Tips på examenspresent


Att ta examen innebär att väldigt många år som studerande är avklarat. Självfallet så har personen gjort sig förtjänt av en förträfflig examenspresent efter så lång tid. Med vad är en passande gåva till examen? Hur elegant, nyttig eller rolig den ska vara bestämmer du själv. Lyssna på önskemålen och låt presenttipsen här föra in dig på rätt spår.

Placeholder

Graverat smycke


Att ge ett minne för livet genom att välja någon exklusiv produkt där du väljer att få dagens datum graverat är en toppengåva. Just armbandet på bilden heter “Roark” och är ett silverarmband av 925 Sterling silver. Om inte ett armband känns aktuellt att ge så är en graverad penna ett alternativ. En penna symboliserar en milstolpe i livet, som väl studenten bör anses vara.

Till butik >


Placeholder

Snygg box för att ge pengar


Examen kan många gånger innebära utgifter i from av att göra något roligt tillsammans med sina klasskamrater. Efter ett långt skolår med endast studiebidrag är det risk att plånboken är tom och då är pengar en riktigt uppskattad present. Att ge ett par sedlar i ett kuvert är dock aningen tråkigt så slå till på den här presentboxen för 99 kronor så förhöjer det känslan rejält.

Till butik >

Examen ska vara rolig


Examen är en glädjens tid och presenterna som återspeglar munterhet och förtjusning är de bästa tycker vi. Att bli nyutexaminerad är ingen dans på rosor eftersom så pass många skolår ligger bakom, men nu är det dags för glädje och skratt i ett par dagar tills dess att arbetslivet tar vid.

Placeholder

Bärbar dator


Visst kostar en bärbar dator en hel del men vilken bra present det är eller hur? Datorn som används under pluggtiden har säkert varit med under många år och är dags att pensionera.

Till butik >


Placeholder

Klocka


En klocka är en present när det ska vara något lite finare och dyrare, som det väl ska vid examen? Prisklasserna varierar kraftigt och modellerna du kan välja på är näst intill oändliga.

Till butik >


Placeholder

Examensnalle


Ska du gratulera till examen på distans och letar efter något passande att skicka? Den här nallen tycker vi är den mest klockrent gåvan du kan sända honom eller henne.

Till butik >

Placeholder

Blommor


Examen och blommor hör ihop så kan du inte gratulera på plats skicka ett bud som levererar en fin bukett med omtanke från dig. Lägg beställningen redan nu så du inte glömmer bort den.

Till butik >


Placeholder

Manschette


Knappar till skjortärmarna gör hela outfiten mer exklusiv och vacker. De här väljer du att gravera in texten “Examen 6/6-2016” på eller vilken nu datumet är.

Till butik >


Placeholder

Träningsarmband


Är det en sportintresserad person så är ett aktivitetsarmband presenten som du ska kolla närmare på. Fina, praktiska och ger full koll på träningen.

Till butik >

Belöna examen med en upplevelse som present


Alla behöver då och då något roligt att kunna blicka fram emot. En upplevelse kan vara så mycket och är en bra examenspresent till både honom och henne. Att bestämma en vis upplevelse eller att boka in en weekendresa är garanterat en gåva som hamnar högt upp på listan över presenter.

Placeholder

Spännande upplevelse att se fram emot


Ett massage eller en färd i luftballong är bara 2 av över 500 upplevelser som du kan välja att ge i examenspresent. Något skojigt att se fram emot är en klockren gåva som kanske passar som bäst efter så många studieår?

Till butik >


Placeholder

Flygresor


En resa till ett varmt land hur låter det? Ett par flygbiljetter för den som tagit examen och dig är väl en present som kommer slå högt skulle jag satsa en peng på. Om du väljer en weekend eller en hel vecka är upp till dig och din ekonomi.

Till butik >