Studentpresenter i tider av covid-19

Att ge studentpresenter på distans

studentpresent på distans För årets studenter 2020 är frågorna många. Kommer betygen räcka till för att ta studenten? Uppfylls kunskapskraven så kanske studenten trots allt inte blir den där glada festen som tre års studerande på gymnasiet brukar vara. Förklaringen heter såklart covid-19 som är beteckning för det nya coronaviruset.

Att tänka eventuella studentpresenter är säkert långt borta för dig som går ut. Det är ju inte ens säkert firandet med släkt och vänner blir av. Eftersom du har studerat hårt under lång tid så har du givetvis, trots utebliven fest, gjort dig förtjänt av att få en riktigt fin studentpresent! För dig som letar efter passande presenttips att ge studenten så vill vi bara säga en sak. I år känns faktiskt presenter viktigare än på mycket länge. Själva studentskivan med mat, dryck och uppmärksamhet kan ses som en studentpresent i sig. Risken till studenten 2020 är att den här delen av presenten blir kraftig begränsad. Det finns utrymme att väga upp med fysiska gåvor med andra ord.

3 populära presenttips till studenten 2020

Så har vi kommit till den bittra verkligheten att du måste skicka din studentpresent direkt? Dessa presenttips passar utmärkt att ge till både kille och tjej.

  • Valfri upplevelse som sista minuten studentpresent

De allra flesta studenter är nyfikna på att upptäcka världen. I dessa tider med coronaviruset så är det av förklarliga skäl svårt att resa. Kanske kan du hitta en upplevelse som du tror studenten gillar? Är du osäker så är ett presentkort som ger honom eller henne fria val. Bestäm ett värde och vips så är presenten fixad. Om du vill så går det att mejla över pdf-filen direkt till studentens mejl.

  • Rosen som aldrig vissnar!

En stor favorit när det kommer till presenter där personen gjort något bra. Många skolår är slut och det ligger många pluggtimmar bakom studenten. Presenten vissnar som sagt aldrig utan kommer för evigt vara en symbol för när skolplikten var över. Ge guldrosen med ett fint kort där en motivering följer varför du tycker just den killen eller tjejen gjort sina skolår så bra.

En bra present som fyller sitt syfte både på distans och vid studentfest.

  • Fotmassage för hemmasittande

Va så mycket som möjligt hemma och undvik att umgås. Det är rekommendationer som folkhälsomyndigheten ger dagligen. Men vad tusan ska man student göra då? Njuta av en skön fotmassage såklart! Den här maskinen är en exklusiv och fin studentpresent som kostar strax under 2000 kronor. Snacka om att bli bortskämt, men visst är denna present välförtjänt av studenten?

Kändes presenterna aktuella att ge bort till studenten 2020? 100+ presenttips finns på sidan där vi samlar årets bästa studentpresenter här på sajten.

 

 

Namnsdagspresent

Namnsdagspresenter

Att en till två gånger om året ha sin speciella namnsdag har de flesta. Det är dock långt ifrån de flesta som blir uppmärksammande med gratulationer och presenter. Vi bakom sajten tycker naturligtvis att varje tillfälle en present kan tänkas ge skall utnyttjas, så även en namnsdag.

De små gesterna och gåvorna är oftast de som sammankopplas med namnsdagar. Tänk till på vad du själv fick, om du kommer ihåg? En bukett blommor är förmodligen den vanligaste namnsdagspresenten. Vi fann dock något helt annat som det kändes värt att slå ett slag för. Ett örngott med namn. Billigt och en så pass bra present så att personen känner du har tänkt på honom eller henne. Måttet är 50×60 cm, vilket är bland det vanligaste måttet när det kommer till kuddar. Vill du så kan du alltid beställa en extra kudde på samma shop som säljer örngotten.

Fira namnsdagen

Att fira behöver inte alltid betyda veckor av planering. Många gånger så blir spontana kalas de mest ihågkomna. Personligen så kommer vänner namnsdag upp först samma dag. Att bjuda på en fika eller middag på stan kan vara ack så fint. Så lite som ett telefonsamtal kan även det värma gott på namnsdagen. Extra bra blir det om det är en gammal vän som ni inte har kontakt med så ofta. Ett ypperligt tillfälle att ringa helt enkelt.

Det viktiga är att göra något. Oavsett hur liten gest det handlar om. Vi framhävde kuddfodralet här. Tycker du inte om det så välj och vraka bland nästa 2000 noga utvalda presenter till på henne och honom här på presenttipsen.nu. Lycka till att finna en bra namnsdagspresent!