Vi har handplockat
0
60 års presenttips

taget från
0
olika butiker online

kolla gärna runt på sajten
0
tips finns det totalt

60 år present


Drar det ihop sig till 60 års dag och du är letar den perfekta 60 års presenten? Du kan vara lugn, presenttipsen.nu hjälper dig så gott vi kan och en sak kan vi lova. Du kommer ha betydligt fler idéer efter att surfat runt här på sajten, inte minst just den här sidan. Den här gåvan ska sticka ut mer än andra och presenttipsen du finner här är lite dyrare, exklusivare och personligare än “vanliga” tips. Många av produkterna passar att ge till både kvinna och man.

Du missar väl inte att det finns väldigt många fler presentsidor här på sajten? Många av dem passar givetvis också hur bra som helst att ge på 60 års dagen. Tänk på att beställa hem din present i god tid, speciellt om du väljer att personifiera produkten, då dessa i regel kan ta aning längre att få levererade.

Placeholder

Tyngdtäcke


Letar du efter den där 60 års presenten som kommer överraska? Ett vikttäcke är skönt! Som att få en vänlig kram, hela tiden. Vet du med dig att personen sover lite sisådär är det en superintressant present.

Till butik >


Placeholder

Lyxbehandling


Är det en lyxig behandling utöver det vanliga du vill ge som 60 års present så satsa på denna! En halv dag i avkopplande miljö är balsam för både kropp och själ.

Till butik >


Placeholder

Kodak Printer Dock Fotoskrivare


Bjuds det in till 60 års fest så är den här fotoskrivaren som klippt och skuren att ge bort. Skriver ut i hög kvalité och visst vore det roligt att få de bästa bilderna från mobilerna som foto?

Till butik >

 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Fina produkter med personlig gravyr


En penna från Parker. En sabel att slå av korken på champagnen med eller ett par exklusiva whiskyglas. Ja valmöjligheterna av väldigt fina produkter du kan få gravyr på är många. Flera av dem ligger runt 1000 kronor, vilket kanske är lagom för en 60 års present?

Placeholder

Graverad termos


Står friluftsliv högt upp på intresselistan så är en graverad termos den perfekta 60 års presenten! Så himla skönt att vara ute i naturen med sin favoritdryck varm och go i termosen.

Till butik >


Placeholder

Trådlös ryggmassage


Stel nacke, rygg och axlar? Då har du hittat presenten som förhoppningsvis kan råda bot på stelheten! Det fina är att även du kan njuta av den, om du är snäll det vill säga.

Till butik >


Placeholder

Rosa champagneglas


Många är det som har rosa som favoritfärg. Om så är fallet här så är dessa glas som gjorda att ta 60 års skålen med! Med gravyr om så önskas.

Till butik >

 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Guldrosen som aldrig faller


Guld kan betecknas som lyx, elegans och en högst tilldragande effekt. Blommor och födelsedagar likt den 60 år går hand i hand. Varför inte blanda alla dessa egenskaper i en guldros på 27 cm? Inte så svindyrt som kan tyckas utan presenten kan bli verklighet för 599 kronor. Otroligt omtyckt så kan tyvärr vara slutsåld ofta.

Till butik > • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Fotopresenter


Ta och kolla igenom de bästa bilderna du har och framkalla de på ett memory, en kudde eller någon annan personlig fotoprodukt. Ett annat tips att skaffa presentboxar med eget foto för att förhöja känslan i 60 års presenten ytterligare. En liten låda med sidorna 11 cm kostar endast 39 kronor med eget foto.

Till butik >


Massagesits för ömmande ryggar


Ju äldre vi blir desto stelare har våra ryggar en tendens att bli. Att slå sig ner på den här dynan, som passar i de flesta aningen större stolar som kontorsstolen, kan göra underverk. En lyxig modell som gör sig bra när du letar efter en present som andas kvalité.

