt rätt. Hur som helst är det extremt skönt att slippa alla små insekter när ni hade tänkt ha picknick ute i naturen.

Till butik >

Fickplunta till hela dagen


Hur roligt är sprit egentligen? Väldigt roligt om du frågar vissa, och inte alls skoj om du frågar andra. Hur som helst så tyckte vi att denna fickplunta klassificeras in som en av de skojigast pluntorna.

I 3 lika stora portioner så kan personen hålla sig “flytande” hela dagen. Måtten är värda att presentera då det är en stor plunta det handlar om. Hela 42 cm hög! Hur mycket det går i den framgår dock ej. Är ni matematiker så bör det gå att räkna ut lite lätt då de andra sidorna är 24 respektive 34 cm.

Placeholder
Placeholder

Frågespelet ja, nej eller kanske


1000 knäppa frågor som speldeltagarna får svara ja, nej eller kanske på. En roligt spel att förgylla hemmakvällen med.

Till butik >


Placeholder

Fotopussel


Att lägga pussel är väl kul? Ännu roligare blir det om motivet bildar ett kärt foto. Detta runda alternativ är bara ett av många olika fotopussel ni kan välja bland.

Till butik >


Placeholder

Leende blomvas


En blomvas som visar känslor kommer säkerligen även framkalla ett leende hos mottagaren. Visst är vasen söt?

Till butik >

Placeholder

Parrot Bebop


Okej här har vi kanske det absolut roligaste presenttipsen som kan levereras, en drönare som filmar i full HD och en en massa fiffiga grejer som GPS-programmering. En hyperrolig gåva men smakar det så kostar det, närmare bestämt hela 4995 kronor. Underhållningsfaktorn bör vara maximal!?Till butik >


Placeholder

Squatty Potty


En present som kan uppfattas tämligen rolig, men som faktiskt är en pall som hjälper till att tömma tjocktarmen. Doktorer över hela världen rekommenderar att få upp fötterna när du sitter på toaletten. Inte undra på att det är en storsäljare på en av Sveriges populäraste butiker. Till butik >

Rolig och praktisk gåva till honom


Roliga presenter blir som bäst om dom kombinerar sin humoristiska nivå med något väldigt praktiskt. Det gör den handduk eller vad vi nu ska kalla den. Fästes enkelt på spegeln i badrummet och samlar ihop allt hår som faller när han rakar sig.

Perfekt att ge personen som brukar fuska med att skölja bort allt hår från handfatet. Om du inte gillade just denna ska du kolla runt hos butiken som säljer produkten, de har en massa roliga prylar!

Till butik >
Placeholder
Placeholder

Emojikuddar


Det är svårt att älska dessa roliga emojis som alla telefonägare känner till så väl. En mjuk present som värmer gott.

Till butik >


Placeholder

Toalettpapper


Vem har sagt att toalettpapper behöver vara tråkigt? Det här gör det möjligt att torska sig med tusenlappar och platsar bra in som en rolig present. Undra vad de totala värdet är.

Till butik >


Placeholder

Alarm med måltavla


Varje steg med dessa blir smått magiska och sprider glädje vart de än går. Söta fantasidjur som det inte går att tycka illa om. Gåva till den som gillar mys?

Till butik >

Svävande spel


Okej hur kul ser inte detta spel ut att vara? Väldigt kul om du frågar oss! Även fast det kan verka skapligt avancerat så gäller gammal god balans för att bli en mästare. Frågan är om det är du eller din motståndare som bemästrar plattan på bästa sätt.

Speltiden är ungefär 5 minuter per parti vilket ger utrymme till returmatcher.

Ett udda spel som knappast någon förväntar få i present. Vilket såklart gör det hela ännu bättre. Klipp till nu när det finns några kvar.

Till butik >
Placeholder
Placeholder

Kritor för vägen


Känner du en konstnär som älskar att måla stort? Då är ett par kritor för att måla på asfalt en present som kommer ge många timmars roligt ritande.

Till butik >


Placeholder

Mobilfotograf


Att ta ett kort med mobilen är enkelt. Det är tyvärr desto svårare att få till de där klockrena bilderna som med en systemkamera. Den här presenten gör personen till ett fotoproffs, med mobilen.

