Rosenblad för romantik


En dekoration som är fint när det vankas romantik är rosenblad utspridda i hemmet. Att fylla soffan eller sängen med en hel del blad ger en hög överraskningsfaktor, speciellt du som aldrig gjort detta förut. Men blir det inte väldigt dyrt med vanliga rosor? Tyvärr så kan det lätt dra iväg, då rosor är dyra blommor. Bladen kan dessutom färga av sig så vi rekommenderar inte att du sprider de någonstans du känner att det inte får bli fläckar.

Som tur är finns det syntetiska rosenblad att köpa. Här snackar vi till riktigt bra priser dessutom. Du kan hitta 100-pack rosenblad för så lite som 29 kronor, helt okej va? Ett till två sådana pack brukar vanligtvis räcka hur bra som helst. Ja allt beror såklart på hur stort du vill slå på.

Det är främst tillfällen som alla hjärtans dag som rosenbladen är extra efterfrågande. Även årsdagar, bröllop och vid förlovningar är de röda rosenbladen ett romantisk sätt att dekorera på.

  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder


Som du ser så finns det många olika färger på rosenbladen såsom: Mörklila, röda, vita, ljusgröna, guld, silver, blåa med mera. Ett tips är att kombinera en eller flera färger. Välj ut hans/hennes favoritfärger och försök även matcha med övrig inredning där du tänkt sprida ut de syntetiska rosenbladen.

Planera dina rosenblad väl


Det är passande att dekorera med rosenblad vid många olika tillfällen. Att toppa det varma vattnet du har hällt upp i badkaret är ett romantisk sätt att göra något extra. Bjud din älskling på ett glad vin och lägg er sedan i badkaret. En romantisk kväll eller hur?

Soffan och vardagsrummet överlag är även det ett utmärkt val att dekorera med rosenblad. Väljer du ett större rum så är vårt tips att dra på rejält. Lägg bladen på tv-bänken, på fönsterbrädan och på vardagsrumsbordet. Ja lite här och var helt enkelt, för att skapa en magisk känsla för er. Den vanligaste varianten när det kommer till användning av rosenblad är att fylla sängen. Kanske inte direkt på lakanet men på täcken, eller eventuellt på överkastet. Hade du tänkt använda dina syntetiska rosenblad på detta sätt glöm inte heller lägga några blad på nattduksbordet.

  • Om du ska dekorera med syntetiska rosenblad se till att dekorera rejält. Att kombinera flera färg rekommenderas starkt.
  • Smyg med att du köpt rosenblad. Överraskningsfaktorn ger mycket av helheten när det kommer till romantiska överraskningar.
  • Att göra en väg av bladen som leder till ett speciellt rum, eller en present är ett spännande sätt att guida din älskling.

Var tipsen på vad du kan använda rosenbladen bra? Tror du att dina vänner på Facebook, google plus eller twitter skulle få användning av sidan får du gärna tipsa dom.

Dela informationen om rosenblad;

Fler tips på dekoration finns
på sidan med festartiklar