Baby shower presenter


Är det smått på gång så är det vanligt med en så kallad baby shower. Det är ett tillfälle för mammor att dela med sig av sina bästa tips och även ett tillfälle där du passar på att ge den blivande mamman en söt baby shower present. Förr i tiden så var det här en träff för bara mammor men nu för tiden är det vanligt att hela familjen med pappan och hans vänner också är med. Här kommer några presenttips till en baby shower, hoppas de hjälper dig.

Placeholder

Dr.Brown presentset


En baby shower present är något som underlättar när väl barnet föds. Det här setet av högsta kvalité med 3 nappflaskor med mera är ett bra val som säkert kommer till användning en hel del under de fösta året av barnets liv.

Till butik >


Placeholder

Snöglob


Gåvorna till baby shower ska vara lite mindre och mest ge ett symboliskt intryck att du vill ge något. Den här snögloben i toppen av en tårta är en passande present tycker vi. Om inte du tycker det kolla in de andra produkterna från märket BamBam.

Till butik >

Fyll-i-bok till syskonet


Finns det något syskon till den kommande barnet? Då är det aldrig fel att ge dem en liten baby shower present. Passar barn i alla åldrar. Finns inte skrivkunskaper så kanske mamma eller pappa kan hjälpa till med att få ner tankarna i boken?

Riktigt kul att ha kvar när de båda syskonen blir äldre! Böcker av den här sorten är för övrigt riktigt bra presenter.

Till butik >
Placeholder

Baby shower dekorationer


Den här träffen handlar om så mycket mer än presenter. En bra baby shower ska likna ett födelsedagskalas med baby shower dekorationer och annat som förhöjer stämning. Ta dessa tips på dekoration som grund när du ska anordna en baby shower. De gör garanterat att kalaskänslan blir på topp.

Placeholder

Tårtljus babyshower


Om det ska ätas tårta under er baby shower så är dessa ljus den givna valet av dekoration på tårtan eller vad säger du?

Till butik >


Placeholder

Ballonger


Som sagt ska det vara kalasstämning och på ett kalas så hör det ju till med ballonger. De här är de bästa baby shower dekorationsballongerna jag kunde hitta, fina va?

Till butik >


Placeholder

Nappar som dekoration


Släng ut såna här blå eller rosa nappar som dekoration på baby shower och sprid känslan av att barn är på gång maximalt. Billigt är det, 25 kronor för 18 stycken.

Till butik >

Omtänksam tidningsprenumeration


Vill du hjälpa till att förbereda den blivande mamman men vet inte riktigt hur eftersom du inte har några egna barn? Då är en prenumeration omtänksamt och visar att du vill hennes och hela familjens bästa.

Att bli föräldrar är en provning för många förhållanden och då kan en tidning inom området vara till väldigt stor hjälp.

Ge dina bästa tips


För en gång skulle så pratar vi inte presenttips, utan tips hur den blivande mamman bäst kan ställa i sig på att få en helt nyfödd bebis. Om du har egna barn så är det ett plus men om du nu inte har det så kan du säkert ge ett och annat råd i vilket fall. En baby shower är en sorts förberedning på vad som komma skall, tillsammans med goda vänner råd och omtanke. Presenter är fint, men oftast sekundärt. Kanske speciellt under ett sådant tillfälle som en baby shower.

Placeholder

Badrock och tofflor


Kan mycket väl vara den absolut sötaste gåvan du kan ge på ett baby shower party!? Badrock och tofflor som passar till en nyfödd bebis.

Till butik >


Placeholder

Kakformar


Okej kanske inte direkt en present med om du ska baka kakor till baby shower så är det de här kakformarna som gäller. Hur söta som helst.

Till butik >


Placeholder

Blöjtårta


Vill du slå till på en allt-i-allo baby shower gåva så är det en blöjtårta du ska kolla in. Den innehåller lite smått och gott som behövs till ett nyfött barn.

Till butik >

Babyspel till baby shower party


Ett spel med bra-att-veta är förmodligen det optimala spelet till en baby shower. Ta med presenten med det talande namnet “Babyspel” till festen så kommer ni garanterat ha att göra- Kan visa sig bli en nyttig lärdom för den blivande modern.

Totalt 72 frågekort och ni kan vara upp till 8 spelare samtidigt.

Placeholder
  • En baby shower är..

    .. ett litet kalas som nära vänner till den blivande mamman fixar innan bebisen föds. Mat eller fika är vanligt förekommande innan eller efter att små presenter delats ut. Den stora grejen är inte presenterna utan alla de tips som deltagarna delar med sig av. Värdefulla tips som kan komma till nytta när babyn kommit till världen.

  • Presenterna är mest..

    .. små grejer som kan komma till nytta den första tiden efter födseln. Presenter till en baby shower är mest av symboliskt värde och råden och närvaron är det viktiga i sammanhanget.

  • Lägg inte baby shower..

    .. allt för sent inpå födseln. Det finns inga rätt och fel exakt när den ska inträffa men en tips är ungefär 1 månad innan det troliga datumet. Allt beror på hur pass mamman känner sig.

Folieballong


Som vi varit inne på så är en bra baby shower present något som förhöjer känslan av själva tillställningen.

En folieballong som fylls med helium är garanterat ett tillbehör som kommer göra dagen till en minnesrik sådan.

Kolla även in de andra produkterna. Just nu finns det hela 235 stycken i kategorin baby shower.