Födelsedagspresent


Ska du skaffa en födelsedagspresent? Oavsett om det är din älskling, förälder, syskon eller vän som fyller år så hoppas vi att tipsen här hjälper dig på traven. Att födelsedagar starkt förknippas med presenter är ingen hemlighet. Det är förmodligen den dag, tillsammans med julklapparna på julafton, som vi ger och får allra flest presenter.

Presenttipsen har egna sidor för de större födelsedagarna såsom 1, 18, 25, 30, 40, 50, 60 och 70 års present. Den här sidan med födelsedagspresenter ger dig en överblick vad som kan passa bra att ge bort till respektive ålder.

Tips på våra bästa presentbutiker


Placeholder

Med gravyr


Som namnet på shoppen antyder så går nästan alla deras produkter beställa med gravyr. Ett givet besök som ofta resulterar i köp.

Till butikens presenttips >


Placeholder

Prylar


Butikernas butik enligt oss som är den bästa att shoppa i när ni vill ge bort en cool pryl. Allt och lite till känns som bra ord här.

Till butikens presenttips >


Placeholder

Partykungen


Inget party utan Partykungen. Att presenter handlar om så mycket mer än bara produkter påpekar vi väldigt många gånger.

Till butikens presenttips >


Placeholder

Getpersonal


Letar ni personlig presenter så är det lägligt att börja hos Getpersonal. Väldigt många olika presentkategorier!

Till butikens presenttips >


Placeholder

Gents


Butik som riktar in till sig på män. Parfymer, rakhyvlar och mycket annat fint som passar perfekt att ge honom i present.

Till butikens presenttips >


Placeholder

Royal Design


Med över 50000 produkter så kan vi utan tvekan säga att ni finner presenter här. För alla budgeter dessutom. Ett givet besök.

Till butikens presenttips >


Placeholder

Upplevelse


Satsa på en upplevelse och låt er present bli ett minne för livet. Ett val som går snabbt att beställa och oftast är mycket uppskattat.

Till butikens presenttips >


Placeholder

Presenteriet


Med stort fokus på små presenter med mycket känsla. Det är sällan vi besöker denna butik utan att finna något. Ett besäk rekommenderas starkt.

Till butikens presenttips >


Placeholder

Bluebox


En anrik onlinebutik som skickar alla sina presenter i en blå box. Perfekt val om du vill skicka produkten direkt till mottagaren. Inslagen och klar så att säga.

Till butikens presenttips >


Placeholder

Twear


Örngott, t-shirts, mössor, väskor och mycket mer som nu själva bestämmer text på. En utmärkt presentbutik som absolut inte bör gå obemärkt förbi.

Till butikens presenttips >


Placeholder

Kökstillbehöver


Det mesta som hör köket till och alltså väldigt passande presenter till personer som trivs bra i köket. Passa på att shoppa själv också.

Till butikens presenttips >


Placeholder

D7


Vi älskar D7 och vill du ha presenten ska ha en maximal helhetskänsla så finner du bland annat mycket små tillbehör här.

Till butikens presenttips >


Placeholder

Smartphoto


Är det framkallade kort, tavlor, pussel, kortlekar med mera som önskas ge i present så besök Smartphoto.

Till butikens presenttips >


Placeholder

Vuxenpresenter


Är det erotiska presenter till din partner du söker tips på så är ett besök på Sveriges största butik på området att bra förstaval.

Till butikens presenttips >


Placeholder

Euroflorist


Blommor och presenter går hand i hand. Att skicka ett blomsterbud kan vara nog så mycket present och göra någon du gillar väldigt glad.

Till butikens presenttips >


Tips på paket till den som fyller myndig


Den dagen efter själva födelsedagen i bokstavlig betydelse är förmodligen när det är dags att fylla 18 år. Friheten att äntligen snart kunna ha körkortet i sin hand är en av anledningarna. Att lagligt få komma in på krogen är också en stor känsla för många ungdomar. Det är därför givet att den här speciella 18 års dagen ska firas med den fin present. Kan något av tipsen här passa? Glöm inte ta en titt på den separata sidan med tips på gåvor där du finner många flera födelsedagspresenter.