Till butik >


Placeholder

Nyckelringar


Ännu ett tips med emojis och visst är de små gubbarna roliga? Billig och liten present som du ger 49 kronor för, perfekt när du vill göra någon riktigt glad.

Till butik >

Salt och pepparkar


Att ha ett kar peppar och ett salt på köksbordet är smidigt så du och dina gäster kan salta och peppra maten precis som önskas.

De här små söta grisarna i porslin är förmodligen ett av de sötare paren när det kommer till kar. Att de både är riktigt billig och bara ett plus. Du får presenten för endast 49 kronor vilket vi tycker är tokbilligt för en så pass rolig gåva. Vem blir den lyckliga som får se dessa grisar varje dag?

Till butik >
Dessa kar kostar
0:-
söta på ett roligt sätt
Placeholder
Placeholder

Stort mjukisdjur


En riktigt cool plånbok i läder och tyg. Det som gör att presenttipset föll just på den här är att du kan gravera den till pappa för att på så sätt få en ännu mer färgstark gåva till honom.

Till butik >


Placeholder

Förkläde 6-pack


Visst är det kul att laga mat? Om du vet någon som behöver ha ännu mer glädje medans man eller hon lagar en riktigt festmåltid kan du slå till på den här presenten som är ett förkläde med plats för 6 stycken burkar. Till mannen i huset när han ska grilla?Till butik >

Extremt stor nalle


Det finns vanliga gosedjur sen finns det minst sagt gigantiska. Den här nallen kan vi med säkerhet klassificera in i den senare kategorin.

Om den är romantisk, rolig eller bara väldigt klumpig är upp till dig att avgöra. En sak är dock säker och det är att en som får denna present kommer förmodligen aldrig glömma nallen som mäter cirka 1 meter.

Värt att kolla närmare på om du verkligen vill överraska med något extremt. Vi tycker i vilket fall den är hur kul som helst, håller du med?

Till butik >
Dessa kar kostar
0:-
söta på ett roligt sätt
Placeholder
Placeholder

Pin Art


Spikar som blir till ett konstverk efter ett tag. Visst kliar det i fingrarna när du får syn på bilden? En rolig present till den som gillar att vara kreativ.

Till butik >


Placeholder

Supporterhorn


En tuta som ger ifrån sig en relativt hög signal, utan att du behöver bli döv på kuppen. Perfekt till idrottsmatchen eller när någon vill busa på stan.

Till butik >


Placeholder

Enhörningstofflor


Varje steg med dessa blir smått magiska och sprider glädje vart de än går. Söta fantasidjur som det inte går att tycka illa om. Gåva till den som gillar mys?

Till butik >

Vinhållare modell roligare


Det är kul att dricka vin och varför ska då inte även vinhållaren vara rolig? Den här är hur skojig som helst tycker vi! Det gäller att inte dricka för mycket vin får då börjar man förvandlas mer och mer mot personen som håller i flaskan.

Fin kvalité är det också då den är handmålad. Materialet är Polystone som är mormorkross blandat med polyesterakrylat om nu det säger dig någonting. En passande present till den som älskar vin och humor.

Till butik >
Placeholder
Placeholder

1000 färgers pussel


Om du vet något som tycker det är kul med pussel har du hittat presenten för honom eller henne. Det här pusslet har 1000 bitar och lika många färger vilket gör det till ett väldigt utmanande och roligt pussel. Måtten är 50 x 70.Till butik >


Placeholder

T-shirt med text


Alla använder t-shirt så att välja att ge bort en sådan med en rolig text bör vara helrätt. Väl bland mängder av texter eller så kan du komma på en egen skojig text. Priserna för en t-shirt ligger mellan 100 och 200 kronor vilken kan ses som överkomligt.Till butik >

Stiga bordshockey


Du som spelat bordshockey vet hur roligt spelet är. Söker du efter en riktigt rolig present och vet någon som älskar hockey är det ett val som säkerligen kommer uppskattas. Utmana varandra och känn glädjen av att sätta pucken i mål bakom din motståndare.

Ett av mina personliga favoritspel som är minst sagt roligt. Låt matchen börja och låt tiden avgöra vem som först skjuter mål.

