Romantiska tillfällen för gåvor


De gånger som en romantisk present som är fylld med kärlek går knappt att räkna. Det kan vara en helt vanlig dag då din pojkvän, man, flickvän eller fru ska få lite extra uppskattning. Den årliga kärleksdagen, där endast romantiska presenter gör sig bra är alla hjärtans dag. Andra typiska tillfällen är förlovningen, bröllopen och morgongåvor. Denna sida ger en helhetssyn vilka sidor som finns på presenttipsen. Vi hyser hopp om att du ska hitta den allra mest känslofyllda presenten du någonsin gett till din partner.

Alla hjärtans dag är kärlekens dag


Den 14 februari så halshöggs en präst, som brutit mot kejsar Claudius den II order att romerska soldater ej skulle få gifta sig. Datumet blev så småningom att på svenska heta alla hjärtans dag. Ett dag då vi hyllar kärleken. En kombination av närhet, fina ord och romantiska presenter är ingredienser för en lyckad kärleksdag. Naturligtvis hittar du en helt egen sida full med presenttips här på sajten. Kanske kan någon present här nedan vara ett vasst val till alla hjärtans dag?

Placeholder

Guldros till personen du älskar


Rosor och guld är två ingredienser som är en klockren konklusion av kärleken, eller hur? Förklädd med ett lager av äkta guld i 24 karat som gör att rosen aldrig vissnar, precis som er kärlek aldrig ska göra. Här har du alla möjligheter att få ihop en helhet med varma ord tillsammans med din gåva maximerad med känslor för vad du tycker om din pojkvän/flickvän.

Till butik >Placeholder

Överraska med nya örngott


Brukar ni inte ge varandra något speciellt på alla hjärtans dag? Då kan det trots allt kanske vara roligt att göra någon liten romantisk sak. Dagen har gått utan vidare mycket romantisk, men när ni går och sover så får din älskling syn på att du har bäddat i ett par kärleksfulla örngott. En liten, men ack så romantisk handling tycker vi!

Till butik >


Förlova er oförglömligt


En förlovning har en given present, som är förlovningsringar. Förutom ringarna så kan en känsloladdad present vara på sin plats. Det kan vara en tröja din kärlek har önskat sig. En förlovningspresent kan även en kommande weekendresa, eller en spännande upplevelse ni ska dela tillsammans innan bröllopet blir av. Ett par graverade champagneglas tillsammans med en exklusiv flaska champagne är en gåva som gör det möjligt att fira er förlovning. Känner du för att spetsa till det ännu mer så slå till på en champagneprovning, som ni sedan bokar in på ett datum som passar er bra.

Placeholder

Fria högt uppe i det blå


Tänk på att din present kan vara en upplevelse, där du tänkt överraska med att fråga de magiska orden: Vill du gifta dig med mig?  Är det sommarsäsong kan en weekendresa till Stockholm där ni flyger en privat luftballong vara en romantisk idé. När ni är på den finaste platsen högt ovan Stockholm så skrider du till verket och friar. Oförglömligt skulle vi tippa på!

Till butik >Placeholder

Gravera in dagens datum


Att ge bort graverade smycken likt detta halsband är förlovningspresenter med känsla. Välj era initialer tillsammans med datumet du tänk fri. Även fast ni varit tillsammans en längre tid kan ni ha detta datum för dagen när ni bestämde er för att hålla ihop hela livet. Gillar du inte just detta hjärta så finns det en uppsjö av fina smycken ni kan välja gravyr på.

Till butik >


Bröllopspresenter från två perspektiv


Är du en personen som är bjuden på ett bröllop och vill ge en fin present? Eller är du ena parten som ska bli vigd? Oavsett vilket så går givetvis den här dagen i kärlekens tecken, och så bör således även din gåva göra. Att ge brudparet små lyckoönskningar är ett omtänksamt val av present. Den visar på att du vill dem allt väl i framtiden. Exempel på en sådan grej är ett litet lyckomynt. Lite väl snålt med bara ett sådant mynt, men perfekt att ge till en annan present som är mindre kärleksfylld. Ord till din gåva gör att den bli mer betydelsefull. Så skriv ihop ett par fina rader till brudparet.

Placeholder

Kryssning med skärgårdsbåt


Att ge det nygifta något spännande de kan göra tillsammans uppskattas oftast. Detta presenttips är en 11 timmars tur i Stockholm skärgård. En oförglömligt upplevelse, som även innefattar lunch samt en två rätter middag. Du slår såklart till på två värdebevis så de kan åka tillsammans. Tips: Gå ihop fler då två stycken platser kostar 2900 kronor.

Till butik >Placeholder

Litet tillbehör till bröllopspresenten


Det sägs ju att de är de små detaljerna som avgör. En sådan liten detalj är att ge bort ett lyckomynt tillsammans med din bröllopspresent. Visar att du önskar all lycka och framgång i såväl deras förhållande som i livet överlag.

Till butik >


Morgongåvor till morgonen efter


Dagen efter bröllopet så kan du välja ge din nyblivna man eller hustru en morgongåva. En romantisk gåva som inte behöver vara så märkvärdig, men innehålla mycket kärlek. Vad som är kärlek för just er vet ni bäst själv. Har hon en förkärlek till träning så kan din morgongåva till henne vara en ny träningsväska. Gillar han att spela golf så är den där nya drivern i sportbutiken ett bra val av morgongåva. Som du märker så finns inga givna presenter här, likt för varje tillfälle. Slå till på något som är kärlek, för personen som ska få paketet.

Placeholder

Smycken med kärleksymbol


Smycken går väl inte få för mycket av? Att satsa på ett kvalitetssmycke från Efva Attling kommer helt säkert bli en morgongåva som går din älskling att smälta ännu mera. Ett stort utbud i varierande prisklass.

Till butik >Placeholder

Rakhyvel med Swarovski-kristall


Är det mannen som ska få en rakhyvel han inte ens vågat drömma om? Lägg 4449 kronor på detta minst sagt exklusiva rakset. Grävlingshår i rakborsten som är förgylld med en fin kristall från Swarovski!

Till butik >