Tips på presentboxar


En presentbox kan både vara en box för att lägga i gåva i, eller en färdigkomponerad box med presenter. Den här sidan lägger fokus på den sistnämnda presentboxen som redan är färdig att ge bort. Att skaffa ett “allt-i-ett” kit är smidigt och dessa boxar är som populärast runt jul, men går såklart utmärkt att ge bort till vilken tillfälle du än önskar.

Placeholder

Set med badprodukter


Går det att paketera en medelhavskänsla? Klart det gör, och den här boxen ger just den känslan. Optimalt att ge till den som har tillgång till badkar. Innehåller lite smått och gott som duschtvål, badskum, lotion och badkula.

Till butik DAM >Placeholder

Strumpor


Alla behöver strumpor och är dom roliga så är det bara ett plus eller hur? Den här presentboxen innehåller 4 stycken strumpor vilket är ett betydligt bättre väl av present än att bra ge tråkiga vita strumpor. Om du inte gillar just den här boxen finns det fler att välja bland.

Till butik >

Placeholder

Väska med massagestenar


Ja om det här klassas som presentbox eller ej är en smaksak. En ypperlig present är det i vilket fall. Att massera emd hjälp av stenar är skönt!

Till butik >


Placeholder

3 graverade produkter


Söker du 3 produkter med gravyr är den här boxen som klippt och skuren. Kulspetspenna, nyckelring och plånbok. Hela kalaset kostar er 695 kronor.

Till butik >


Placeholder

Ostronset


De flesta av oss har aldrig provat äta ostron. De få som provat har dock blivit frälsta av ostronsguden. Här har du en box till den personen!

Till butik >

Placeholder

Parfymboxar


Att många människor symboliserar ordet presentbox med parfym, lotion och andra produkter som gör att du håller dig ren och fin men framförallt gör så att du doftar gott är ingen hemlighet. Det finns mängder med parfymboxar och de är ett utmärkt val att ge i present.

Till butik DAM >Placeholder

Vegansk världsresa


Letar du presenttips till veganen eller den som funderar på att bli vegan? Det här setet bjuder på en rad produkter som är plockade från hela våran jord. En spännande presentbox som kommer ge mersmak.

Till butik >

Presentbox med 500 upplevelser


Ja inte alla då men med den här snygga boxen ger du bort en möjlighet att välja på någon av alla upplevelser som företaget erbjuder.

Ta en summa som ligger inom det segment du känner att valmöjligheterna ska ligga mellan och givetvis vad du känner är okej för din plånbok.

Från 100 kronor och upp till så mycket som önskas.

Till butik >
Placeholder
Placeholder

Grillset


Ett set som består av en grillgaffel och en köttkniv är perfekt att ge när det vankas säsong för grillning. Om du vill kan du välja att få bägge graverade med en egen text.

Till butik >


Placeholder

Presentbox vinlåda


En presentbox som innehåller lite av varje får att kunna öppna, utforska samt försluta vinet. Det är bara att lägga i en vinflaska så har du en riktigt fin gåva.

Till butik >


Placeholder

Läppglans


De som gillar läppglans inte bara gillar det utan fullständigt älskar dessa små tuber. Inte minst eftersom de kommer från Victoria´s Secret!

Till butik >

Jelly Belly Ultra Presentask


Att få en ask godsaker som den här snygga presenten med Jelly Belly är för det mesta välkomnat med öppna armar.

Alltid finns det väl någon att bjuda vidare till om nu just han eller hon du ger presentasken till inte tycker om godiset. Överraska någon spontant eller vid mindre tillfällen. Kanske som namnsdagspresent?

Välj om du skickar den direkt till mottagaren eller om du beställer hem den själv för för att sedan ge en personligen.


0:-
Kostar den här presentasken

Boxar ger en enkelhet


Visst är det så att genom att ge bort presentboxar så slår du flera flugor i en smäll? De innehåller oftast 2, 3 och ibland ännu fler produkter som är lite mindre men som tillsammans ger en bra helhet. Du får något fint att ge bort i present utan att det blir att kännas för litet. Ofta är presentboxen så snygg också så det behöves knappt någon inslagen.

Placeholder

Clarins Face & Body


Denna presentbox innehåller hela 6 olika produkter från populära Clarins som är en perfekt gåva till den som är nyfiken på hudvårdsprodukter från det märket.

Till butik >


Placeholder

Klinta och Co


Okej inte en presentbox med en massa olika prylar men tycker det här färdiginslagna paketet kunde vara med på den här sidan i alla fall. Doftljus som brinner i 45 timmar.

