Konfetti för kalaskänsla


Att bordsdekorera med konfetti är ett enkelt sätt att få till den rätta kalasstämningen. Det är kanske främst till bröllop vi tänker oss färgglad konfetti, ofta i färgerna guld och silver. Det är små papperslappar som är tillklippta som stjärnor, hjärtan eller andra former.

Vi räknar också in rosenblad som en slags konfetti. Liknelserna är där för likt papperslapparna så sprids rosenbladet ut på bordet, soffan, säng eller var du det önskas. Det finns några olika sorters konfetti. Allra vanligast är kanonen som sprutar ut dess innehållet. Är det ett bröllop så väljer du konfettihjärtan. Om det är studenten som ska firas så är det vanligaste valet en konfettikanon som har gult och blått innehåll.

Här på sidan framhäver vi några olika produkter som vi tycker är spännande. Vill du kolla konfetti själv? Klicka in dig hos någon av butikerna som vi tipsar om här, de har riktigt bra utbud.


Köp konfetti hos Partykungen >

Köp konfettikanoner hos Zingland >

Vill du få upp stämning rejält ska du absolut satsa på konfetti. Kanonerna du ser på bilden är bland de populäraste, men det finns så mycket mer inom området.

Vad väljer du att dekorera ditt kalas med?

Konfettikanon eller lösa papperslappar


Ibland vill man skjuta sin konfetti rakt ut. Så det överraskar personen som firas för dagen. Ett bra exempel är vid pampiga prisutdelningar där vinnarna överöses med konfetti. Kollar du på tennis så är stora tennisfinaler ett utmärkt exempel på det.

Vill du organisera din konfetti på ett lugnt och samlat sätt? Då köper du en påse som sen sprides ut där du önskar. Lägg lite på bordet, fönsterbordet och handfatet. Vart du väljer att sprida ut konfettin är såklart en smaksak. En tips är att inte snåla utan dra på rejält. Just tanken är att det ska synas att det är kalas på gång. Som du ser hos butikerna så finns det konfetti till halloween, till kräftskivan och så vidare. Ja till de flesta tillfällen du kan komma på antar vi.

Placeholder

Konfettiballonger


Är det ett barnkalas där fokus ligger på många ballonger? Då är ballonger ett konfettival som gör att inget kan ta miste på att det är rejält kalas på gång.

Till butik >


Placeholder

Hjärtan


Är det färgen rosa som står högst upp på listan? Då är det här ljusrosa valet stiligt men efterfrågas en mer skrikig nyans så finns det också.

Till butik >


Placeholder

Noter


Är det en fest med mycket musik? Varför inte välja noter på er konfetti som dessa då. Ett 2-pack kostar 68 pix vilket känns okej.

Till butik >