Ett tips är att gå ihop några personer och dela på kostnaden på cirka 3000 kronor. Förhoppningsvis kommer mannen eller kvinnan som fyller 60 år bli otroligt glad för denna massagesits!

Till butik >
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Ballonger i siffror och bokstäver


Festen är minst lika viktig som presenten när det fylls jämnt eller hur? Ballonger som är cirka 1 meter! höga kommer göra så ingen tar miste på vad som firas. Är du inte med och fixar festen? Det gör inget, ta med ballongerna i vilket fall så kan festens deltagare hjälpa till att blåsa upp dom.

Till butik > • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Knasstrande ljus från Woodwick


Nu för tiden behövs inte en brasa för att få höra det där härligt knastrande ljudet som vedträna kan ge från sig. Woodwick har en veke med patent som är av just trä. Brinntiden på doftljusen i storlek medium är runt 100 timmar. En helt okej 50 års present enligt vårt tycke. Passar kanske extra bra till den som fyller år i någon av de kalla och mörka månaderna.

Till butik >


Snusdosa med gravyr


Snusas det och personen ännu inte har sin egen graverade snusdosa så är det dags att ge en sådan i 60 års present. Oerhört många fina designer och gravyren väljer du. 295 kronor styck är dessutom ett schysst pris, graverad och klar.

Överraska på 60 års dagen


Att hitta en 60 års gåva som 60-åringen är inte som vilken present som helst. Nej det är en jämn ålder som fylls och då gäller det att tänka till rejält och se till att överraska maximalt. Många av tipsen här tycker vi har en stor överraskningsfaktor i sig. Håller du med om det?

Placeholder

Vinkaraff


Skippa den traditionella vinflaskan som 60 års present, det är stor risk ett gäng såna kommer fås i alla fall. Ge istället något som kan bevaras, som en vinkaraff. Personlig gåva i och med at den kan graveras.

Till butik >


Placeholder

Favoritfärg på presentpappret


Mitt i presentletandet så är det lätt att glömma att skaffa ett presentpapper att slå in födelsedagspresent i. Självklart skaffar du ett papper i personens favoritfärg. Glöm inte att se ut ett snyggt presentsnöre också.Till butik >


Placeholder

Manikyrbehandling


Är det en kvinna du vill skaffa en sista minuten födelsedagspresent? Är hon mån om naglarna så är detta värdebevis på manikyr helt rätt och kommer bli uppskattat.Till butik >

Placeholder

Exklusivt set


Är det en man som fyller 60 år är ett fint set med rakhyvel och borste presenten som många gånger kommer slå högt. Bladet går såklart att byta ut så det här setet kan ha nytta av livet ut.

Till butik >


Placeholder

Manschettknappar


Att få sätta sina personligt graverade manschettknappar i 60 års skjortan kommer göra dagen ännu mer speciell. En liten present som kostar från 360 kronor och uppåt.

Till butik >


Lyxiga galgar i cederträ


Att fräscha upp garderoben kan göras på många sätt. Ett av de mest effektfulla är att byta alla galgar mot de i cederträ. En svag, men väldigt god doft gör att hela garderoben eller klädkammaren känns så mycket fräschare än tidigare.

Klipper ni till på ett 30-pack så blir priset dessutom lite billigare än styckpriset som annars hamnar på 99 kronor.

Kan det vara läga att även byta ut dina egna galgar?

Placeholder

Den sandfria mattan


Gillar personen att steka på stranden men tycker det blir lite väl mycket sand p handduken? Den här mattan släpper igenom sanden på ett imponerande sätt. Klockren present till den som fyller på sommaren.

Till butik >


Placeholder

Personlig tändare


En så kallad zippo tändare som graveras med några fin ord är en exklusiv present som förhoppningsvis födelsedagsbarnet får för första gången på sin 60 års dag.

Till butik >


Placeholder

Graverat presentset


Är det ett set med lite av varje du letar efter? Penna, nyckelring och plånbok. Allt går att få graverat! Även presentasken.

