Present till läraren


Det är dags att sluta skolan och du känner att du vill ge en present till din lärare. Men vad tusan ska den gåvan vara? Fröken uppfattas näst intill som en extra mamma eller pappa av barnen. Desto yngre de är ju tajtare brukar relationen till fröken vara. När det är dags för högstadiet och gymnasiet så brukar orden fröken inte används lika flitigt som innan. Då blir vi mer att prata om lärare som undervisar i olika ämnen.

Placeholder

Termos graverad med årtalet


Vad är det med lärare och drycken kaffe? Okej kaffe är omtyckt av de flesta och då är det inte så konstigt även lärarna dricker mycket. Om nu kaffe älskas av din lärare så är ett presenttips att ge bort en termos med årtalet och en annan liten hälsning som “Tack för de här åren” ingraverat.

Till butik >


Placeholder

Penna av finaste klass


Det bästa presenttipset vi kan ge är att välja ut en penna som håller högsta kvalité och sedan välj att gravera in klassnamnet tillsammans med året. Läraren kan ha pennan under många år framöver och visst passar det perfekt i läraryrket? Priserna inklusive gravyr är inte alls så dyrt.

Till butik >

Världens bästa lärare magnet


Den här presenten kostar endast 29 kronor men kommer skänka din lärare så mycket kärlek. Att kunna gå förbi kylskåpet och ständigt känna sig uppskattad av sina elever är en härlig känsla.

Slå till på magneten och ge som den är. Eller varför inte tillsammans med en bukett blommor?

Placeholder
Placeholder

Fotomugg


Har ni något roligt kort av läraren vid ett speciellt tillfälle? Överraska med en ny mugg att dricka kaffe ur!

Till butik >


Placeholder

Brownie maker


Har det varit ett ständigt tjat om fika udner åren? Låt er kära lärare få denna present som gör det möjligt att göra egna brownies på runt 10 minuter.

Till butik >


Placeholder

Lyxbehandling


Är ni många i klassen och känner ni haft världens bästa kvinnliga lärare? Samla ihop 1950 kronor och låt henne njuta av den här lyxiga behandling!

Till butik >

Placeholder

Hängmatta


Ännu en termin avklarat och om det är sommaren som står och bankar på dörren så är en hängmatta som klipp och skuren. Kanske slår du till på en själv också?

Till butik >


Placeholder

Filten med armar


När ni slutar så får förhoppningsvis även läraren en stund ledig, som kan ge utrymme för mys hemma i soffan. Den här filten passar att ge till alla!

Till butik >


Placeholder

Biobiljetter


En av Sveriges mest givna presenter bör vara att ge bort ett par biobiljetter. Kanske en fin gåva tillsammans med en bukett blommor eller liknande?

Till butik >

Fotopussel på hela klassen


Ta ert klassfoto och beställ ett fotopussel på hela 540 bitar. Det blir sedan en rolig aktivitet för läraren att sätta sig och pussla ihop bitarna en efter en. Pusslet kan sedan sparas och kanske göras om vid ett senare tillfälle också.

Att satsa på något personlig är en present läraren kommer bli varm i hjärtat av. Priset ligger på 299 kronor. Samla ihop en tia av alla i klassen och presenten är fixad.

Placeholder

Egen gåva till fröken


En gåva till läraren brukar mest vara en symbolisk gest som inte ska kosta allt för mycket. Om ni inte går ihop och skaffar något tillsammans hela klassen då. En påse innehållandes valfritt bakverk är en vanlig present du kan ge om du vill.

Placeholder

Prenumeration


Att beställa ett par nummer av något som fröken är intresserad av och sedan skriva det på ett avslutningskort är inte den roligaste gåvan men likt väl en present.

Till butik >


Placeholder

Vas till blommorna


Vid examens och studenttider så flödar blommorna. Vill du inte ge blommor så varför inte välja en fin vas? Vi älskar dessa vaser med cool design.

Till butik >


Placeholder

Graverad guldros


Är det en sån där speciell som förtjänar något extra. Välj gravyrtexten “Tack för lärdomen” eller annan valfri gravyr på max 20 tecken. En ros att vara stolt över!

