Presenter till honom


Så du är ute på jakt efter en fin present till honom? Oavsett om det är din pappa som önskar sig en ny stekpanna, eller om det är pojkvännen du vill hitta en romantisk present till så finner du presenttipsen här. Denna sida är gjord som en presentation på de speciella sidor som är riktade till honom. Klicka dig vidare runt på sajten så kommer det med allra största sannolikhet att gynna din presentjakt.

Intressanta gåvor till far


Det är klart din fader ska den bästa tänkbara presenten. Vad är en gåva i hans smak då tro? Sidan presenttips till pappa levererar en riklig tillgång med tips till honom. Det blir mycket inom öl, whisky och artiklar för hyn såsom rakhyvlar och produkter till skägg. Några genomgående presenter är upplevelser som vi även tycker passar briljant att ge till honom.

När det kommer till våra föräldrar så är även personliga presenter ett mycket bra val. Framkalla några bilder till pappa är en present som kan glädja honom för en lång tid framöver. Vi slår även ett slag för exklusiva graverade produkter. En nyckelring med egen text eller ett armband behöver inte vara så dyrt som det kan låta.

Placeholder

Ge honom en valfri upplevelse


Skulle far gilla att få en ölprovning eller en whiskyprovning? Ja frågan är bara vilken av dem han önskar allra mest. Vem vet det kanske inte är någon av dessa utan pappa skulle hellre prova bränna iväg i en Ferrari och känna på effekten som bilens kraftfulla motor producerar. Väljer du värdebeviset på upplevelser så finns det över 500 stycken äventyr att utse en egen vinnare på.

Till butik >Placeholder

Fina ölglas för en godare öl


Öl en är en dryck som många fäder gillar att ta sig med jämna mellanrum. Äger han inge fina ölglas så är det en present som passar att ge honom. Hittar du hans favoritmärke så är det såklart bäst, men annars finns det många andra glas (utan märke) att välja bland. Ett tips är att ordna en egen ölprovning i hemmet. Kolla efter setet med 4 ölglas som är ett optimalt val för att fixa din egen provning.

Till butik >


Presenttips med hög kärlekstouch


Det är alltid svårt att skaffa en present till sin kärlek. När det kommer till pojkvännen så vill du alla gånger göra honom så glad sm möjligt. Gåvan ska helst representera kärlek och innehålla mycket känslor. Prisklassen är inte det viktigaste utan det mest väsentliga är att du ger din kille en present där du bakat in så mycket omtanke och värme som möjligt. Att lägga ner kraft på att slå in ditt val i ett snyggt paket är också en faktor vi rekommenderar då helheten blir så mycket mer effektfull då. Tänk till på vad han gillar och försök sedan få till en romantisk touch på den gåvan.

Placeholder

En ros i guld till en pojkvän som är guld värd


Den här guldrosen som är förgylld med guld i 24 karat är ett utmärkt exempel på en känslosam present. Ge den tillsammans med ett kort där du beskriver varför han är guld värd för dig. Det kommer garanterat värma hans hjärta rejält. Ett populärt val till årsdagar eller till alla hjärtans dag.

Till butik >Placeholder

Spel som får det att hetta till


Grejer som får ert samliv att gnistra är ofta omtyckt att få från sin partner. Det finns mycket vuxenleksaker att välja bland, och om du vill ge något lite diskretare så kan ett kärleksfullt spel vara valet av present. Ett hyllat spel är Monogamy som fått toppbetyg i bland annat Aftonbladet.

Till butik >


Presenterna till brodern


Syskonkärlek är för evigt och har du en bror är det klart han ska ha en grym present. Presentkort kan ses som aningen tråkiga men till honom tycker vi det trots allt är okej. Har din bror ett stort klädintresse? Då är ett värdebevis hos till exempel Boozt en gåva han kommer bli glad åt. Ännu ett val som har en förkänning som ett sista minuten presenttips är en prenumeration. Vi säger det är ett omtänksam gåva, som gör att han kan utveckla sin kunskap. Vill brorsan starta egen så kan dina tidningsnummer inom företagskategorin starten för att ta det där stora stegen, som tyvärr allt för få någon gång vågar ta.

Om du inte finner presenttips som faller väl in i smaken på sidan present till bror så kolla de andra sidorna för honom. Även fast tipset är grupperat på en annan sida som till pojkvän eller pappa så kan det såklart även passa din bror.

Placeholder

Tidningar som utökar hans kunskaper


Som vi tipsade om i texten så är en prenumeration på en lärorik tidning en fin present. Perfekt att ge honom som namnsdagspresent eller vid mindre tillfällen. Tidningar är även bra som “extra present” då du hittat en fin produkt, men känner den är lite för snål att ge i sin ensamhet.

Till butik >present till han

Massagemaskin för vaderna


Springer han mycket så är en maskin som ger vaderna underbart skön massage en bra present till honom! Alla vänner och sambos kommer garanterat även dom bli väldigt glada åt ditt val av present.

Till butik >


Känsla i gåvorna till morfar och farfar


När det kommer till tips till de äldre gäller det att gå på känsla. Morfar skulle säkert bli förtjust av att få en present där du har tänkt till på honom. En liten skylt i keramik eller ett diplom med en fin text är någon som många äldre sätter ett högt värde på. Ett besök hos sidan för pappa är också givet, då gåvorna ofta går hand i hand.

presenttips honom

Termos med gravyr


Älskar han att vara ute i naturen och tar där gärna en kopp kaffe eller te? Då är en färgglad termos med ditt val av gravyr förmodligen den bästa presenten till honom. Många olika designera att välja på, som bilden visar.

Till butik >Placeholder

Hängmatta för lata dagar i solen


Ju äldre vi blir desto bättre bli vi att njuta av livet, inte sant? En hängmatta kanske är själva kontentan av att njuta av det lilla i livet. Att slå sig ner i denna kommer garanterat göra honom väldigt gott.

Till butik >