Till butik >

Spaka ett flygplan


Vill du ge en helt unik födelsedagspresent till någon som alltid vilja prova att flyga? Då är presenttipset enkelt att ge, detta värdebevis som kommer bli en upplevelse för livet! 1 timme där 30 minuter spenderas i luften, i ett flygplan där han/hon styr spakarna.

Alla har vi väl någon gång drömt att kunna flyga? Låt en dröm blir sann.

Till butik >
Placeholder

Kroppskudde


Kudde som är lite annorlunda och ger stöd till många ställen, perfekt till han eller henne börjar bli stel i kroppen.

Till butik >


Placeholder

Muggfri filt


Att kunna sitta ute i det gröna utan att insekter invaderar picknicken är inte alls fel. Med den här filten så är små kryp ett minne blott.

Till butik >


Placeholder

Köra folkrace


Att köra folkrace är speciellt, precis som gåvan vid 60 år ska vara. Boka ett antal paket och utmana varandra på vem som lyckas behärska volvon bäst.

Till butik >

Skohorn i horn eller läder


Det är få som har ett riktigt fint skohorn hemma. Då menar vi ett exklusivt i polerat horn eller läder. Att slå in ett skohorn är en födelsedagspresent som kommer till nytta kommande åren. Då kvalitén är väldigt slitstark så kommer kvinnan/mannen säkert ha hornet i sin ägo under många år framåt.

Ett presenttips som överraskar, då ingen väl kan tänka sig att få ett skohorn i present va? Är det en man som fyller 60 år så finns det mycket fint till honom hos butiken som säljer dessa.

Placeholder

Klocka


En ny fräsch klocka är alltid populärt att ge när du söker en fin present som kostar en slant. Just den på bilden heter Amant Roma och kostar 2595 kronor. Kolla in ett bra utbud.

Till butik >


Placeholder

Sansaire Sous


Du som är ute efter en present inom kategorin matlagning och vill ha ett udda tips som helt garanterat kommer tas emot med spänning och förväntan har du presenttipset här!

Till butik >


Placeholder

Med andra ord


Rolig 60 års present för dig som vill ge något i en billigare prisklass. De flesta kan delta då spelet är rekommenderat från 9 år och passar bäst att spela 4-8 personer.

Till butik >

Kockkniv med graverat namn/årtal


Att laga spännande maträtter är ett intresse som brukar bli mer utvecklat ju äldre vi blir. Oavsett om det fylls 60 år eller 25 år så finns behovet av en riktigt bra kockkniv, som är själva grunden när det ska hackas eller skivas.

Att ge bort en sylvass kniv med namnet på personen som har födelsedag är något som underlättar kommande middagstillställningar. Känner du att endast en kockkniv blir lite för snålt? Slå till på en skärbräda också, där du väljer samma typsnitt på texten, för att få till en så bra helhet som möjligt.

Personligt gåva som kommer kunna utnyttjas under många år.

Till butik >
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Mamma eller pappas födelsedag


Är det din mamma eller pappa som du ska skaffa 60 års present till? Personligen tycker jag att den gåvan ska vara av just det personliga slaget. Att gravera en fin produkt med en genomtänkt text eller att göra något själv är bland de bästa presenterna när det gäller att göra mor eller far ypperligt nöjda på sin 60 års dag.

Placeholder

Graverat armband


Ett armband som du väljer en gravera in de klassiska orden “världens bästa mamma” på är en personlig 60 års present som säkert kommer göra henne varm av lycka.

Till butik >


Placeholder

Robotdammsugare


Robotdammsugare kanske kan vara lämpligt att ge som 60 års present? Prisklasserna är många och den här kostar strax under 1000 kronor vilket vi ser som ett bra värde.

