Presentpapper och presentsnören


Vill du få till den perfekta helhetspresenten så är det inte bara produkten du ska lägga tid på. Att slå in med ett snyggt presentpapper och piffa till ytterligare med ett stiligt presentsnöre är minst lika viktigt. Om du hade tänkt ge något litet så kan din present trots allt bli väldigt effektfull med ett coolt papper.

Söker du tips på fina presentpapper? Den här sidan framhäver några alternativ som vi tycker sticker ut från mängden. Du får även förslag på i vilka butiker du kan finna presentpapper, presentsnöre och annat som fixar att du kan slå in din produkt på bästa sätt.

Placeholder

Vårt val av inslagningsprodukter


Vad du än söker så är det stor chans du hittar ditt presentpapper eller vad det än här hos Partykungen. Väl värd ett besök!

Till butik >I skrivande stund finns
0
Produkter inom kategorin presentinslagning
Placeholder

Bra alternativ


Även detta är en butik av rang och varför inte titta in efter bra artiklar för presentinslagning här om du inte finner hos Partykungen?

Till butik >


I skrivande stund finns
0
Produkter inom kategorin presentinslagning

Papper i guld för guldkantad present


Har du en gåva som du vill ska bli guld värd för mottagaren? Då kan ett presentpapper i guld vara ett naturligt steg att slå in den med.

Just detta papper i metallic är en personlig favorit som inte går av för hackor eller hur!? Det kan ju kännas att guldpapper skulle vara hur dyrt som helst men icke. Du behöver bara pynta 19 kronor för en rulle av detta presentpappret. Hur billigt som helst.

Det kan dock vara idé att köpa fler än en rulle presentpapper om du ska slå in någonting stort. Du får 2 meter papper som är 0,7 meter brett.

Finns även i färgerna silver eller lila om du hellre föredrar det.

Till butik >
Placeholder

Match med presentsnöre


Visst är det en grymt bra start med ett presentpapper av lyxigare modell. Att spetsa till det ytterligare med ett presentsnöre är nästa steg i att fullända din present. Beroende på papper så gäller det att matcha ihop med en färg som går ihop med allt. Kan något av följande tips vara till hjälp?

Placeholder

Ljusblått presentsnöre


Väljer du presentpappret i guld så kommer det bli hur snyggt som helst med detta ljusblå presentsnöre! En rulle räcker gott då du får hela 457 meter snöre.

Till butik >

Placeholder

Presentpåse


Beroende på hur stor din present är så kan ännu en krydda vara att lägga den i en presentpåse. Svart och guld går ihop hur bra helst tycker vi. Högglansig yta på den här påsen.

Till butik >

Placeholder

Bandstrimlare


Tycker du det är svårt att få till den rätta knorren på presentsnöret med hjälp av en vanlig sax? Det här tillbehöret fixar problemet till dig. 39 pix betalar du.

Till butik >

Lyckas slå in presenten


Det här med att slå in presenter kan vara svårt, inget snack om saken. Visst är det inte speciellt lurigt att ta presentpappret och snöret och täcka produkten du valt ut. Det är dock aning svårare att få allt se ut som en mästare har gjort det, med raka kanter och med en perfekt knorr på presentsnöret.

Det finns några punkter som det kan vara värt att tänka på när du vill lyckas slå in din present på snyggast möjliga vis;

  • Låt inslagning ta tid

    Tar du dig tid att fixa presentpapper och presentsnöre så låt även själva inslagningen ta sin lilla tid. Visst krävs det kunskap på hur du slå in presenten men det är inga svåra kunskaper så lägger du ner tillräckligt med tid så kommer du lära dig.

  • Våga fråga om hjälp

    Känner du att du inte har något större tid att lägga ner så fråga en vän om hjälp. Självklart tar du en person som du känner kan ha koll på det här med presentpapper och andra tillbehör för att resultatet ska bli så bra som du önskar.

  • Sätt din personliga prägel

    Allt behöver inte vara som i den där perfekta butik eller på tv. Din presentinslagning är ditt verk så om det blir lite udda så är inte det hela världen. Det är din personliga stil och personen som får presenten kommer förhoppningsvis uppskatta att du lagt ner all den tiden och ansträngt dig så mycket du bara kunnat.

Vi hoppas att alla tips på den här sidan kommer göra att du inte bara hittar det bästa presenttipset här på sajten utan även får till presentinslagning på ett bra sätt. Lycka till!