Julklapp till fästmö


Julen nalkas och den tid där vi köper allra mest presenter, fast till namnet julklappar. Har du en flickvän så är det uppenbart hon ska ha sig en fin julklapp från dig, eller hur?

Här kommer vi läge fokus på några romantiska julklappar till flickvännen. En bra julklapp till din älskling så vara full med inlevelse. Ditt engagemang tillsammans med själv prylen du väljer ska helst spegla din kärlek till henne. En mix av överraskning, önskan och kärleksfullhet är nyckeln till en bra julklapp till flickvännen. Att höra om hon har några önskemål är bra, hennes vilja använder du som vägledning för att komma på något liknande, som trots allt har en stor portion av överrumpling över sig.

Att lägga ner rikligt med tid på julklappen till henne är grundläggande för att hitta den bästa klappen. Se till att paketera allt från produkt, känslor och överraskningsfaktor i ett snyggt paket. Inslagning är en stor del av helheten, då presentpappret och ditt jobb med julsnöret och så vidare är det första flickvännen ser.


En bra julklapp till din fästmö ger förhoppningsvis ett slutresultat likt det bilden visar. Det vill säga en mycket glad tjej.

Placeholder

Gå på magkänslan när du söker efter fina julklappar till tjejen. En gammal present som slagit väl ut, men med en ny twist är alltid ett säkert kort. Även julklappar hon aldrig kan aldrig tänka sig är få är de bästa. Ingen slår häpnaden som uppstår efter att julklappspappret slitits av julklappen till din fästmö.

En julklapp inom en snar framtid


Har du och din flickvän en stark relation ni känner kommer vara för evigt? Förhoppningsvis är så fallet. Att lägga din julklapp som en framtida händelse kan mottages med dubbel glädje. Även fast det är mitt i vintern och ni inte varit tillsammans så länge så är julklappstips som kommer nyttjas först till sommaren perfekt till flickvännen. Varför är det så? Jo för att det visar att du ser att det ska vara ni för en väldigt lång tid framöver, förhoppningsvis hela livet. En semesterresa i början på nästa år eller på vårkanten är vanliga julklapp när vi letar efter bra val till vår partner.

Det är även början på skidsäsongen. Att ge en skidresa till Sälen eller Åre hur tycker du det låter? Visst kan denna julklapp till flickvän vara ett dyrt alternativ. Du kanske kan stå för en del som hyra av stuga? Liftkorten och all öl på afterski är andra kostnader som ni kan dela på. Väljer du att ge en skidsemester i julklapp så kan en fin “sidoklapp” vara något tillbehör som kommer väl till användning på er tripp till fjällen. Ett par skidglasögon eller en varm tröja är två julklappstips som passar utmärkt att ge henne tillsammans med själva resan/hotellet.

Placeholder

Dragon skidglasögon


Ett av de snyggaste par skidglasögon vi kunde finna på hela internet? Håller du med oss? Och framförallt om du tror din flickvän skulle gilla dem, är dessa skidglasögon en perfekt julklapp.

Till butik >


Placeholder

Dunnjacka


Resa eller ej en dunjacka är alltid välkommen i julklappen. Det är en kall årstid och vad är finare än att värma sin älskling med en ny snygg jacka? Mängder av alternativ att välja bland.

Till butik >


Placeholder

Armvärmare


Söt armvärmare från tjejernas favoritmärke Odd Molly. Handskar och värmare likt denna är omtänksamma klappar. Att välja rätt storlek är relativt enkelt, kolla ett par av hennes nuvarande handskar så får du reda på storleken.

Till butik >


Julklappar ni kan mysa med tillsammans


De julklappar både du och din flickvän kan njuta av tillsammans är dubbelt så bra, för delat glädje är väl dubbel glädje? Ett spel med spännande frågor är ett sätt för er att lära ännu mer om den andre. Söker du en hetare inriktning så väljer du att ge henne något erotiskt spel i julklapp. Det finns en uppsjö av titlar där några är rent skräp, och andra är mer eller mindre mästerverk. Julklappstipsen här marknadsför givetvis väl beprövade spel, som fått en skara av fina recensioner från många personer som provspelat dem innan.

Sköna filtar är även det ett julklappstips som brukar stå högt upp på flickvänners önskelista. Snug rug är en av våra favoriter när det kommer till filtar. Den bör säljas i tusentals och åter tusentals till varje jul skulle vi tippa på.

Placeholder

Hett spel


Är det ett hett spel som fått allra högsta betyg du är ute efter? Slå till på Monogamy som varit på tapeten i många år, och kommer även va ett av de bästa spelen inom kategorin i många år till.

Till butik >


Placeholder

Frågespel för närmare kärlek


Spelet Älskling är ett återkommande presenttips runt om på sajten. Hur bra som helst kan vi intyga från egna erfarenheter. Således en mer eller mindre klockren julklapp till din flickvän.

Till butik >


Placeholder

Lyxig filt


Filten med stort F är ett av de julklappstips som passar att ge till alla som älskar att mysa. Med en unik design som innehåller ärmar gör den sig hur bra som helst då hon läser en bok i soffan.

Till butik >  • En julklapp som får din flickväns hjärta att slå ett extra slag är ett bevis på att du hittat helt rätt.
  • Var lyhörd på de små ledtrådarna vad hon önskar sig till julafton. Pratar hon mycket om skidor kan något inom det vara bästa klappen.
  • Lägg mer vikt på kärleken julklappen förmedlar än priset på denna. Det är alltid helheten som avgör hur bra en present blir.

Hoppas du fick tips på vart du kan skaffa sifferballonger, och vad du kan använda dem till.

Ett besök på presentsidan för henne
ger dig flera tips på julklappar