Till butik >


Placeholder

Go Retro Portable Spelkonsol


Spel är aldrig fel och speciellt inte hela 260 stycken där många av dem är riktiga klassiker från 90-talet. Vi blir aldrig för gamla att njuta av dessa gamla goda spel!

Till butik >

Till 60 års tårtan


Letar du efter en optimal present för att skära 60 års tårtan så snyggt som möjligt? Den här smarta tårtspaden gör att tårtan är stilig även när många har tagit i och med att det blir väldigt fina kanter.

Inte nog med att den är lätt att skära med spaden gör även att servering kan ska på ett enkelt sätt. Fixa en smarrig tårta och ge en här som present så har du fixat en riktigt fin 60 års present som kommer underlätta en hel del.

Ett presenttips som kommer minska kladdet radikalt, och som kan börja användas på födelsedagen.

Till butik >
700:-
Kostar den fina tårtspeden

Exklusiva och udda presenttips


Ska du ge en parfym som gåva på 60 års dagen så ge en sån sticker ut från de vanliga. Ska du ge en upplevelse, dra på rejält och överraska. Den här dagen är så värd att fira utöver det vanliga och då bör också presenterna återspegla det. Om du tycker det är dyra tips på den här sidan kan du alltid prata ihop dig med andra som vill vara med presenten.

Placeholder

Kvinnlig lyxparfym


Det här är parfym du letar efter om du vill ge en lyxig parfym du inte hittar överallt. Inspirerad av Jacqueline Kennedy och plockar fram magin i var kvinna. Priset rä strax över 2000 kronor.

Till butik >


Placeholder

Förkläde


Gillar 60-åringen att laga mat så är ett aningen finare förkläde ett presenttips som han eller hon stolt kan ha på sig när nya läckra rätter tillagas.

Till butik >


Placeholder

Luftballong


Har inte personen upplevt att flyga luftballong på sina 60 år så är det en perfekt present som kommer ge ett hissnande pirr i magen, inte minst när det börjar dra ihop sig till avfärd.

Till butik >

Ge bort olika provningar


Tror du att 60-åringen skulle gilla att få en present som gör det möjligt att prova olika sorters vin, champagne, ost eller kanske choklad?

Då ska du klicka in och kika närmare på det här presenttipset. Finns en hel drös att välja på så det återstår bara för dig att klippa till på en provning som du känner passar mannen eller kvinnan i fråga.

Ett tips är att även slå till på ett värdebevis till dig själv så att du kan följa med som sällskap. Smakar upplevs bäst tillsammans inte sant?

Placeholder

Ishinkar


Ska det bjudas på öl, champagne eller någon annan dryck så se till att du serverar 60-åringen med stil genom att slänga ner burkarna eller flaskan i en ishink.

Till butik >


Placeholder

Isformar


Vill du inte satsa på en hel hink så kan roliga isbitar också göra så att drinken blir aningen godare. Finns en hel del formar att välja på så kolla in dem alla.

Till butik >


Placeholder

Cocktailset


Söker du den perfekta 60 års presenten till den som gillar att göra spännande drinkar? Ett set med allt som behövs för att fixa den bästa cocktailen någonsin.

Till butik >

Upplevelse som väljs fritt


Tycker du det är väldigt svårt med 60 års present? Det är svårt med presenter, speciellt de som ska sticka ut extra som vid stora födelsedagar som 60 år är. Det här presentkortet är valet för dig som vill göra det enkelt för dig, samtidigt som personen får välja precis det mannen eller kvinnan helst av allt vill uppleva. Ett tips är att gå ihop flera stycken så värdet på presentkortet gör att även de dyraste upplevelserna kan väljas.

Till butik >
Placeholder

Popcornmaskin


Är film och lata kvällar i soffan något som uppskattas och personen i fråga inte har någon popcornmaskin är det ett tips på 60 års present. Här är en av de mest populära!

