Figurballonger


Har du något minne från barndomen när en clown satt och gjorde små figurer av ballonger? Att veckla, vrida och trixa med dessa avlånga ballonger i olika färger är det svårt att tröttna på, ung som gammal.

Ska ni inrätta ett par lekar till barnkalaset är figurballonger ett givet val. Att tjuvträna lite innan så du kan göra ett par roliga figurer till barnen är att rekommendera. Alla ungar kommer garanterat vilja prova hur det är att göra egna figurer sen, och utan vidare så har en utmanande aktivitet skapats.

Utseendet på ballongerna går mer eller mindre få till i miljoner alternativ. Djur och andra lätta karaktärer är troligen de lättaste att lära sig. Som sagt, öva lite innan så ni kan glänsa och imponera på barnen.

Bästa figurerna


Det är långt ifrån att figurballonger endast passar på barnkalas. Fester överlag har en fantastisk förmåga att få oss att känna igen barndomen på nytt. Ska ni ha mångkamp på 40 års festen? Då kan en av grenarna vara att göra det snyggaste figuren på en ballong. Låt sen deltagarna rösta på den som de tycker lyckats bäst.

Att dekorera med massa festartiklar är det som gör att feststämning infinner sig. Det är ingen hemlighet att vi tycker ballonger, i alla dess former och färger, är det bästa valet. Vill du skapa ett annorlunda festtema så varför inte blåsa upp ett gång figurballonger? Slå till på några förpackningar och sätt igång och leka. Är det katter i huset så kan ni alltid sätta ut fullt med kattfigurer. Det finns hur mycket som helst att göra, bara din fantasi sätter gränser.

  • När du skaffar figurballonger så slå till på många. Speciellt barn har en förmåga att bara vilja göra fler och fler figurer.
  • En rolig lek som passar vid såväl barnkalas som till andra tillställningar såsom 60 års kalas och så vidare.
  • Det är aldrig fel att tjuvträna lite så du kan glänsa med riktigt fina ballonger i komplicerade utseenden.

Figurballonger är endast en av så många fler sorter. Se sidan med ballonger för flera tips.

Besök sidan med bokstavsballonger >

Dela med dig av informationen på;