Morgongåvor till både henne och honom


Det är inte bara ett samhälle i Heby kommun som heter morgongåva. Det är även den gåvan som du ger till din livspartner dagen efter er stora dag när ni blir vigda. Om tipsen på bröllopspresenter var tänk för gästerna som ska gå på bröllopet så är dessa tips på morgongåvor avsedda till dig som ska gifta dig.

Vad är då en bra morgongåva? Att ge det som gör henne eller honom så lycklig som möjligt kan. Tänk gärna till rejält så att det blir en maximal wow känsla över gåvan du väljer.

Placeholder

Smycken för evigt


Smycken har varit de mest traditionella morgongåvorna de senaste 200 åren och att satsa på graverade smycken är något som kommer träffa rakt i hjärtat på rätt sätt. Smycket på bilden är ett litet hjärta där du valt ett par mycket väl valda ord på baksidan. Kom ihåg att beställa i god tid innan bröllopet.

Till butik >


Placeholder

Privat helikoptertur


Att ge något som ingen av er har gjort förut är ett val som kommer pirra lite extra i magen. Om du vill kan du boka in datum annars väljer ni det tillsammans när festen lugnat ner sig lite. Bor ni inte i Stockholmsområdet så boka in en weekend där, utgår från Bromma flygplats.

Till butik >

.

Därifrån kommer morgongåvan


För väldigt längesen så var morgongåvan något som skulle ge trygghet och då framförallt en ekonomisk sådan. Om nu mannen skulle gå bort så skulle kvinnans försörjningen vara tryggad, eller i vilket fall tryggare än utan morgongåvan. Det var bara inte mannen som gav mark utan gåvan kunde många gånger komma från hans föräldrar, som han (och nu hon), en dag skulle ärva när de går bort.

Idag är den här presenten högst individuell om du vill ge eller inte. Men visst kan det vara romantiskt att ge en morgongåva dagen efter bröllopet? Det behöver som sagt va inte vara något svindyrt som ruinerar dig för flera månader framöver. Glöm inte att även de minst presenter kan överraska och vara hur bra som helst, om du tänker till rejält samt ger gåvan på ett snyggt sätt vid rätt tidpunkt.

Placeholder

Silver hänge – guld ögla


Ett hjärta i silver tillsammans med ett hänge i guld vad kan vara bättre som morgongåva? Klockren tyckte i vilket fall vi när vi såg det här snygga hänget för 2950 kronor.

Till butik >


Placeholder

Love Bridge


Visst är det här presenttipset från Thomas Sabo snyggt? Bambu Korall heter det och går även att få graverat om du önskar. Mycket smycken blir det, men de är också populäraste gåvorna när det kommer till bröllop.

Till butik >


Placeholder

Truefitt & Hill


Är det till en honom du söker presenttips på morgongåva? Rakar han sig med hyvel så är det här setet med högsta möjliga kvalité en lagom grej att ge honom dagen efter er stora dag.

Till butik >

Värmande massageolja


Hur låter det att ge din älskling en het massage? Just het är ledordet på denna morgongåva som är en massageolja av den värmande sorten.

Har du någon gång provat en sådan här produkt så tycker du förmodligen den är helt fantastisk skön. Att oljan är ätbar och endast skapad av naturliga ingredienser gör ju inte det hela sämre. En perfekt morgongåva som du kan leverera tillsammans med en personlig massage.

Vill du ta det steget längre så kolla även in de övriga erotiska produkterna som du finner hos samma återförsäljare.


Den här morgongåvan blir din för
0:-
perfekt att ge tillsammans med andra presenter

Lyxbehandling Special


Låter 3 timmar och 30 minuters ompyssling skönt? Det bör det också vara! En överraskning som du redan har bokat in för er två, annars bestämmer ni ett passande datum tillsammans.

Placeholder

Finns tillgängligt i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Norrköping.