Presenttips till husdjuret


Att ge presenter är inte bara något oss människor mellan. Att ge en present till husdjuret är väl en självklarhet? Djur har ju precis som oss födelsedagar och så där de små glädjespridarna förtjänar sig något extra fint.

Om presenten är ett nytt koppel eller något smarrigt att äta är upp till dig. Att slå till på något till en hund, katt eller vad nu än husdjuret är för något är även en perfekt gå bort present när du är bortbjuden på middag.

Placeholder

Handsfree hundkoppel


Hunden sägs ju vara människans bästa vän och vovven vill såklart vara med lite överallt. Att springa med ett koppel i handen kan vara lurigt så då är det här hundkopplet du fäster runt handleden en perfekt present till både dig och din hund. Enkel men smart uppfinning.

Till butik >


Placeholder

Klösbräda för katt


Att katter gillar att klösa är ingen nyhet. Det är dock inte allt för roligt att få sin fina soffa helt sönderriven. Att ge din katt en sådan klösbräda i present är ett val som kommer göra alla nöjda och glada, bra va?

Till butik >

Apportkanon


Att springa runt och jaga bollar är de flesta djurs favoritsyssla. Det kan bli jobbigt att hela tiden skicka iväg en boll, en pinne eller vad nu ditt husdjur önskar springa efter. Den här kanon fixar garanterat en rejäl match till hunden och det enda du behöver göra är att lägga i bollen så skjuts den iväg.

Tror du husdjuret tröttnar innan batterierna tar slut? Kolla även övriga presenttips hos butiken som säljer den här apportkanonen.

Tiil butik >

Skäm bort husdjuren


Våra husdjur är värda att skämmas bort rejält eller hur? Vissa grejer är högst nödvändiga sen finns det andra grejer som är mer en lyx. Att ge en present till husdjuret bör väl trots allt vara något från den senare kategorin kan vi tycka. Vad tror du om de här presenttipsen?

Placeholder

Halsband med reflex


Att springa runt utomhus vid vägen när det är mörkt är en stor risk som de flesta husdjur tar lite då och då. Ett halsband med reflex kommer garanterat göra att den risken minskar.

Till butik >


Placeholder

Djursoffa


Kanske det mest glassiga presenttips när det kommer till husdjur, en egen soffa! För dig som vill skämma bort hunden eller katten rejält är det här gåvan perfekt.

Till butik >


Placeholder

Massageställning


Hinner du inte gosa så mycket du vill med ditt husdjur och känner att djuret förtjänar mer? Den här ställning hjälper dig med jobbet och är en omtänksam present till alla djur.

Till butik >

  • Aktivera husdjuret

    Att satsa på en present som aktiverar er båda är helt rätt. Husdjuret mår bra av att röra på sig och det gör väl du också?

  • Lyxa till det lite extra

    Är det födelsedag så bjussa på något extra gott eller överraska med ett nytt koppel. Lyxa till det helt enkelt, det är inte bara vi människor som gillar att bli bortskämda.

  • Skydda djuret

    Att satsa på en present som gör att ditt djur syns bättre eller där det framgår vem husse eller matte är gör att risken att det händer något tråkigt blir lägre. Exempel kan vara reflexer eller namnhalsband,

Placeholder

Godissnurran


Vill du hjälpa hunden eller katten att utvecklas och samtidigt leverera en belöning när honan eller hanen lyckas? Då är godissnurran den perfekta presenten till husdjuret.

Till butik >


Placeholder

Lysande halsband


Ge din bästa vän ett halsband som gör att ingen kan missa hunden när det är mörkt ute. Finns i 6 olika färger. Vilken väljer du?

Till butik >


Placeholder

Fästingplockare


Säg det djur som inte gillar att springa runt i gräset? Känslan är på topp men att få fästingar på sig är ingen höjdare. Den här plockaren avlägsnar fästingarna på ett enkelt sätt.

Till butik >