Tips på fotopresenter


Vi pushar ofta för att få in något personligt i paketen för bästa känsla hos mottagaren. Att ge bort fotopresenter är därför ett utmärkt val! Det finns många produkter som med några musklick kan bli utsmyckade med ett eget foto. Det återstår bara att välja om det är en fotokudde, fotomugg, fotopussel eller en klassisk tavla som önskas i present. För att endast nämna ett litet urval av allt som erbjuds.

Vad ska vi tänka på när det kommer till fotopresenter? Det är främst två saker, som är följande;

  • Dessa sorts presenter kräver i regel en längre leveranstid än andra produkter. Att få hem sin tilltänkta fotogåva försent är aldrig kul. Genom att planera och beställa dina fotoprodukter i god tid så kan ni vara lugnare med att presenten hinner levereras i god tid.
  • Fotopresenter går inte att returnera om ni inte skulle bli nöjda. Det är klart butiken bör betala tillbaks köpeskillingen om det är ett direkt fel på fotot. Det går dock inte att hävda att ni ångra er för att ni valt fel bild. Lägg ner rikligt med tid och bläddra igenom era fotoalbum så att foton som ska hamna på presenten är det bästa möjliga.

Med dessa två punkter i åtanke så är dessa val som sagt ett ypperligt val av present. Vilken fotopresent väljer ni att satsa på idag?

Fotofavoriter att slå in


Vi vill först och främst slå ett slag på personliga favoriter av fotopresenter. Beroende på tillfälle så passar var och en extra bra. Just pusslen är presenttips som återkommer igen och igen runt om på presenttipsen.nu. Spänning, aktivitet och en sorts fotokonst i samma present.

Placeholder

540 bitars fotopussel


Rubriken vittnar om att det kommer ta sin tid att få alla 540 bitar på plats. Priset är helt hyggliga 299 kronor. Kanske inte en present till de allra minsta ( då finns det färre bitar) men till alla andra.

Till butik >


Placeholder

MyUNO


Det klassiska spelet UNO är oerhört kul, och ännu roligare blir det med privata bilder på korten. Har ni aldrig spelet UNO? Ingen fara då spelet går att lära sig på nolltid. En fotopresent till hela familjen!

Till butik >


Placeholder

Fylld heliumballong


Letar ni en flygande fotopresent i form av en ballong så kommer denna fylld med helium. Beställ i samband med födelsedagen eller tillfället för nyttjande då den förväntas hålla 4-6 dagar.

Till butik >

Placeholder

Träbricka med fotografi


Vad tror ni om att servera fikat på en bricka med ett kärt foto som bottenplatta? Måtten på den här fina presenten är 28,5 gånger 43,5 cm. En rejäl bricka med andra ord.

Till butik >


Placeholder

Dörrmatta


Är det en speciell fest som kräver sina speciella fotopresenter? Välj den här dörrmattan så kommer garanterat ingen av gästerna att missa din present.

Till butik >


Placeholder

Hjärtformat fotopussel


Att ge en present till sin partner kan vara en svår nöt att knäcka. Det här fotopusslet som är format som ett hjärta kan dock knappast bli fel eller vad säger ni?

Till butik >

  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

60 populära fotopresenter


Föll inget av presenttipsen i smaken så kanske du ser något fint i bildspelet här ovan?