Till butik >


Placeholder

Exklusiva träpussel


Söker du efter presenttips som är passande att ge personen som gillar pussel? Den här boxen innehåller hela 12 stycken, i trä dessutom!

Till butik >

Presentboxen Nail Art


Att låta den inre konstnären fullständigt flöda på både sina egna och sina vänners naglar är en höjdare för den som har intresset.

Denna box har lite av varje som behövs för att få till de där coola naglarna. 3 stycken nagellack, 2 stycken behållare med neonglitter. Självklart så följer även en fil och borttagningsmedel med.

Kanske en present som passar allra bäst till den unga flickan som gillar att vara kreativ när det kommer till naglarna.


0:-
Ger du för detta set

Presenten som får kosta


Presentboxen är gåvan som kan vara aningen dyrare än andra gåvor. Det säger sig själv eftersom boxen innehåller många produkter eller om det är själva boxen som gör att priset drar iväg. En presenten värde bestäms av helheten och det är minst lika viktigt med en fint designad box som med innehållet eller vad säger du?

Placeholder

Colonia Leather


Okej parfym har redan varit med men den här presentboxen är värd att lyfta fram lite extra. Denna lyxig och maskulina doft levereras i snygg presentask med sidenfoder.

Till butik >


Placeholder

Be Romanced Naughty


En box med lite allt möjligt för att få romantiken och erotiken att flöda. Du finner bland annat sängspray, rosenblad och massageolja i presentboxen.

Till butik >


Placeholder

Fotopresentbox


Om det nu trots allt var en box för att lägga en present i du sökte efter så kanske en box med ett eget utvalt foto kan vara något?

Till butik >

  • Boxen ger mycket

    Visst är det så att en presentbox ger så mycket, även fast det är endast en present. Det är därför dessa boxar är så omtyckta. Du behöver inte komma på flera olika presenter utan du klipper helt enkelt till på ett allt-i-ett.

  • Dofter är vanligaste presenten

    Vad tänker du på när du hör ordet presentbox? Många tror jag tänker på parfym där ett märke bjuder på lite av varje som parfym, duschtvål och så vidare. Kanske en av de populäraste julklapparna men går såklart utmärkt att ge når som helst.

  • Gör en egen presentbox

    Om du inte känner att du hittar på någon passande presentbox så gör en egen. Visst går det åt lite mer tid men om du lägger ner tiden så är jag övertygad om att du kommer få till en riktigt fin box.

Setet du ger ölfantasten


Om det är en presentbox som inehåller allt som behövs för att brygga eget öl du letar efter så har du precis funnit det.

En rolig box som kommer uppskattas av han eller hon som älskar öl och har ett sug efter att prova göra en egen sats.

Totalt ger setet cirka 5 liter öl av den sort du väljer. Vem vet kanske blir du bjuden på en helt egenbryggd öl när den är klar.

Ett roligt val av present som passar att ge till den som gillar drycken.

Placeholder
Till butik >
0:-
Betalar du för den här presentboxen

Sätt ihop ett eget paket


De flesta presentboxar är sammansatta med 2-3 olika produkter. Känner du att inget faller in till 100% är det bara att sätta ihop en egen presentbox. Mer tidkrävande men kan blir såklart bli riktigt bra att skräddarsy presenten. Just besparingen med tid är det fina med en presentbox. Men som sagt, finner du inget bra är det ett alternativ.

Placeholder

Stora kosttillskottspaketet


Är det ett paket till den träningsintresserade du söker? Då är det här ett stort och ytterst prisvärt paket som kommer göra alla som älskar gymmet mycket glada. Perfekt om du vill ge kosttillskott men inte riktigt vet vilket. Här får han eller hon lite av varje som kommer ta träningen framåt!

Till butik >


Placeholder

Glad och mindre glad mugg


En box som bjuder på både en glad mugg och en mugg som har haft en sämre dag om vi uttrycker det så. En roligt presenttips som ingen förväntar sig så räkna med att överraska någon, och det är just den faktorn som gör presenten så bra! Om du inte gillar just detta paket kan du kolla in de andra i samma serie.

Till butik >

Presentaskar


Att ge en present är en kombination av flera saker. Själva produkten är givetvis en av dessa, men även hur du ger det och på vilket sätt är av avgörande betydelse.

Om det var presentaskar du sökte efter så kolla in dessa. Ett enkelt sätt att sätta guldkant på din gåva.

Det finns även många fler askar om du nu inte gillade just dom på bilden.

Till butik >
Placeholder