Studentpresenter i tider av covid-19

Att ge studentpresenter på distans

studentpresent på distans För årets studenter 2020 är frågorna många. Kommer betygen räcka till för att ta studenten? Uppfylls kunskapskraven så kanske studenten trots allt inte blir den där glada festen som tre års studerande på gymnasiet brukar vara. Förklaringen heter såklart covid-19 som är beteckning för det nya coronaviruset.

Att tänka eventuella studentpresenter är säkert långt borta för dig som går ut. Det är ju inte ens säkert firandet med släkt och vänner blir av. Eftersom du har studerat hårt under lång tid så har du givetvis, trots utebliven fest, gjort dig förtjänt av att få en riktigt fin studentpresent! För dig som letar efter passande presenttips att ge studenten så vill vi bara säga en sak. I år känns faktiskt presenter viktigare än på mycket länge. Själva studentskivan med mat, dryck och uppmärksamhet kan ses som en studentpresent i sig. Risken till studenten 2020 är att den här delen av presenten blir kraftig begränsad. Det finns utrymme att väga upp med fysiska gåvor med andra ord.

3 populära presenttips till studenten 2020

Så har vi kommit till den bittra verkligheten att du måste skicka din studentpresent direkt? Dessa presenttips passar utmärkt att ge till både kille och tjej.

  • Valfri upplevelse som sista minuten studentpresent

De allra flesta studenter är nyfikna på att upptäcka världen. I dessa tider med coronaviruset så är det av förklarliga skäl svårt att resa. Kanske kan du hitta en upplevelse som du tror studenten gillar? Är du osäker så är ett presentkort som ger honom eller henne fria val. Bestäm ett värde och vips så är presenten fixad. Om du vill så går det att mejla över pdf-filen direkt till studentens mejl.

  • Rosen som aldrig vissnar!

En stor favorit när det kommer till presenter där personen gjort något bra. Många skolår är slut och det ligger många pluggtimmar bakom studenten. Presenten vissnar som sagt aldrig utan kommer för evigt vara en symbol för när skolplikten var över. Ge guldrosen med ett fint kort där en motivering följer varför du tycker just den killen eller tjejen gjort sina skolår så bra.

En bra present som fyller sitt syfte både på distans och vid studentfest.

  • Fotmassage för hemmasittande

Va så mycket som möjligt hemma och undvik att umgås. Det är rekommendationer som folkhälsomyndigheten ger dagligen. Men vad tusan ska man student göra då? Njuta av en skön fotmassage såklart! Den här maskinen är en exklusiv och fin studentpresent som kostar strax under 2000 kronor. Snacka om att bli bortskämt, men visst är denna present välförtjänt av studenten?

Kändes presenterna aktuella att ge bort till studenten 2020? 100+ presenttips finns på sidan där vi samlar årets bästa studentpresenter här på sajten.