Presenttips till skolavslutningar


Efter att ha kämpat på i skolan i ett antal år så har personen givetvis gjort sig förtjänat av en present. Det kan vara grundskolan, det vill säga de första 9 skolåren som kommit till slutpunkten. Studenten efter gymnasiet är ett annat stort tillfälle då vi studerat hårt i 3 år, och gjort oss förtjänade av studentpresenter. Det är inte bara studenterna som slitit hårt med inlärning. Även lärarna som lärt ut den nyvunna kunskapen har gjort ett starkt jobb. Denna sida ger dig en överblick på några passande examenspresenter, studentpresenter eller presenter till lärare. Önskar du få flera tips så klickar du in dig på den sidan du finner mest intresse för.

Studentens lyckliga dagar


En skolavslutning de flesta av oss själva varit med om är studenten. I slutet på maj och i början av juni kan vi höra sång och skrik på våra gator och torg. Oftast är killar och tjejer i 19 års ålder, eller i vilket fall de som fyller under innevarande år, som tar studenten. Hela 12 skolår, varav 3 år på gymnasiet, kräver en fin studentpresent inte sant? Studentdagen är den dag vi går från att vara just studenter till vuxna. Skolplikten är slut och även fast det är vanligt att studera vidare på universitet så tar många ett break från plugget. Några år av jobb och sköna resor är en inte alltför ovanlig strategi för att eventuellt ladda upp för högre studier. Vad tror du om dessa två presenter till studenten? Gör ett besök på sidan fullproppad med studentpresenter om du letar tips på gåvor till den som ska gå ut.

Placeholder

Karta för drömmar


Ja drömmar om en resa till ett land fjärran öster. Vet du med dig att studenten har planerat in att resa kommande året kan det här vara presenten som ger mersmak. Att studera kartor är fascinerande i sig eller hur? En bukett blommor tillsammans med en symbolisk skrapkarta och presenten är fixad.Till butik >Placeholder

Ge något till kommande hushållet


Att ge bort något nödvändigt för ett kommande eget hem är vanliga studentpresenter. De är dock lite tråkiga tycker vi så varför inte försöka få in lite mer humor i det hela? De här skålarna är både färgglada och visar känslor. Gillar du inte just dessa så finns mycket mer porslin med känslouttryck.

Till butik >


Examen vid högre studier


Nu för tiden så nöjer sig inte majoriteten med att ta studenten. Att gå en universitetsutbildning för att skaffa spetskunskaper är ett steg för att förbättra sina framtida chanser att få jobb. Examenspresenter är ett bevis för att vi gjort en bra studietid, som resulterat i en examen. Presenterna kan som vanligt vara allt från en brödrost till ett guldsmycke. Allt enligt kvinnans eller mannens tycke såklart. Ett exklusivt smycke tillsammans med ett kort, där du skrivit några peppande ord inför framtiden, är en klassisk examenspresent.

Placeholder

Visa att du tycker examen är guld värd


Ja ett examensintyg kan ju mycket väl vara guld värt, inte sant? Den här rosen kan symbolisera både framtiden som ser ljus ut, och att den utexaminerade gjort ett jobb på högskolan som förtjänar guld. Ett presenttips som passar ge till den du tycker har gjort något bra helt enkelt.

Till butik >Placeholder

Silverarmband med graverad text


Visst är den här examenspresenten väldigt snygg? Äkta 925 Sterling Silver ger det en exklusiv känsla och kommer med största sannolikhet bäras med stolthet. Köp hellre ett för långt armband än för kort, då det enkelt kan kortas i efterhand om nu det skulle behövas.

Till butik >


Glöm inte bort lärarna


Det är inte bara de som gått i skolan som slitet hårt. Även lärarna har lagt ännu en termin bakom sig. En termin med hårt jobb för att lära studenterna så mycket som bara möjligt är. Har du haft en lärare en längre tid så har säkert läraren/lärarinnan en fin present. En bukett blommor är fint, men en gåva som går att spara slår lite tyngre. Någon pryl är dessutom roligt för läraren att ha och kolla tillbaka på. Ge något som passar att ha på skrivbordet. En graverad penna med texten “Tack för allt 2017” eller något sånt är presenttips som kommer göra han/henne varm i hjärtat. Gå ihop flera i klassen och skrapa ihop pengar och ge en lite dyrare gåva kanske? Hoppas presenttipsen hjälper er med ett beslut.

Placeholder

Ett ljus för läraren som spridit ljus


Ett ljus lyser upp, precis som er lärare har gjort under så många år. Slå till på ett Woodwick och skriv några värmande rader på ett fyndigt sammansatt sätt. Själv doftljuset blir en symbolisk gåva, medans brevet blir något att spara och minnas. Låt alla i klassen skriva under, eventuellt tillsammans med några fina ord.

Till butik >Placeholder

Ett värdebevis för många upplevelser


Har ni samlat in en femtiolapp per elev men har inte en susning vad ni ska ge? Har du fått i uppdrag att fixa presenten till läraren så är ett hett presenttips att slå till på ett värdebevis likt detta. Klicka i summan ni alla har skrapat ihop och låt er lärare välja och vraka bland över 500 upplevelser.

Till butik >