Julklapp till fästman


Snart är det jul igen, som är en tid vi på presenttipsen älskar i och med alla julklappar. Har du en pojkvän så vill du sannolikt ge honom en romantisk julklapp, inte hur?

En bra julklapp till pojkvän ska innehålla en massa egenskaper. Just sin kille kan det vara extra känsligt att skaffa en klapp åt. Allt ska ju bli så bra som möjligt, och han ska helst bli överraskad som aldrig förr. Väljer du en present med rätt känsla och lägger ner väl tilltagen tid för att göra helheten så bra som möjligt kommer din pojkvän känna det. Det mest väsentliga är trots allt hur den uppfattas av honom, håller du inte med?

Hjärtan är det säkra kortet, men dock aning uttjatat om du gett honom många hjärtformande julklappar/presenter tidigare jular. Ett säkert tips är att ge vad personen älskar att göra? Älskar han att spela badminton så kan ett nytt racket vara den ultimata julklappen. Att kombinera en större klapp, som kan uppfattas som mindre romantisk, men något litet mer kärleksfullt laddad är ett väl beprövad koncept. Den lilla gåvan, som kan vara ett par kalsonger eller doftljus, gör att du trots allt får in mer kärlek i helheten.

Här finner du några presenttips som vi tycker är klockrena julklapp till fästmannen. Hoppas tipsen hjälper dig!

Placeholder
  • Julklappen till honom..

    .. är en lurig nöt att knäcka. Lägg därför ner mycket tid på att hitta en så bra julklapp som möjligt till pojkvännen.

  • Hellre en billig..

    .. julklapp med mycket tanke och kärlek bakom än en dyrare som helt saknar betydelse. Ett exempel är en fotobok som tar en väldigt tid att göra så bra som den kan bli, men är en relativt billig julklapp.

  • En upplevelse längre fram..

    .. i tiden kan vara ett utmärkt val av julklapp. Förutom en roligt upplevelse så symboliserar den att ni har en lång framtid tillsammans.

Klappar som utstrålar kärlek


Det här med fingertoppskänsla är viktigt när du väljer julklapp till pojkvän. Är han en kille som brukar använda smycken? Då kan ett armband, med gravyr, vara valet som kommer göra honom allra gladast. Uppskattas de små gulliga tingen så är en värmekudde, doftljus eller en skön filt kanske de grejer han helst av allt vill se i sin julklapp.

En ros som kommer vara glödhet till julen är guldrosen. Den symboliserar så otroligt mycket! Samtidigt som den är pläterad i äkta guld. Tycker du intet julklappstips här är intressant är ett tips att även kolla in sidan med fler presenter till pojkvännen. Förstasidan, alla hjärtans dag presenter och presenter till pappa är andra sidor som vi slår ett extra slag för. Totalt finns över 1000 tips på sajten, som alla mycket väl kan passa att ge i julklapp.

Placeholder

Titanio Nero


Vad är så himla känslosamt med ett armband undrar du? Det är att armbandet går att få graverat. Ett julklappstips som säkerligen kommer göra din pojkvän väldigt överaskad, på ett positivt sätt. Se även övriga utbudet!

Till butik >


Placeholder

Värmekudde MYO


Kanske den sötaste värdekudden någonsin eller hur?! Uttrycker kärlek både genom mjukheten och värmefunktionen. Bra julklapp till kvinna och man, såväl som till barn.

Till butik >


Placeholder

24K Guldros


En ros där möjligheterna att dikta ihop några fina ord om honom är väldigt goda. Är pojkvännen guld värd för dig? Då har du hittat en passande julklapp, som aldrig vissnar.

Till butik >


Julklappstips till pojkvännens intresse


Som vi varit inne på så uppskattas ofta saker som intresserar. Har du en pojkvän som tränar mycket gym? Ge han en snygg t-shirt att träna i! Föredrar han hellre ett träningslinne så väljer du givetvis ett linne istället. Ny kläder, utrustning eller tillbehör till ens intresse behövs alltid. Om det inte behövs så blir det i vilket fall lite roligare men något nytt, inte sant?

Här kommer 3 julklappstips inom områdena träning, friluftsliv och teknik. Förhoppningsvis kan någon av julklapparna passa, om han är intresserad av något av dem det vill säga.

Placeholder

Långärmad träningshoodie


Det fina med att välja långärmat på träningströjan är att den även kan användas då han inte tränar. En skön tröja til vintern helt enkelt. Många att välja bland så välj med omsorg.

Till butik >


Placeholder

Snug Rug Outdorr


Denna underbara filt finns äntligen i en utomhusversion. Perfekt att ge killen som älskar att tillbringa ute i det fri, eller bara vill mysa på balkongen. Ta en till dig också!

Till butik >


Placeholder

Värmesulor


Är det den senaste tekniken som intresserar mest av allt? Ett par värmesulor som går att ladda upp är som klippt och skuret till vintern. Skönt för honom till de kallaste vinterdagarna.

Till butik >