Tips på företagspresenter


Har du ett företag och vill ge dina anställda en present? Det tycker jag du absolut gör helt rätt i! Att ge en symbolisk gåva för ett väl utfört jobb kommer säkerligen ge dig värdet mångfalt tillbaka. Att trivas på sitt jobb är en förutsättning för att göra ett bra jobb. En viktig del är att känna sig uppskattad, som när du får en present av arbetsgivaren.

Placeholder

Saltsten från Himalaya


Gränsen för att ge företagspresenter avdragsgillt brukar gå vid 450 kronor och den här saltstenen från foten av Mount Everest ligger 1 krona under den gränsen. En spännande gåva som saltar maten som läggs upp på den. Hur många klipper du till på?

Till butik >


Placeholder

Presentkort på tidningar med mera


Vad sägs om ett presentkort där de anställda på ditt företag får bestämma om de vill ha tidningar, pocketböcker eller produkter? Vi vet det är riktigt bra och det finns 4 olika paket att välja på där det dyraste kostar 399 kronor.

Till butik >

Visa uppskattning till dina anställda


Att företagspresenter är ett sätt att säga tack för ett jobb är något de flesta uppskattar. Att ge gåvorna vid ett festligt tillfälle kommer att förhöja känslan och kommer garanterat att sporra de anställda på företaget att göra ett bra jobb även i framtiden. Bjud på afterwork eller samla hela styrkan i fikarummet för en långfika. Säg några väl valda ord om det som varit och vad som komma skall i samband när du ger ut företagspresenterna.

Placeholder

Biopaket


Vill du fixa en företagsgåva snabbt som tusan och som du vet att alla kommer gilla klipper du till på x antal paket att dessa biopaket. 299 kronor styck.

Till butik >


Placeholder

Vetekudde


En vetekudde är en fin företagsgåva som utstrålar att du vill att dina anställda ska må bra. Att relaxa rejält mellan arbetstimmarna kan dessutom innebära att de jobbar bättre.Till butik >


Placeholder

Bowlingpot


Att ge bort en pott som de får bowla och äta för kan göra att de umgås mer på fritiden och sammanhållningen i gruppen blir säkert ännu bättre. Till butik >

Överraska med rätt gåvor


Att tänka att företagsgåvor måste vara inom ett speciellt område är helt fel. Du skulle i princip kunna ge bort vilket presenttips som helst på den här hemsidan. Att överraska är bra och dina anställda kommer förhoppningsvis känna att du lagt ner tid och möda på att hitta riktigt roliga presenter till dom.

Placeholder

Pedikyr


Som du ser så handlar många av presenttipsen om avkoppling och välmående. Det förhöjer arbetsmoralen och är därför perfekta företagspresenter.

Till butik >


Placeholder

Graverad penna


Pennor har alla nytta av och det kanske rent av är så att det skrivs en hel del på företaget? Den här väljs en passande text som graveras in på.

Till butik >


Placeholder

Blommor


Att sända en bukett blommor tillsammans med ett kort där du tackar för utfört arbete är något den anställda kommer bli otroligt glad åt. Perfekt att skicka hem i början av semestern.

Till butik >