Krya på dig present


Sjukdomar, olyckor eller något annat som gör att allt inte står rätt till. Det är många tillfällen det är läge att skicka en så kallad krya på dig present för att visa just din omtanke. Visst kan presenter överlag sägas inneha en stor dos omtanke, annars ger du väl ingen gåva? Som sagt ibland kan det uppskattas extra mycket att nära och kära tänker på en när man behöver krya på sig en aning.

Ni kommer märka att de flesta gåvor är relativt billiga. Det är dock inte priset som är det viktiga när det kommer till krya på dig presenterna. Syftet är att få honom eller henne att snabbare bli bättre, oavsett om det är psykiska eller fysiska problem som tillfälligt infunnit sig. Hoppas presenttipsen kommer hjälpa din älskling, syskon, förälder eller vän att krya på sig.

Örngott med fina texter


Att ge bort ett örngott kan låta tråkigt, men inte dessa! Att kunna läsa en fin text precis innan ögonen sluts för natten kommer ge en natts god sömn. Att sova bra vet vi alla vikten av.

Denna lilla present passar vid de flesta tillfällen. Kanske extra bra när någon behöver krya på sig.

Till butik >
0:-
kostar ett örngott
Placeholder
Placeholder

Flower Power


Det vanligaste och något som fullständigt sprutar omtanke, glädje och energi är livs levande blommor som kommer hem till dörren med en liten lapp där du valt att dikta ihop några fina ord som ska få personen att krya på sig.

Till butik >


Placeholder

Box med krya på dig godis


Godis ger alltid lite extra men det har förmodligen en lite ännu extra uppiggande effekt när man behöver krya på sig. Skicka två påsar Vicks tillsammans med motiv av ett eget foto tillsammans med en varm hälsning till den som behöver krya på sig.

Till butik >

Skicka favoriten som kudde


Alla har vi väl någon favorit som skickas lite mer än andra när det kommer till emojis? Att klicka i just denna favorit och skicka som ett paket på posten kommer 99 gånger av 100 tas emot med ett brett leende på läpparna.

Just nu finns det 12 olika emojis att välja på. Vilken tror du kommer bli mest uppskattad? Priset är helt okej också, du betalar 149 kronor för en kudde.

Till butik >
0:-
vilken väljer du?
Placeholder

Muntra upp med ord och presenter


Det är absolut inte bara presenter som kan muntra upp. Att ta upp telefonen och ringa och höra hur läget är kommer säkert ge mer energi. Har du hört att en gammal vän är jättesjuk och verkligen skulle behöva krya på sig så blir det en extra boost att just du ringer, eftersom det var ett tag sen.

Placeholder

Nallepaket


Det finns 6 stycken paket med små söta nallar med tillbehör under kategorin krya på dig present hos nallebudet. Beställ innan 1630 så levereras den i postfacket nästkommande dag.

Till butik >


 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Upplevelse


Bara känslan av att se fram mot något roligt kan få en att krya på sig eller hur? Därför är en upplevelse ett bra val av present. Skicka över en snygg pdf-fil till mejlen, vilken överraskning!

Till butik >


Placeholder

Multivitaminer


Är det en långdragen förkylning som behöver förbättras kan ett multivitamin vara lösningen. Bör finns i alla människors ägo, inte minst under sjukdom. Kanske skaffa ett pack själv också så du håller dig frisk?

Till butik >

Shopping


Är personen någon som älskar shopping och blir glad av att få välja ut en ny tröja eller ett par sköna byxor? Då kan du ge ett litet belopp som hjälp på traven, och som dessutom bryr dig om honom eller henne och vill att denna ska må så bra som möjligt.

Att göra ett fynd kan få vem som helst på glatt humör. Just fynd finns det gott om på Boozt som alltid har några kampanjer igång. I kombination med ett riktigt stort utbud så kommer presentkortet gå åt i ett nafs.

Till butik >
Placeholder
Placeholder

VetevärmareAtt ha en varm vetekudde att mysa med är något som garanterat piggar upp och är således en klockren present att ge till personen du tycker behöver just det.

Till butik >

Placeholder

Hängmatta


Hängmattan är en plats som fullständigt skriker återhämtning och vila. Den här är portabel och sätts enkelt upp respektive ner var än önskas.

Till butik >


Placeholder

Fotbad


Du som provat bada fotbad kan väl skriva under på att det är himmelskt skönt? Bra present att ge han eller henne som är sjuk och bara måste sitta hemma i soffan.

Till butik >

Något att se fram emot


Att få något riktigt roligt att se fram emot kan pigga upp även den mest ledsna. Den här presenten är valet som gör det möjligt att fritt välja bland flera hundra upplevelser. Ett bra val av present till den som behöver krya på sig eller hur?


Till butik >

Mys löser det mesta


Att mysa till det rejält under en filt och med en kopp varmt te kan göra underverk för sjukdomen. Därför är det helt rätt att ge något som kan maximera mysfaktorn så att återhämtning kan bli så skön som möjligt.

Placeholder

Exklusiv filt


Filten som gör det möjligt att läsa, drick och äta utan att hasa ner utan här behålls värmen hela tiden. Perfekt present för att krya på sig maximalt.

Till butik >


Placeholder

Kärleksfull vetekudde


Att mysa med en värmande vetekudde kan göra mumma för sjukdomen vad den är kan tänkas vara. En väldigt omtänksam gåva med dubbel värme.

Till butik >


Placeholder

Mysiga tofflor


Ett par härligt tofflor gör det så mycket mysigare att gå runt i hemmet och kommer ge sin lilla den till att tillvaron känns aningen bättre.

Till butik >

 • Krya upp med ett samtal

  Okej du vet någon som behöver krya på sig och du är en väldigt glad människa som vill dela med dig av din energi. Tänk på att inte vara för glad bara då det lätt kan bli överdrivet. Allt beror såklart på varför personen känner sig nere. Är det fysiskt eller mentalt. Tänk till innan och lägg upp ditt samtal efter det.

 • Planera in något

  Alla behöver vi ha saker att se fram emot. Genom att ni planerar in något kul ni ska göra i framtiden så kan känslan i kropp och skäl genast blir aningen gladare. En krya på dig present är fint men ofta krävs något mer för att finna den där extra energin och glädjen som gör att man mår bra igen.

 • Laga en krya på dig middag

  Om han eller hon är sjuk så är förmodligen inte en middag det bästa att satsa på. Desto bättre är det om något tråkigt har hänt. Laga din paradrätt och bjud på en flaska vin så kommer din vän förhoppningsvis bli att känna sig bättre.

Massage löser upp


En massage kan inte bara lösa upp en stel kropp. Den kan även göra underverk för själen är det många som vittnar om.

Tror du din vän kommer att krya på sig om personen får gå och få en helkroppsmassage som varar en timme så klicka in den här presenten.

Om du vill så kan du välja att skriva i vännens mejl direkt och sen dra iväg ett enkelt sms med att inboxen bör kollas snarast.

Till butik >
Placeholder

Dela gärna krya på dig presenttipsen med dina vänner. Tack för att du hjälper sprida presenttipsen.nu!

Jelly Belly Ultra Presentask


Det är väl få saker som kan pigga upp både kropp och skäl så bra som godis kan? Här har du en snygg presentask med Jelly Belly som du kan skicka direkt till den som behöver den.

Kolla in beskrivningen som visar olika smakkombinationer. Ett bra val på present när du vill ge bort något gott!

Till butik >
0:-
kostar denna presentask
Placeholder

En sida av många med presenttips

Var det ingen krya på dig present som föll i smaken? Då vet du väl att det finns över 40 sidor med presenttips här på sajten?