Till butik >


Placeholder

Lysande pallLysande LED-pall som går att använda både inne och ute. Många olika färgkombinationer att välja bland. Spännande, rolig och snygg present på 60 års dagen.

Till butik >

Placeholder

Vinpussel


Du som ska ge bort en fin flaska vin som present ska inte göra misstaget att ge den som den är. Genom att stänga in den i det här pusslet gör du din gåva mycket mer unik och rolig. Precis som en bra 60 års present ska vara eller hur?

Till butik >

Brygg eget öl


Vin, champagne och andra fina drycker i all ära men visst är de aningen tråkiga att ge som 60 års present? Att ge det här setet är desto roligare kan tyckas. Vet du födelsedagsbarnet någon gång visat att han eller hon varit sugen på att prova brygga egen öl så är present given att ge.

Det är inte så svårt som det verkar och slutresultat kommer efter en tid leverera 5 liter av den ölsort du väljer.

Se till att utmana 60-åringen att bjuda in till ännu en fest så att ni alla kan prova av ölet och förhoppningsvis kunna ge ett godkänt betyg.


PlaceholderTill butik >
200:-
kostar den här 60 års presenten
Placeholder

Hälsa och skönhet


En ansiktskur, massage eller pedikyr är aldrig fel att få i present. 60 år har gått och desto äldre vi blir desto skönare kan det vara att koppla av på en behandling.

Till butik >


Placeholder

Prisma VärmeljuslyktaEn ljuslykta av modell coolare och mysigare. Bara att tnäda ett ljus, luta sig tillbaks och njuta av ett vackert skådespel. Perfekt till den som har födelsedag på hösten eller vintern.

Till butik >

Placeholder

Hörlurar Jaybird


Att Spotify finns på telefonen är vanligt och gillar 60-åringen att ta långa promenader och lyssna på musik så är det dessa trådlösa från Jaybird du ska ge honom eller henne.

Till butik >

60 års presenten ska vara unik


När det kommer till 60 års present så ska den väl ändå vara lite mer speciell än andra presenter? Att spetsa till helheten med den finaste presentinslagningen någonsin och fästa detta hjärta i keramik kommer få ditt paket att sticka ut.

En speciell produkt förtjänar en speciell inramning. Texten du ser på bilden här är bara ett av totalt 16 olika budskap, så du finner med andra ord ett passande oavsett om det är din mamma, älskling, farfar eller någon annan som har födelsedagsdag.

79 kronor kostar det att få till födelsedagspresent på ett sätt 60-åringen aldrig tidigare skådat.

Till butik >
Placeholder
Placeholder

Lyxig filt


En varm och händig filt är så rätt i födelsedagspresent. Det fina med denna present är att filten har ärmar som gör den optimal att ha på sig när en kopp te eller nåt ska avnjutas.

Till butik >


Placeholder

TidningarKänner du att din gåva är för liten och vill ge något mer? En tidning som du tror intresserar är aldrig fel, och billigt för dig att ge.

Till butik >

Placeholder

Vakuumförpackare


Att frysa in mat som är vakuumförpackat sägs hålla upp till 5 gånger längre än om det inte skulle frysas in på detta viset. En spännande present som frysen kommer må bra av.

Till butik >

Graverat halsband


Är det din mor eller far som fyller år så är ett halsband med en text likt “Världens bästa mor” ett val som kommer tas emot varmt av alla föräldrar.

Finns en hel del halsband att välja bland, som alla går att få graverade. Ta dig tid och välj ut det du tror att födelsedagsbarnet kommer gilla mest av allt. Välj sedan ett passande typsnitt.

Ett stående presenttips på många sidor därför att ett sådant här halsband är bland de bästa presenter du kan vilja. Håller du med? Klipp till idag.

Placeholder

60-års dörrgardin


Det ska märkas på hemmet och dess dekoration att det är 60-års kalas på gång. En dörrgardin som går i svart och silver är en bra början.