Placeholder

Ryggsäck med många finesser


När 18 års dagen infaller är det vanligtvis ett år kvar på gymnasiet. Efter det kanske det blir aktuellt med mer plugg och resor till länder långt bort. Vad försöker vi säga? Jo att den här smarta ryggsäcken med bland annat solcellsdriven powerbank och högtalare kommer till användning. En cool 18 års present som kommer bli den lyxigaste ryggan i plugget.

Till butik >Placeholder

Graverat för bestående minnen


Smycken likt armband och halsband är fina gåvor. Att ge dem graverade med ett speciellt år eller något som påminner om 18 års dagen är ännu finare. Just presenten på bilden är ett svart läderarmband med lås av stål. På mittenplattan kan du välja att få några fina ord graverat. Fastnar ni inte för just denna födelsedagspresent så har butiken i fråga så mycket mer att erbjuda.

Till butik >


Förslag på 25 års födelsedagspresenter


När vi når en ålder på 25 år så har många personer ett skifte i livet. Det går från plugg och fest till jobb och en mer ordnad tillvara. Födelsedagspresenter till 25 års dagen domineras av grejer till hemmet. En dammsugare eller en spännande produkt till matlagning är inte alls dumt. Vi tycker en present vid speciella födelsedagar även ska vara personliga, roliga och exklusiva. Graverat och framkallat är gåvor som allt som oftast går hem. Välkommen in på födelsedagssidan för 25 års presenter.

Placeholder

3 tim och 30 min av lyx


Sitter du och klurar på om du ska ge en massage, ansiktsbehandling eller en pedikyr? Slå till på en lyxbehandling så får födelsedagsbarnet lite av varje. En halvdag som bokas in när han/hon har en lucka i almanackan.Till butik >Placeholder

Lightbox till pojkvän/flickvän


Att det går att tycka så bra om en sådan liten box som lyser. Presenten får anses billig till priset på 249 kronor, men mysfaktorn är trots ett ringa pris väldigt hög. Skriv ett sött meddelande till 25-åringen eller visa vilken film det blir ikväll.

Till butik >


Födelsedag nummer 30


Den 30-onde födelsedagen i ordning är får många en stor milstolpe. Vart har hänt egentligen tiden har ju gått så otroligt fort? Åldersnoja eller ej, födelsedagen ska firas med en grym gåva! Att styra upp en stort kalas för släkt och vänner är ett bra tillfälle. Tillbehör till den festen kan vara en del av din present. Sifferballonger är ett bra val då du vill bidra till att födelsedagsstämning kommer på topp. Runt 30 år börjar även allt fler personer få upp ögon för matlagning och allt gott som går att göra. Hur känner de presenttipsen här nedanför?

Placeholder

Höga sifferballong till 30 års dagen


Så otroligt mäktiga med sin höjd på cirka en meter. Klipp till på en 3-a och en 0-a och ta med dem när det är dags att fira killen eller tjejen som har födelsedag. Vill du få ut hela potentialen så skaffa en tub med helium också.Till butik >Placeholder

Matlagning som mästerkockarna


Att ge en present inom kategorin kök och matlagning ska överraska. Den här prylen kommer med stor sannolikhet att just överraska. Levererar ett perfekt resultat gång på gång. Har du tur bli du bjuden på middag.

Till butik >


40 års födelsedagspresent


Den allra mest laddade åldern skulle vi tippa är 40 år. Vad skulle du säga? Att börja med en fyra är ett bevis på att personen inte är så ung som igår, då åldern började med en trea. Vissa män och kvinnor har väldigt ont av att den här dagen är kommen, medans andra såklart älskar att äntligen fira födelsedag för 40-onde gången. Vad ger man i 40 års födelsedagspresent då? Ja den allra vanligaste är väl ett fallskärmshopp. Har du inte lust att ge en upplevelse likt fallskärm så kanske en flaska vin med en stor blomsterbukett faller in som ett bättre presenttips.

Placeholder

Ett hopp som aldrig glöms bort


Ja vi är såklart inne på ett fallskärmshopp när ett givet 40 års presenttips till födelsedagen ska ges. Att falla i en hastighet av 200 km/h är upplevelsen som kommer sitta kvar i i vilket fall de kommande 40 åren.Till butik >Placeholder

Pläterad ros med äkta 24 k guld


Ett av presenttipsens allra bästa tips är denna ros. Kan säga så mycket och har 40 åringen betytt väldigt mycket för dig så kan du lätt baka ihop en mäktig födelsedagspresent med denna ros. Kommer i fin ask som är täckt i svart satin.

