Julklapp till mor


Du har bara en mamma och visst förtjänar din egen mor en extra fin julklapp i år? Att fira jul med föräldrarna och andra släktingar är standar för väldigt många, så här har du årets bästa chans att överraska mamma med en fin klapp. Mysiga klappar är aldrig fel, inte minst när det kommer till mor. En varm filt eller ett par nya tofflor är klassiska julklappstips till henne.

  • Mamma ska såklart..

    .. få en julklapp oavsett hur mycket hon än motstrider sig detta. En liten grej blir alla glada av, även mor.

  • Det finns många..

    .. julklappstips på presenttipsen. Om du inte finner ett bra tips här finns sidan present till mamma samt morsdagspresenter att besöka för ännu fler presenttips.

Placeholder
  • Känslan är..

    .. extra viktig när det kommer till dina egna föräldrar. Tänk till på vad mamma gillar och försök få till något inom det området.

Personlig klapp till mor


Har du något talang på teckna eller snickra? Då är det en superbra idé att ge mor en personlig julklapp, som du skapat helt själv. Att få något fint som ens barn har gjort är svårslaget. Inte nog med att mamma kommer bli stolt över kunskaperna, hon får även något helt unikt.

Känner du inte att du kan svarva ihop ett nytt köksbord eller måla en tavla? Då finns det många andra julklappar som du kan beställa. Graverat, framkallat eller broderat är tre ord som alla är väldigt personliga. En fotobok men de bästa minnena från året som gått tar sin lilla tid att sätta ihop, men slutresultat bjuder på en extremt fin julklapp till mamma. Är hon sportig så är en väska med brodyr vara valet som gör henne väldigt nöjd. Slutligen så är graverade smycken och andra lyxiga produkter ett klassiskt val av julklapp. Ett smyckeskrin med texten “Världens bästa mamma” eller ett halsband med en annan varm hälsning. Valmöjligheterna är många, så kolla in getpersonal som har väldigt mycket på lager.

Placeholder

Hollywood Glow Rose


Ett smycke med gravyr är personlig julklappar som kommer värma hennes hjärta. Så mycket fint att välja bland, som detta halsband. Går med fördel att sätta på egen kedja.

Till butik >


Placeholder

Fläderblomsvin


Ja kanske inte den julklapp som symboliserar vintern på bästa sätt, och just därför är den bra. Här görs eget fläderblomsvin! Perfekt till mamman som älskar utmaning, och vin.

Till butik >


Placeholder

iFetch


Har hon en katt eller hund som kräver mycket lekande? Ge denna apportkanon så kan djuren springa och bränna krafterna, utan att mamma behöver lyfta ett finger. Se även sidan med djurpresenter för fler julklappstips.

Till butik >


Slå in ett äventyr till henne


Har du en mor som älskar äventyr och nya upplevelser? Då är det klart att en sådan julklapp kommer bli kanon! Skicka iväg henne på en takvandring i Stockholm eller låt hon gå på spa. Branschen har gått framåt starkt enda sen en upplevelse blev utsedd till årets julklapp 2008. Har du svårt att bestämma vilken upplevelse hon ska få i julklapp? Slå till på värdebeviset så kan hon välja helt efter eget tycke.

Placeholder

Takvandring


Att se storstaden från taken ger ett nytt perspektiv, och blivit en otroligt omtyckt upplevelse senaste åren.

Till butik >


Placeholder

Restidning


Tidning med titeln allt om resor är en julklapp som ger bränsle till mammas lust att resa. Att bläddra runt i denna är helrätt, i mitten av vintern.

Till butik >


Placeholder

Chokladmassage


Vill du ge en massage men tycker den klassiska är för tråkig? Satsa på denna chokladversion så kan mor få se fram emot en ny upplevelse att njuta av.

Till butik >