Personliga presenter


Om det är något som når ända in till hjärtat är att ge bort personliga presenter. En personlig gåva kan vara så mycket men oftast är det graverade produkter eller framkallade kort som slå allra högst.

Om du är kreativ och lite konstnärlig så är ett tips att slå till på en fin produkt som du sen sätter din alldeles egna personliga prägel på. Eller varför inte göra presenten ända från grunden? Det blir extra bra om mottagaren inte förväntar sig detta av dig. Överraskningsmomentet är a och o när det kommer till presenter så försök överraska så mycket som möjligt.

Placeholder

Lyckomynt till presenten


Det här lilla myntet som ska ge lycka är ett fint tillbehör till vilken present du än tänk ge bort. Tänk på att de är de små detaljerna som många gånger gör helheten. En bra start när du vill göra din gåva personligare.

Till butik >


Placeholder

Personlig nyckelring


Söker du en billig personlig present? Då är tipset att slå till på en nyckelring och sen bestämma några ord som ska vara graverade på den och vips så har du en unik gåva som alltid kan hänga med i nyckelknippan.
Till butik >

Placeholder

En butik som har några år på nacken och är ett hett tips för dig som letar efter personliga presenter. Som namnet avslöjar så går nästan alla produkter att göra personliga med gravyr. Klicka in dit, du kommer inte bli besviken!

Till butik >


Stenplatta med text


Du kan i princip ta vilket presenttips som helst på hemsidan och ge den gåvan tillsammans med ett litet tillbehör. Det är de små sakerna som gör helheten mer personlig och denna stenplatta med en otroligt fin text är ett exempel på ett sådant tillbehör.

Med sina mått på 14,5 gånger 7,5 cm så passar stenplattan att sätta lite var som helst i hemmet. Tänk vad mycket glädje och varme presenten kommer ge under väldigt lång tid framöver. Bara en massa positiva grejer? Ja faktiskt för priset på 79 kronor är pricken över i:et.


Till butik >
Den här talande stenplattan ger du
0:-
för vilket vi tycker är toppenbra
Placeholder
Placeholder

Penna


Exklusiv penna med graverad hälsning kvalar gott och väl in i kategorin av presenter som den här sidan handlar om. Många prisklasser att välja bland. Kolla in dessa.
Till butik >


Placeholder

Fotobok


En klassiker som tagit över mer och mer då du vill ge bort personliga foton. Finns i alla olika storlekar och antal bilder bestämmer du. Väldigt fin gåva, speciellt om du lägger ner mycket tid på den.
Till butik >


Placeholder

Grattiskort


En riktigt fint grattiskort där du skrivit några personliga ord är en detalj som gör vilken present som helst så mycket mer kraftfull och betydande. Det här kortet kostar 29 kronor är är enligt min mening riktigt fint.
Till butik >

Ge gåvan en personlig touch


Att presenter till stor del handlar om att ge en känsla är ingen hemlighet. Att försöka göra den så personlig som möjlig går att göra på många sätt. Ett av dem är att lägga ner tiden och hitta en specifik produkt som är riktad till just mormor, pappa eller bästa vännen. Dessa keramikhjärtan är just sådana artiklar. Hög kvalité då de är gjorda i keramik. Perfekt för att ge din present den där personliga känslan du vill åt.

 • Placeholder
 • Placeholder
Placeholder

Namnhandduk


Att få använda en splitter ny handduk med ens namn broderat är minst sagt en personlig handduk innan annan får använda. Väldigt många namn i lager så stor chans just den du letar efter finns redo för leverans.
Till butik >


Placeholder

Plunta med text


Tror du en plunta kommer till användning? Då är en personlig sådan presenten som kommer bli den speciella gåvan som hänger med i många år framåt i tiden.
Till butik >


Placeholder

Speciella muggar


Vill du ge bort kaffekoppar som sällan skådats förut? Då är det dessa med egna uttryck som är presenttipset som kommer kommas ihåg.
Till butik >

Placeholder

Graverat smyckeskrin


Har din mamma eller flickvän många smycken som ligger utspridda lite här och var? Då är det här skrinet ett presenttips att kolla vidare på. Snyggt som få andra smyckeskrin eller vad tycker du?
Till butik >


Placeholder

Fotomugg


Tänk att få dricka sitt morgonkaffe ur en personlig mugg som visar ett fotografi på något lyckligt minne som gör att dagen börjar på bästa möjliga sätt. En billig present som endast kostar 99 kronor. Bra presenttips va?
Till butik >


Placeholder

Musmatta


En vanlig musmatta kan vara grå och tråkig. Nu har du chansen att förgylla någon dag framför datorn genom att ge bort en personlig musmatta i present.
Till butik >

Tändare med text


Med cirka 40 olika texter på dessa tändare så kan du näst intill garanterat hitta någon passande till vem du än söker.

Personen i fråga behöver absolut inte röka, även fast det lätt att tänka just cigaretter när en tändare marknadsförs. Att tända ett värmeljus behövs också en tändare till bland mycket annat. Kolla in alternativen.


Till butik >
Billig och personlig
0:-
Alla behöver en tändare någon gång
Placeholder
Placeholder

T-shirt


Leta rätt på favoritkortet och placera det på en t-shirt. Ett roligt presenttips som kommer gå hem. Mängder av storlekar att välja på från 119 kronor kostar en t-shirt, helt okej va?
Till butik >


Placeholder

Graverat


Ska du skaffa present till en snusare? Då tycker jag du ska låta honom eller henne snusa med stil. Gravera in en fin eller varför inte rolig text som “sluta snusa” på dosan. Kolla in utbudet!
Till butik >


Placeholder

Halsband


Ett halsband är något fint som blir ännu finare och personligare när du väljer en text som graveras in. Mängder av olika halsband att välja bland. Detta heter “The Puzzle”.
Till butik >

Personligt presentgodis


Ett tillbehör eller när du känner för att ge något litet och spontant. Burkarna finns med ett personligt budskap till alla du kan tänka dig.