Till butik >


Placeholder

PinataHur kul som helst att svinga på denna mexikanska tradition. Skaffa denna pinata som ser ut som en sexa och sen liknande med siffra noll. Läs mer om pinatas.

Till butik >

Placeholder

Tårtljus till 60 års tårtan


Ingen födelsedag utan en god tårta eller hur? Letar du passande ljus så är dessa så tydliga tårtljus till dagen kan bli.

Till butik >

Vasen med leende känsla


60 års dagen brukar bjuda på blommor i mängder, och åter mängder. Då behövs också ett stort antal vaser att sätta alla blommor i. Väljer du denna vas som present kommer din gåva förmodligen vara den sötaste vasen av dem alla!

Att skaffa en bukett blommor och sätta i vasen gör helheten än mer komplett. Det lilla hålet vid munnen tycker vi gör otroligt mycket, eller vad säger du?

Måtten är 23 cm hög och högst upp är diametern 8,2 cm.


 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Glöm inte 60-års blommorna


Har du inte möjlighet att fira födelsedagen på plats? Fyller inte mannen/kvinnan på samma dag som själva festen äger rum? Glöm då inte att skicka 60 års blommorna! En liten bukett som levereras med blomsterbud kommer med så mycket känslor. Att ta emot en bukett utan att uppleva en varm känsla inombords är knappt möjligt. För att inte glömma bort ‘r det lika bra att beställa nu direkt, och välja att blommorna ska levereras på 60 års dagen.

Placeholder
Skicka blommor på Euroflorist >

Nio temperaturers filt


Filten som alla bör ha i sin ägo! Så mysig och vilket av de 9 olika temperaturerna som föredras är en smaksak för dagen. Kommer garanterat blir en 60 års present som kommer bli flitigt använd. Tänk att sitta på uteplatsen eller balkongen en tidig vårkväll med en bok och denna filt!

Placeholder

Dela gärna den här sidan om den hjälpte dig. Tack så mycket, det uppskattas!

Helium för svävande fest


Inte en present i sig, men en grej som kommer få 60 års festen av sväva. En tub helium gör att ballongerna (som ni väl ska ha?) kommer att sväva fritt. Tänk på att köpa band eller vikter så de inte flyger iväg helt och hållet.

Den lilla tuben räcker till 4 stycken sifferballonger eller bokstavsballonger. Väljer ni den större så går det av fylla 6 stycken.

Mer tips på ballonger? Kolla in ballongguiden här på sajten.

Placeholder

Aktiva presenttips


Som du läst så är just åldern 60 år en känslig ålder som kan kännas jobbig för många. Att pensionen närmar sig med stormsteg och att kroppen inte orkar fullt lika mycket som förut är några bitar som en del tänker på. En riktigt bra 60 års present är därför att ge något som kan uppfattas som “ungdomligt” och inte alls gammalt. Nya träningskläder eller en aktivitetsklocka som trackar hur lång promenaden eller löpturen varit är några exempel på sådana presenter.

Som en del av din present kan vara att ni gör något aktivt tillsammans. Slå till på en startbiljett till ett motionslopp eller boka en tid i badmintonhallen. Möjligheterna är många och det gäller bara för dig att bestämma dig vad du vill ge i 60 års present.

60 års festen som present


Vid jämna födelsedagar är det ofta förväntningar på att ha en rejäl fest. Ska ni ordna en 60 års fest så kan din hjälp vara guld värd. Din hjälp kan även ses som en sort present, som du givetvis kan kombinera med en fysisk produkt.

En lyckad 60 års fest kräver planering inte sant? Att sätta dig ner med andra “arrangörer” gör att ni får en bra uppfattning på vem som ska göra vad. Om personen i fråga inte vill ha en stor fest så kanske ni kan göra något litet för bara de närmaste.

Hoppas du tycker du fått tips om de bästa 60 års presenterna här och att du kan glädje födelsedagsbarnet med något som kommer gå hem.