Singles Day rea


Under fjolåret så gjorde dagen Singles Day sitt intåg även i Sverige. Smått och gott så är dessa 24 timmar den 11/11 en köpfest för alla singlar runt om i hela världen. Att unna sig en fin present själv är lägligt denna dag då Singels Day rea breder ut sig till allt fler återförsäljare, inte minst här i Sverige. Grundare är Jack Ma som 2009 pushade igång dagen på sin enorma plattform Alibaba. Det dröjde inte länge innan Singels Day rea blev ett välkänt fenomen som Kineserna förvandlade till världens största shoppingdag.

Är det första gången du hört talas om Singels Day i år? Då kommer det med stor sannolikhet vara den sista eftersom dagen bara börjat sin spridning från Asien till övriga världen. För att ge ett exempel så sålde endast Alibaba för 17,8 miljarder dollar under Singels Day 2016. Endast den första timmen då köptrycket efter de bästa reafynden är som störst så hamnade försäljningen på 5 miljarder dollar.

Är du singel så unna dig något fint dagen till ära! Här listar vi några förslag på butiker som har Singels Day erbjudanden den 11 november 2018. I Sverige används både den engelska benämningen och även vår egen, singlarnas dag.

Hoppas årets Singles Day rea levererar!

Placeholder

Coola prylar


Det är butiken ni ska besöka första av allt. Roliga, nödvändiga och coola prylar som gör vilken dag som helst så mycket bättre.

Till butik >


Placeholder

VuxenleksakerSlår till på stort och låter oss shoppa med 30% på hela deras sortiment. Snacka om ett unikt läge på singles day!

Till butik >

Placeholder

Varuhus


En butik som är ett måste att besöka är CDON. Flera miljoner produkter och förhandsinformation säger singels day ska bjuda på något butiken aldrig bjudit på förut!

Till butik >

Placeholder

Allt för köket


Har du länge varit sugen på den där apparaten som kommer göra tillvaron i köket så mycket roligare? Kitchentime är e-butiken med bra priser.

Till butik >


Placeholder

ParfymHur ser det ut i parfymskåpet? Är det dags för påfyllning så kanske butiken i fråga lockar med rejäla rabatter under Singles Day 2018.

Till butik >

Placeholder

Datorer, TV, telefon mm


Det är några ställen som sticker ut mer än andra under speciella dagar som detta håller på att bli. Netonnet är absolut en sådan butik!

Till butik >

Placeholder

Friluftsliv


Hösten kan bjuda på härliga dagar varvat med regn och rusk. Outnorth har kanske den gåvan du önskar unna dig själv på Singles day rean 2018?

Till butik >


Placeholder

LeksakerLeksaker och rejält pressande priser är två saker som Lekmer har gått om. Givet besök på Singles day va?

Till butik >

Placeholder

Åhléns


Varuhuset som har det mesta kommer släppa nya erbjudande varje timme från söndag morgon och hela vägen till kvällen. Var med!

Till butik >

Placeholder

Sport


Är det kläder att sporta i så är räcker det att besöka Sportamore. Butiken som har allt och lite till.

Till butik >


Placeholder

PresenterÅrets coolaste adventskalender som ni själva kan bestämma innehållet i! Vad hittar dom på för specialerbjudande den 11/11?

Till butik >

Placeholder

Köksinredning


Tallrikar, belysning och varumärken som något passar in på oss flesta. Ständigt fina erbjudande och förhoppningsvis något extra under Singles Day.

Till butik >

Placeholder

Smink och hudvård


Skaffa lite ny make-up eller varför inte en god parfym? Rea på allt som det är bara att välja fritt och alltid göra en bra deal.

Till butik >


Placeholder

Bagaren och KockenDet mesta som önskas till köket kommer ni förmodligen att finna hos Bagaren och kocken. Vad unnas på Singles day?

Till butik >

Placeholder

Inredning


11% rabatt har vi sett denna välsorterade webbhandel som säljer allt för att inreda snyggt bjuder på.

Till butik >

Placeholder

Kläder för henne


20% avdrag på allt hos Nelly gör att det blir att klia i köpfingret.

Till butik >


Placeholder

ELONKlassiska Elon har några spännande hushållsapparater till förmånliga priser den 11/11-2018.

Till butik >

Placeholder

Kläder för Honom och Henne


Fina märkeskläder till både killar och tjejer. Passa på att köpa dig något riktigt fint idag när priserna är lägre.

Till butik >

  • Du är värd en present

    Vad har du gjort bra den sista tiden? Garanterat någonting som gör att du är värd att shoppa något fint på Singles Day rea. Även fast priserna är rejält rabatterade är det alltid smart att jämföra flera olika butiker som kan tänkas ha samma produkt till salu.

  • Singles Day 11 november

    Fyra ettor som i den 11/11 är dagen att hålla utkik efter reapriser. Singles Day är ett nytt fenomen i Sverige så det är lätt att missa dagen helt och hållet.

  • Rea lockar

    Överväg gärna både två och tre gånger om det är just den här grejen som du verkligen villa ha. Stor rea som Singles Day bjuder på kan göra att det är lättare att stirra sig blind på priset än själva produkten i sig.

Singles Day grundades 1993


Dagen som har sitt utsprung från Asien och Kina grundades på ett universitet vid namn Nanjing. Singles Day skulle vara en dag då studenterna skulle fira sin singeldom. Av naturliga själ så fick datumet 11 november bli den utvalda dagen tack vara att ingen annan dag på året har så många ettor i sig. Ett enkelt datum att komma ihåg, inte sant?

Shoppingfesten tog fart först 16 år senare, 2009. Alibaba grundare Jack Ma ville då förvandla den aningen dystra singeldagen till en shoppingfest utan dess like. Och vilken succé det blir när miljontals människor i Kina verkligen ville unna sig en egen present på Singles Day. Rejält tilltagna rabatter som inte sågs så många andra gånger under året hjälpte givetvis till för att få folket att trycka på köpknapparna. I ett svep var Singles Day rea född och rekorden avlöste varandra år efter år.

Enligt många bedömare så kommer Singles Day öka kraftig här i Sverige. Vi har på senare åren fått allt fler shoppingtillfällen strax innan jul där Black Friday och Cyber Monday är de största. Det blir spännande att se om svenskarna och de svenska butikerna vill ta till sig Singles Day likt de i Asien har gjort.

Vad erbjuds på rea


Smått och gott kan vi hitta vad som helst på Singles Day rea. Den 11 november ska tilltala alla som är singlar och därför är också utbudet av produkter så stort som möjligt. Tidigare år har inte Singles Day slagit igenom så stort i Sverige, och med naturliga skäl så har inte utbudet varit speciellt utbrett. I Kina så har fokuset på senare år flyttat sig till mer lyx. Vad som klassas till lyx kan dock vara extremt mycket.

Oavsett om di vill unna dig en hushållsapparat, rolig leksak eller kläder så hoppas vi att Singles Day rean 2018 kan mätta just din efterfråga 2018.

Fira tillsammans med andra singlar


Är ni ett gäng stolta singlar? Fira då singlarnas dag tillsammans genom att hitta på något roligt. Att shoppa fint på rea kan vara en del av uppmärksammandet av 11/11. En självklar fråga “singles” mellan blir: Vad har du skämt bort dig själv med för present idag?

Att boka bord på en omtyckt restaurang är vanligt så hade ni tänkt fira Singles Day så gäller det att reservera bordet i god tid.

Hjälpte butikstipsen dig finna något fint på rea under Singles Day? Dela gärna med dina vänner på;