Din guide till ballonger


Är du ute efter fina ballonger att dekorera med vid en festligt tillfälle? Dessa uppblåsbara gummibitar kan utan direkt konkurrens anses vara festdekoration nummer ett! Ballongerna kan se ut på i princip hur många sätt som helst. Rosa, vit, stora, små, bokstäver, siffror eller heliumballonger är endast ett fåtal av alla valmöjligheter du har att välja bland.

Prisklassen varierar kraftigt, som du kommer märka. Att söka runt efter de billigaste ballongerna är tidsgrävande. Vi försöker självfallet hitta de lägsta priserna och hänvisa dig dit. Ta den här ballongguiden som en utgångspunkt när du ska skaffa ballonger, men inte har någon direkt fundering om vad som efterfrågas. Vi framhäver en mängd alternativ, så vi hoppas du kommer hitta några ballonger du blir nöjd med. Se några fina i sliden här nedanför.

  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
Till Ballongsshops hela sortiment av ballonger >
Till Partykungens hela sortiment av ballonger >
Till Myhearts hela sortiment av ballonger >
Till Zinglands hela sortiment av ballonger >

Sifferballonger till födelsedagen


Först och främst skulle vi vilja framhäva de festliga sifferballongerna. Så fort det är en födelsedag som ska firas så är siffrorna det naturliga valet av ballong. Ja det är långt ifrån det enda tillfället. Kanske ska ni fixa en nyårsfest? Slå till på 4 sifferballonger! De kommer med allra största sannolikhet bli huvudnumret för kvällen. Många fina och ihågkomna kort i nyårsgästernas mobiler kommer spridas på Instagram, Facebook och andra sociala medier.

I och med att höjden på de flesta (finns olika) sifferballongerna är uppåt 1 meter gör att de blir väldigt klatschiga. Har har vi tagit fram några ballonger vi tycker är coola. Vill du ha mer information om sifferballonger så besök den specifika sidan här på presenttipsen.

Placeholder

Grönt till utefesten


Vankas det 40 års fest utomhus? Låt träden och gräset bli ett med ett par snygga sifferballonger i grönt. Matchar även finfint till julgranen så även ett utmärkt val för dig som vill sticka ut på nyår.

Till butik >


Placeholder

Kalasballongerna


Ballonger som har tryck i form av andra ballonger är väl minst sagt maximerade? Vi skulle tipsa de fungerar bäst till killen eller tjejen som fyller någonstans i åldern mellan 12-18 år.

Till butik >


Placeholder

Siffror till barn


Ja vad kan vi säga.. tror du inte ett barn som ska fylla 5 år skulle älska en sådan här sifferballong? Överraska med en siffra på morgonen så kommer födelsedagen bli som en dans på rosor.

Till butik >


Heliumballonger för en flygande upplevelse


De flesta ballonger går att fylla upp med helium. Notera ordet upp för det är exakt vad ballongen tar vägen om du inte är inomhus eller binder snöret rejält. Helium är en luktfri ädelgas som även är färglös. I universum är finns det i stor utsträckning då det är näst vanligaste grundämne där. Användningsområdena är många så de ska vi inte tråka ut dig med. Det viktiga här är att heliumet får våra ballonger är flyga. Du har säkert sett heliumballonger på marknader? Ge en femtiolapp och lys upp humöret hos ett barn rejält.

De har stora tuber med helium på marknaderna. Nu kan du skaffa din egna, om än mindre, tub med helium för att fylla upp ballonger med. Priset kan vid en första titt kännas överdrivet. Vi brukar säga att en ballong kostar cirka 10 kronor extra om du vill få den att sväva. Saken är den att ofta så efterfrågas helium till 1-2 ballonger. Då blir en hel tub för 500 kronor en dyr historia. Hur som helst är det grymt coolt och kommer förbättra helhetsupplevelsen en hel del.

Här har du några produkter/tuber som ger dig heliumballonger.

Placeholder

Själva tuben med helium


Ja rätt sak först och då har vi såklart tuben med helium i tanke. Finns att vilka som ”stor” eller ”liten” och då det skiljer en hundring och den större tuben innehåller cirka 70% mer så rekommenderas den. Ha så roligt!

Till butik >


Placeholder

Ballongvikter


En så kallad ballongvikt är ett stiligt val om du har flera heliumballonger. Vikten håller emot cirka 10 sifferballonger. Prova er fram och släpp för guds skull inte iväg hela rasket om ni märker att ballongvikten håller på att flyga iväg.

Till butik >


Placeholder

Hi-Float


Att helium sipprar ut från ballongen på någon vecka är verkligen inget som uppskattas av små barn. Den här produkten förlänger livslängden radikalt. Upp till 25 gånger sägs det.

Till butik >


Ballonger för varje händelse

Är det förlovning på gång som du vill ha passande ballonger till? Inga problem då kan du bland annat köpa en vigselring som är 84 cm hög! En fin symbol som kan förtydliga hela stunden. Ni kan dessutom knäppa snygga kort som kommer värma gott resten av livet. Flygplan till avskedsfesten, jätte stor katt till födelsedagsfesten eller annat ögonblick du vill göra någon riktigt glad. Ballonger finns för varje tillfälle.


Placeholder

Största vigselringen!?


Du som tänkt fri med stil ska få in den här underbara ballongen på 84 cm någonstans. Fungerar även hur bra som helst som accessoar på bröllop eller andra kärleksfester.

Till butik >


Placeholder

Till avskedsfesten


Bär det av mot andra breddgrader eller ska det studeras i en ny stad? Kan symbolisera ett storslaget förval. Folieballong som är 75 cm lång.

Till butik >


Placeholder

Kitty Airwalker


Stor, större, störst! Den lilla flickan på några år skulle inte ha något alls emot att få den här ballongen på sin födelsedag.

Till butik >


Vill du ha tips på present ska du besöka
sidan med födelsedagspresenter

Hoppas du fått värdefulla tips på ballonger. Vi skulle bli väldigt glada om du vill ”skryta” lite med dina val på sociala medier. Vi är väldigt tacksamma om du skulle välja att dela den här sidan!

Dela gärna ballongguiden