Placeholder

Roliga maskeradkläder


Att klä ut sig är något många ser som väldigt roligt. Och visst kan man hålla med när man ser den här dräkten ovanför? Finns för närvarande 64 produkter inom kategorin hos roliga prylar som du bör kolla in om du är ute efter något liknande.Till butik >


Placeholder

EAT & POO sparbössa


En klockren present till ett barn. Efter att ha fått den här extremt roliga sparbössan så kommer han/hon med väldigt stor sannolikhet att göra allt för att få tag på nya pengar att “mata” den här bössan med. Att spara pengar är bra, lärdom gör sig bäst i en komisk form.Till butik >

Mer än bara presenten som kan vara rolig


Att hålla ett skämtsamt tal eller att slå in presenten på ett roligt sätt är två tips på hur du kan göra det hela ännu roligare. Partykungen säljer en påse som inte innehåller någonting alls. Den har bara texten “du har ju redan allt” skrivet på sig. Att ge den påsen först för att sedan ta fram den riktiga presenten är ett alternativ för att spexa till det hela en aning.

Placeholder

Toalettgolf


Söker du en rolig present till en golffantast? Toalettgolf såklart! Här tränas putar i lugn och ro så han eller hon är redo för nästa golfrunda.

Till butik >


Placeholder

Skämtartiklar


Små presenter för dig som vill göra presenten än roligare. Den här påsen med ingenting kanske är en bra present till någon du tyckt varit dum? Annars finns det just nu 258 artiklar till.

Till butik >


Placeholder

Roliga dekaler


Klistermärken eller dekaler har en förmåga att vara väldigt kul ibland eller hur? Den på bilden kan du ge till den du tycker kör bil på tok för sakta.

Till butik >

Big Face T-shirts


Tror du att han eller hon som ska få din present tycker det är roligt att gå runt med ett stort ansikte av ett djur på bröstet? Då har du hittat presenten! Som du ser så kan du välja mellan 7 olika varianter.

En present som garanterat sticker ut och kommer dra åt sig blickar från i princip alla som får syn på t-shirten.


0:-
kostar en t-shirt
  • Roliga presenter förlänger livet

    Ett skratt förlänger livet, är det inte så vi brukar säga? Att en rolig present kan göra underverk för själen är ingen hemlighet. Vi alla behöver att ha roligt ibland och att ge något roligt kan mycket väl ses som omtänksamt av dig.

  • Gör något skoj tillsammans

    Det är inte bara presenter i form av produkter som är roliga. Att ge bort en spännande upplevelse att göra själv, eller ännu roligare, för er två är en present som garanterat kommer framkalla ett brett leende.

  • Håll ett underhållande tal

    Att säga några väl valda ord med en rolig touch kommer garanterat locka till många skratt. Det allra bästa är såklart att kombinera en rolig present tillsammans med en bra inringad tillställning.

Kolla några omtyckta butiker


Vill du kolla in några butiker som minst sagt har ett bra utbud av roliga prylar? Då kommer det förslag på 3 butiker här nedanför och du finner även en liten ranking på hur pass roliga presenter vi tycker att respektive butik har.

Rolighetsfaktor på prylarna hos;
Coolstuff 90%
Rolighetsfaktor på prylarna hos;
Partykungen 85%

Roliga minnen tillsammans

I kategorin roliga presenttips hör inte bara produkter hemma utan även upplevelser. Allra roligast är det väl ändå att uppleva något tillsammans? Att ha roligt tillsammans behöver inte innebära att du behöver lägga ut stora pengar. Att planera en heldag kan innefatta så väldigt mycket där några exempel kan vara att gå ut i skogen och plocka blåbär till att leta på någon lokal kanotklubb för att hyra en kanot eller kajak.

Att ge en gåva som du planerat från grunden och som dessutom inte kostar något att göra är många gånger en present som kommer minnas för en lång tid framöver.

Känn den humoristiska nivån

Vi alla tycker olika saker är komiska på skiftande sätt. Vad jag vill belysa med det här stycket är att du ska ta och tänka till om han eller hon som ska få den roliga presenten tycker som dig. Du kan tycka att en pryl eller en upplevelse är hur underhållande som helst medans någon annan tycker att det bara är larvigt och inte det minsta kul.

Ofta så känner en person som vi köper en present åt väl och det här ska då inte vara något problem, eller hur? Men det kan i vilket fall vara värt att tänka på innan du klipper till på en fyndig present.

Hittade du ingen som var skämtsam nog har du väl kollat in övriga presenttips, det finns flera 600 tips här på sidan.