Till butik >

4BG USB i trä med gravyr


Att lägga över några dokument från jobbdatorn till den privata datorn hemma är smidigt. Vill ni att er lärare ska kunna flytta filer mellan datorer med stil? Slå till på det här fina USB-minnet.

Tips på gravyr kan vara: Tack för allt! Avgångsklass 2017. Den texten får precis plats. Skrapa ihop en tia av alla i klassen så är denna present för 199 kronor er, eller eran lärares det vill säga.

Placeholder

Blommor och choklad


En bukett blommor till läraren är såklart väldigt fint och den visar uppskattning och värme för allt den personen gjort för er. Att ge blommor eller choklad tillsammans med en present är dock ännu finare och kommer värma ännu mer. Då känner hon eller han att ni verkligen har ansträngt er för dennas skull. Att kombinera två smågåvor är aldrig fel.

Placeholder

Fotobok från året


Nu när alla har mobiler så finns det även extremt många kort från året som gått. Sätt ihop de bästa av de bästa och sätt ihop en vacker fotobok och ge.

Till butik >


Placeholder

Ljus som doftar


Välj ett doftljus med en doft du tror din lärare gillar. Ännu en gåva som du ger bäst ihop med några fina blommor.

Till butik >


Placeholder

Passfodral


Om resor står högt i kurs och ni vet att det är en tripp inplanerat så sitter ett stiligt passfodral som handen i handsken. Eller ja som passet i fodralet blir det ju!

Till butik >

Stiligt pennfodral


Din lärare ska förmodligen fortsätta att vara lärare även nästa termin. En bra presenten kan vara ett  lyxigt pennfodral som han eller hon kan ha under många år av sin lärarkarriär. Varje gång hon plockar upp sina pennor från fodralet kommer läraren tänka tillbaks på dig. Just detta är handtillverkat i Göteborg.

Till butik >
Placeholder

Dags att slappna av


Efter ännu en termin av förberedelser, prov och en hel massa jobb för att få er elever att prestera så bra som möjligt sitter det helt rätt med lite avkoppling. Att få gå och få sig en massage eller att få hem en matkasse under en vecka eller två är en höjdare som kommer uppskattas av din lärare. Presenttipsen här är bara några få av numera över 600 stycken här på presenttipsen.nu, så kolla några andra sidor om du inte finner någon passande present till läraren här.

Placeholder

Avkopplande massage


Slå till på det här värdebeviset som gör att läraren får massage under en hel timme. Smidig present för er att skaffa men ack så uppskattad att få kan jag lova.

Till butik >


Placeholder

Färdig matkasse


Att få hem en färdigkomponerad matkasse hem till dörren är både extremt smidigt, och spännande. Många nya smaker som öppnas upp och vem vet kanske en ny favorit födds.

Till butik >

En fantastisk lärare


Ett omtänksamt örngott att ge till den lärare du tyckt vara fantastisk. Visst kommer hon eller honom känna stolthet att bädda ner presenten i sängen!

Priset på 99 kronor tycker vi är helt okej. Det är ofta de små, men genomtänkta presenterna som träffar rakt i hjärtat.

Till butik >

Om ni tycker ett örngott känns för litet så lägg till en kudde också. Blir det ett stort paket till läraren.

Placeholder

Din lärare under en lång tid


Beroende om din lärare varit den som varit med dig under en lång tid så kan det vara olika känsligt med en present. Visst är ett år lång tid men tre år är betydligt längre. Vad jag vill ha sagt är att desto längre din lärare varit med dig genom din skolgång desto mer relevant känns det med en present. Håller du med?

Exakt vart gränsen går för att ge någon present till läraren bestämmer du själv. Det här med att ge bort presenter är som tidigare nämnt väldigt individuellt där några väljer att skaffa något litet symbolist till i princip varje lärare de haft i alla olika ämnen. Andra väljer att skippa presenten även fast läraren varit ens främst under hela mellanstadiet eller liknande.

Den här sortens present behöver inte vara dyr. Att ge en liten blomma eller ett doftljus kostar inte så mycket, men är en varm gest från din sida som förhoppningsvis kommer göra så att läraren känner att han eller hon gjort ett bra jobb.

Att gå ihop hela klassen och lägga ett par tjugor var är ett populärt sätt. Utse en eller ett par ansvariga som ni litar på fixar att samla in pengarna och köpa en fin present till läraren.