Julklapp till far


Att pappa ska få en väl utvald julklapp är näst intill helt självklart, eller vad säger du? Julklappstips till honom bjuder ofta på typiska “pappaprodukter” som artiklar för rakning, tröjor, slipsar och så vidare.

Det bästa valet blir givetvis att ge far det han önskar sig. Innan du scrollar ner så ta en minut och fundera vilka presenter/julklappar som han gillat tidigare år. En gammal succé i ny tappning är en julklapp som med största sannolikhet kommer bli omtyckt av far. Är han typen som gillar att uppleva? Då kan just en upplevelse vara valet av julklapp som kommer gå hem. Whiskyprovning eller ölprovning är förmodligen 2 av de vanligaste upplevelserna du kan ge honom.

Att besöka sidorna present till pappa och farsdagspresent är att rekommendera, där finner du många fler tips på julklappar till honom.

Placeholder

Lägg ner rikligt med tid på julklapp till pappa, så kommer han med allra största sannolikhet älska allt han får av sitt kära barn.

Hemtrevliga julklappar till honom


Under vintern och framförallt över julen så väljer många att hålla sig hemma, och inomhus. Att mysa ner under en filt samtidigt som en doftljus sprider sin doft i hela hemmet låter inte fel va? Det gör att julklappar likt doftpinnar eller ett par varma tofflor till bra val. Är han en far som älskar mys så är minst en av klapparna märkta till den kategorin. Just doftpinnar slår vi ett extra slag till denna julafton. De är mer spännande än ett ljus, i och med att långt ifrån lika många någonsin har ett par väldoftande pinnar i sin ägo. Julklappen kommer förgylla atmosfären i många veckor framöver. Vill du läsa mer om hur doftpinnar fungerar? Kolla in på sidan doftpinnar.nu som tar upp några punkter som det kan vara värt att tänka på.

  • Pappa ska såklart..

    .. få sig en riktigt fin julklapp, även om han säger att ingen sådan behövs. Ibland kan det vara idé att nonchalera hans önskan om att “jag vill inte ha någon julklapp i år”.

  • Satsa på ett julklappstips..

    .. som överraskar far på det bästa möjliga sättet. Att ge en julklapp som aldrig han kan tänka sig är en chansning. Men om den går hem så kommer klappen förhoppningsvis bli den bästa någonsin.

  • Att umgås tillsammans..

    .. med sitt/sina barn är många föräldrars bästa julklapp. Förutom själva julfirandet så kan en resa framåt i tiden vara ett tips värt att tnäka på.

Placeholder

Graverade knappar


Knappar till skjortan med gravyr, hur tror du far skulle gilla dem? Använder han skjorta så är denna klapp som klipp och skuren. Prisnivåerna är högst varierande. Dessa kostar 1990 kronor.

Till butik >


Placeholder

Unikt golfset


Lirar pappa golf så är det här setet som kommer göra hans medspelare en smula avundsjuka. Det är de små detaljerna som gör rundan eller hur brukar golfspelare säga?

Till butik >


Placeholder

Ros i guld


Har han gjort något extra bra i år så han förtjänar en guldros? Ja julklappen kan du förstås ge honom för att det är din fantastiska far. Mer speciellt ros får ni leta efter.

Till butik >


Ta med pappa på äventyr


Var det länge sen ni två gjorde något roligt tillsammans? Då är det dags nu snart! Att ge julklappen som innebär en dotter&far-dag eller son&far-dag är en favorit hos väldigt många fäder. Har ni ett gemensamt intresse så försök bygga upp din tilltänkta julklapp runt det intresset. Att fixa ett värdebevis gör att du har något konkret att komma med på julafton, men det finns även andra alternativ. Att leta på ett snyggt julkort där du skriver vad du tänk ni ska göra tillsammans är ett utmärkt val. Skriv gärna ett ungefärligt datum, så att det verkligen blir av att ni umgås som du tänkt.

Vad tror du pappa skulle gilla följande julklappstips?

Placeholder

Pistolskytte


Många män har ett intresse av pistoler och tävling. Att utmana farsgubben på vem som kan skjuta närmast mitten av måltavlan är en julklapp som ni båda kan se fram emot.

Till butik >


Placeholder

Prova öl tillsammans


En stor stark tack! Är det ord som gärna kommer ur pappa mun så är en ölprovning tillsammans en smakrik upplevelse att åka på tillsammans!

Till butik >


Placeholder

Utomhusfilt


Är det friluftsliv som är er stora passion så är det här filtarna att ta med er ut! Favoriten Snug rug i utomhusmodell är en klockren julklapp.

Till butik >