Till butik >


Halvvägs till 100 år


Är det inte så att 50 år känns så effektfullt för att det är halvvägs till 100 år? Okej det klingar ju faktiskt riktigt bra, och trots vi börjar bli till åren så är vi ju faktiskt trots allt skapligt unga än. Har personen vanligtvis inget kalas så är denna födelsedag många gånger ett undantag. Presenter som är klassiska för just 50 år är bland annat en färd i luftballong eller någon annan cool upplevelse som inte har hunnits med än. Just lugnet och känslan av att sväva högt upp måste bara få upplevas. Det skriver de flesta som provat under på.

Placeholder

En fotobok av de första 50 åren


Är det din pappa eller mamma som fyller 50 år? Då är bland det finaste du kan ge en fotobok fullproppad med minnen. Inte så värst dyrt att göra men tar en väldig tid, om du gör det ordentligt. Var ute i god tid då födelsedagspresenten har någon vecka i leveranstid.Till butik >Placeholder

Hissnande upplevelse att se fram emot


De är stora och respektingivande. Vi pratar såklart om luftballongerna, som även är den populäraste 50 års födelsedagspresenten av dem alla. Skaffa ett par värdebevis så att kvinnan eller mannen inte behöver flyga helt själv utan kan dela äventyret med en partner, vän eller förälder.

Till butik >


Det ska vara skönt att fylla 60 år


Bara några år kvar till pensionen och ett arbetsliv kan bli ett minne av dåtid. Nu är det dock 60 års födelsedagen som ligger i fokus och att finna en gåva till den snarare än en pensionspresent. Alla presenter som är vid jämna födelsedagar ska helst vara personliga, inte sant? Du kan ta i princip vilken produkt som helst och sätta en guldkant på gåvan för ett maximerat helhetsintryck. Glöm inte att lägga ner möda på att finna ett snyggt presentpapper, och även en passande födelsedagskort. Även den mest fjuttiga presenten kan vara den perfekta 60 års födelsedagsgåvan.

Placeholder

Exklusivt rakset till 60 år mannen


Är det födelsedagspresent till mannen som fyller 60 år du försöker komma på? Exklusiva rakhyvlar som säljs i set är valet som kommer förbrylla honom. Tycker ni att presenttipset är dyrt så kan ni alltid gå ihop flera stycken och dela. Till butik >Placeholder

Massage med heta stenar


En massage kan såklart vara en skön present att få på sin 60 års dag. En massage som utförs med heta stenar är dock ett presenttips som slår lite högre, i och med överraskningsfaktorn. Finns tillgängligt i flera storstäder.

Till butik >


Livsnjuteri i fokus vid 70 år


Ytterligare 10 år har gått sen den förra jämna födelsedagen och nu är de flesta pensionärer. Att inte ha någon förpliktelse att gå till ett jobb innebär ofta mer livsnjutning. Att kunna ägna tid i hängmattan med en intressant tidning är väl aldrig fel? Presenttipsen för 70 års kalaset fokuserar på att göra vardagen lite härligare för kvinnan eller mannen. Söker du efter en rolig födelsedagspresent så är vårt tips att ge prylar som är retro. En plåtburk för Kellogg´s Corn Flakes (länk inne på 70 års sidan) ger glada tanker på en tid för länge sedan.

Placeholder

Slappa av i hängmattan


Visst ser den här portabla hängmattan skön ut? Går enkelt att sätta ihop och plocka isär, vilken gör den till en present som är redo att avnjutas när det än önskas. Kommer ge 70-åringen många sköna stunder i solen.Till butik >Placeholder

Viktigt med känsla i födelsedagspresenten


Små tillbehör är ofta avgörande hur pass väl mottagen din födelsedagspresent blir. Ett hjärta med en fin text kan träffa just rakt i hjärtat. Ett enkelt sätt att omvandla även den enklaste av gåvor till en fin 70 års present.

