Festartiklar för rätt kalaskänsla


Ska ni ha fest så behövs en rad artiklar som kirrar kalasatmosfären. Vilka festartiklar behövs införskaffas då? Allt avgörs av er förkärlek till vad som symboliserar feststämning. Ballonger ser vi som grunden, speciellt när det kommer till barnkalas. Även vid födelsedagar vid äldre ålder så har sifferballonger fått en given plats, då de är ett enkelt sätt att skapa en fin stämning. Häng upp ett par girlanger i passande färger så börjar det hela arta sig rätt så bra. De snyggt slingrande serpentinerna har även de en given plats, oavsett vilken fest du ska anordna.

En enkelt svar på vad festartiklar är: Allt som förgyller och förtydligar att det är fest på gång. Här får du några grundläggande tips på klassiska festartiklar. Vill du se fler förslag på hur dessa kan används så klickar du in på respektive sida för just den artikeln.

Fyll upp en hop av ballonger


Det viktigast först är väl en bra idé? Ballonger är de festartiklar som vi gillar mest av dem alla. Finns i princip i de former och storlekar du kan föreställa dig. Är det barn i unga åldrar så är det en hög kvantitet av ballonger som gäller. Är det dags för 30 års kalas eller snarlikt som står på schemat? Satsa då hellre kvalité, i form av sifferballonger och bokstavsballonger. Inträffar tillfället under den mörka vintern så är ett ypperligt val LED ballonger. De är relativt billiga att införskaffa och lyser i ungefär 12 timmar.

Placeholder

Flerfärgade LED ballonger


Vill du ha festartiklar som sätter färg, lyse och mys på tillvaron är det ett pack LED ballonger du ska överväga. Just dessa sägs lysa upp till 15 timmar och gör sig som bäst om de fylls upp med helium. Alla barns drömballonger antar vi!

Till butik >Placeholder

Sifferballonger i favoritfärgen


De ballonger som fått absolut störst genomslagskraft på slutet är de med siffror. Det går knappt att gå på ett 40 års kalas utan att de hänger en fyra och en nolla av dessa colla sifferballonger. Hur många slår du till på? Missa inte heller bokstavsballongerna som du kan komplettera med.

Till butik >


Dekorera med serpentiner


Ett starkt minne från när jag var liten är när jag kom upp den dag jag fyllde år. I köket ringlade sig serpentinerna dig runt det mesta. Att sen få ta en rulle och blåsa ut den färgglada serpentinen själv var även det en höjdare. Nu är det inte bara barnkalas som den här tunna snurrande remsan av papper gör sig bra. En stor fördel är att du kan täcka en väldigt stor yta, för en billig slant. En enda rulle är ungefär 4 meter (skiljer sig lite åt) och då varje paket brukar bestå av 20 stycken rullar förstår du att det går att dekorera stort med denna festartikel.

Placeholder

Serpentiner i Sveriges färger


Flaggor, ballonger och serpentiner i Sveriges färger är populära festartiklar. Även ett bra val när kalaset inträffar då landslaget har en match mot någon annan nation. Som sagt utbudet är enorm när det kommer till serpentiner.

Till butik >Placeholder

Ljusa färger för stilren dekoration


Letar du efter festartiklar för att fixa en fest i stilren klass? Att dra ner på skrikiga färger kan fixa en mer tillbakadragen, men ack så vacker dekoration. De här serpentinerna är endast några få av dem som är lite ljusare.

Till butik >


Kanoner med konfetti


Konfetti är som många andra festartiklar ett billigt sätt att förgylla kalaset. Gillar ni när det smäller och fullständigt spruta ut konfettin så välj en kanon. Dessa konfettikanoner är väldigt populära, inte minst på bröllop och vid idrottshändelser. Om du inte känner för att skjuta så finns det även artiklar där du lägger ut konfettin. Lugnt och fint så att säga. Oavsett på vilken sort ditt val faller på så kommer dekorationen hjälpa till att skapa en fin festkänsla. Vill ni ha en effektfull piñata så fyll på med lite konfetti i den. Läs mer om piñatan här >

Placeholder

Klassiska konfettistjärnor


Vill du ha fin konfetti att lägga ut på matbordet? Då är dessa stjärnor ett bra val av festartikel. Den blygsama vikten på 14 gram rymmer trots allt en hel del konfettistjärnor. Sätter glamour på alla tillställningar.Till butik >Placeholder

Konfettiflaska


Är det party på gång är den här flaskan ett roligt tillbehör att lägga ner i påsen med dina andra flaskor. Skillnaden är att denna konfettiflaska sprutar ut en väldans masa konfetti! Lite dyrare än andra artiklar inom området, men coolare än de flesta.

Till butik >