Inte bara mamma, pappa, vän och så vidare. Det finns även lakritsburkar med “Bästa kollega” och “Bästa svärfar” för att nämna några av de totalt cirka 35 olika budskap. Kolla in dem nu!


Till butik >
Placeholder
 • Snickra själv

  En klockren personlig present är en sådan gåva du gör helt själv. Om du känner dig händig och extra bra på att till exempel sticka så lägg x antal timmar på att sticka ett par fina vantar eller en halsduk. Tänk till på vad du tror skulle uppskattas.

 • Personlig matbit

  Att laga lite komplicerade rätter är ett personligt konstverk som du sätter din egen prägel på. Bjud på en rejäl måltid istället för att köpa en produkt är en idé värd att tänkas på. Varför inte kombinera med en liten present?

 • Beställ i tid

  Om du ska beställa en personlig present online så se till att göra det i väldigt god tid. Det specialgjorda grejerna såsom graverat, framkallat och så vidare tar i regel en tid att färdigställa. Om du någon gång fått hem en present försent så vet du vilken dålig känsla det är, speciellt om du har tänkt ut en riktigt bra present.

Placeholder

Armband


Ännu mer som går att gravera men så är det ju också en väldigt personlig gåva eller hur? Finns en hel del att välja på. Detta heter Royalty Steel och är en favorit hos oss.
Till butik >


Placeholder

Skärbräda plus kockkniv


Är det en person som älskar att vara i köket du söker något personligt och fint till? Kolla in detta set, som även det går att gravera.
Till butik >


Placeholder

Fotokudde


En kuddem d ett trevligt motiv som får en att tänka tillbaks på ett bra tillfälle är en personlig gåva som kommer kunna vara med varje dag.
Till butik >

Litet tillägg till presenten


Söker du en personlig touch men vet inte hur du ska göra? Lätt till något litet som du ger tillsammans med den produkt du sett ut. Om du ger en bukett med blommor så kan du till exempel ge bort ett lyckomynt för 39 kronor med texten världens bästa mamma. På så sätt så blir helheten mer personlig.

Placeholder

Lampan till den maniska läsaren


En lampa som passar perfekt att ge bort som present till den som älskar böcker. Gör sig hur bra som helst på ett skrivbord, men även på andra platser. Slå till på denna lampa och en bok kanske?

Till butik >


Placeholder

Diplom med valfri text


Ordet världens bästa klingar finfint i var mans och kvinnas öron eller hur? Ett diplom där du skriver några rader är en billig grej att skaffa och ger din present en högst personlig känsla.

Till butik >

Personligt smycke


Ett av mitt personliga favorittips när det gäller att ge någon en färgstark gåva är att gravera ett smycke men en personlig text. Den presenten passar att ge till vem du än önskar då en kort och högst personlig hälsningen kan vara allt mellan himmel och jord. Är det till din älskling kan texten till exempel vara “för alltid” och är det till en mamma du söker present till kan texten vara klassiska “världens bästa mor” Tänk till så kommer du garanterat på en personlig text som du kan få ingraverat på ett fint smycke.

Jag rekommenderar att du i första hand satsar på att ge bort en halsband då det är störst chans att det blir bra. Smycket som är graverat går även att sätta i valfri kedja så skulle inte kedjan som medföljer passa blir det en bra present trots allt. Armband är också en höjdare men försök se till att det går att reglera om du inte vet exakta mått på handleden det ska sitta på.

Framkalla foton


Den kanske vanligaste personlig gåvan är att framkalla foton. Bara för 10 år sedan så var det mest traditionella foton som gällde men nu för tiden går det att sätta ett kort på otroligt många olika produkter. Vad sägs om att framkalla ett foto på en kudde? Eller varför inte på en nyckelring? Perfekt personlig present till din pojkvän eller flickvän.

Se presenttipsen till pojkvän och flickvän för fler tips på personliga gåvor.

Fotobok den perfekt personliga presenten


Att göra en hel fotobok från 1 eller varför inte flera år tillbaks är en present som kommer ge glädje för resten av livet. Att kunna blicka tillbaks på roliga minnen kan vi alla behöva då och då. Här tycker jag du ska lägga ner mycket tid på att få till den så bra du bara kan för maximal personlig effekt. Lägg gärna till några väl valda meningar till bilderna, inte nödvändigtvis alla bilder men försök få in lite text här och där. Det går oftast att spara sitt arbete så du enkelt kan göra lite varje dag.

En sak ska du fock inte glömma bort och det är att börja i tid! Framförallt ska du beställa fotoboken i tid då det i regel brukar ta några veckor att få den levererad. Det är inte kul att få en väldigt bra personlig present levererad försent. Visst, bättre sent än aldrig, men det är såklart kul att få gåvan vid den tidpunkt då det ska firas.

Jag hoppas att presenttipsen har hjälpt till då du letar efter personliga presenter. Har du ett eget tips på en perfekta individuella presenten skulle jag bli väldigt glad om du vill dela med dig av presenttipset till mig så jag kan lägga upp det här. Du kontaktar mig via kontaktformuläret du finner uppe i menyn.