Till butik >


Födelsedagspresent till honom och henne


Ja det är ju inte endast vid de jämna åldrarna du sett ovan som fina födelsedagsgåvor behövs. Varje födelsedag är såklart ett givet tillfälle för att ge bort något extra fint. Ett besök på sidorna present till henne respektive honom guidar dig rätt.


Slå in födelsedagspresenten


Har du skaffat den klockrena födelsedagspresenten och vill att den ska bli helt komplett? En present förmedlar en helhet där produkten självklart är en stor del. En annan del är hur själva paket ser ut och vilken uppoffring du lagt ner. Att planera allt och sen ge en väl genomtänkt födelsedagspresent är bland det finaste du kan ge.

Då födelsedagsbarnet känner att du lagt ner massa tid och sen får syn på den strålande presenten är mycket vunnit. Sen gäller det såklart att även prylen eller upplevelsen du valt faller väl ut i smaken.

Presentpapper är alltid bra att köpa hem några rullar av, kolla in dessa!

Till butik >
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Fixa födelsedagsstämningen


Att ha födelsedag handlar väl inte bara om att få presenter? Självklart inte. Det är även hela stämningen runt dagen som är avgörande för hur pass minnesrik denna dag kommer bli. För att fixa den där härliga stämning så krävs det serpentiner, ballonger och andra tillbehör som hör ett kalas till.

Placeholder

Serpentiner


Kanske en av de vanligaste saker du kan enkelt dekorera med vid till exempel en födelsedag är serpentiner. De är billiga så bränn på rejält över hela hemmet.

Till butik >


Placeholder

Pinata


Har ni provat att slå på en så kallad pinata någon gång? Om inte låt det bli första tillfället nu vid födelsedagen. Fyll med godis och ge det hela som en present.

Till butik >


Placeholder

Gör-det-själv girland


En girlang där du väljer att skriva något passande som namnet och ett grattis som de gjort på bilden. 119 kronor för att förgylla kalaset med en girland.

Till butik >


Placeholder

Tidningar


Söker du en snabb present som passar perfekt att ge till personen du inte står allt för nära men än dock vill ge något för att gratulera på födelsedagen. Många prisklasser att välja bland.

Till butik >


Placeholder

Utomhusspel


Ja det går för den delen bra att spela inne på golvet också. En passande födelsedagspresent när du vill ge bort något roligt.

Till butik >


Placeholder

Pussel till vinet


Att ge en fin flaska vin är förmodligen en av de vanligare presenterna till födelsedagen. Det här pusslet gör din gåva till så mycket mera än “bara” en flaska.

Till butik >

Månadsängel


Visste du att varje månad har sin egen ängel som håller en sten i händerna. Just den här är för Augusti månad och är en Peridot.

Dessa änglar är en fin födelsedagspresent att ge, och även väldigt billig då en ängel i glas endast kostar 69 kronor. Ett tips när du ändå handlar är att köpa på dig ett gäng sådana här presenter så du har på lager till kommande födelsedagar.

Till butik >
Den här födelsedagspresenten kostar
0:-
billig men symboliskt fin gåva
Placeholder
Placeholder

Presentgodis


Att ge bort en nichad burk med lakrits som i detta fallet är alltid fint som födelsedagspresent. Om du tycker det är för lite kan du ju alltid ge en burk tillsammans med en annan gåva.

Till butik >


Placeholder

Rekflekterande paraply


Att gå ute i mörkret när det är regn och rusk är ingen hit alls eller hur? Det här paraplyet ser både till att bäraren syns och hålls torr. En omtänksam födelsedagspresent.

Till butik >


Placeholder

Elektrisk fotfil


Förmodligen en av de populäraste produkter att ge bort i julklapp de senaste åren. Fungerar såklart även hur bra som helst som födelsedagspresent.

Till butik >

Vinprovning eller annan provning


Har du suttit och sökt efter födelsedagspresent ett tag nu men fortfarande kammat noll? Då är ett lätt val att ge bort en provning som till exempel på vin. Du får värdebeviset skickat till din mejl. Sen kan du skriva ut det eller varför inte bara bifoga det till födelsedagsbarnet.

Just vinprovning är populärt och en uppskattad födelsedagspresent hos alla de som dricker vin. Utbudet är också helt okej, i vilket fall om mannen eller kvinnan bor i någon av våra större städer.

Slå till på ett åt dig själv också och häng på!