Presenttips till bästa vännen


Det är självfallet att din bästa vän ska ha sig en present. Det här med att ge vänner presenter är inte lika självklart som att ge presenter till mor, far, syskon och andra släktingar. Bästa vännen, eller till och med de främsta vännerna, är det schysst att ge en riktigt fin gåva när tillfälle ges. Kolla in presenttipsen här för inspiration vad du kan välja att ge för present till din bästis. Tänk på att känslan över gåvan är långt mycket viktigare än priset.

Förmedla bästa vännen känsla


Även de billigaste presenterna blir hur bra som helst om du gör att de når hela sin potential. När det kommer till bästa vännen så är det inget som värmer så pass mycket som du gör, han eller hennes allra främsta vänskap.

Att ge presenten en touch med just det budskapet kommer ta helheten flera nivåer framåt.

Det här är ett liten hjärta i keramik som har måtten 15 gånger 15 centimeter. Även fast dess lilla storlek så kommer det ge en extremt stor dos vänskapskärlek! En enkel grej att sätta på paket för att förmedla vad du känner till din bästis.

Till butik >
För endast
70:-
kan du ge presenten maximal vänskapseffekt
Placeholder
Placeholder

Värmande filt deluxe


Värme och omtanke är mycket av vad en riktigt bra vän är, inte sant? Snug Rug Deluxe är filten som absoluta majoriteten av de som provad den älskar. Armar som gör filten praktiskt om du vill läsa en bok, ta ett glas vin eller kanske en kopp te.

Till butik >


Placeholder

Graverade vinglas


Det här är presenten om ni gillar att ta ett, eller ett par, glas vin tillsammans. Det gäller bara att hitta på något passande som kan gravera in på de här exklusiva vinglasen.

Till butik >

Överraska med nytt örngott


Vill du visa din vän att han/hon är fantastisk? Bädda rent sängen i smyg så kommer det bli en glad överraskning när det är dags att knyta sig för kvällen.

Örngott att välja på är väldigt många, så kolla även in om du hittar några till framtida presenter.

Till butik >
En billig present för
0:-
med mycket känsla

Placeholder
Placeholder

Gå ut och käka


Gå ut och ät en fin middag tillsammans där du redan har stått för fiolerna i förväg. Slå till på ett värdebevis på en middag för två, sen får bästisen bestämma när och var ni ska utnyttja presenten.

Till butik >


Placeholder

Ros som utstrålar lyx och evighet


Att ge blommor till sin bästis är fint, men de har ju en begränsad livslängd. Efter några dagar så gör syret att färgerna blir allt mer gråare. Denna ros är täckt i 24 k guld och gör den till en “eviga rosen”. Ge den med orden: Du är guld värd!

Till butik >

Pussel av ett kärt minne


Att ge små spontana grejer till sin bästis är aldrig fel. En sådan present skulle kunna vara det här fina pusslet som är format som ett hjärta. Foto väljer du själv. Din vän får bit för bit en större hum om vad hjärtat kommer bilda när de 104 pusselbitarna är lagda på sin plats.

Har du en partner så passa på att fixa ett pussel till honom/henne också, så du har en riktigt bra present till nästa gång det är dags.


Placeholder

Små gåvor med stor betydelse


När det kommer till att ge sin bästa vän så tänk på att även den minsta gåvan kan värma gott. En mugg, skylt eller en bok för någon hundring kan många gånger vara bättre än presenten som saknar den där rätta känslan. Lite lika som när du ska ge din partner en present, då gäller det att hitta en mix av värme, kärlek och produkt.

Placeholder

Graverade kaffeglas


Brukar ni ta en fika tillsammans så är några graverade glas att dricka kaffet ur en gåva som både din vän och du kommer få nytta av. Överraskande present.

Till butik >


Placeholder

Bästa vän mugg


En mugg som det inte går att ta fel på budskapet på. Varje gång han eller hon dricker ur den här muggen kommer tankar på dig komma upp.

Till butik >


Placeholder

Fyll-i-bok


På 28 sidor fyller du i minnen, komplimanger, tips och råd och en del annat. Jag tro din bästa vän kommer uppskatta den här boken, tror inte du?

Till butik >

Karaff plus två glas


Gillar du och din bästis att ta ett glas whisky tillsammans? Då har du chansen att sätta guldkant på nästa whiskykväll! Beställ detta set som består av en karaff med kristaller från Swarovski. Välj att få era namn graverade för den där extra känslan.

På whiskyglasen kan du gärna skoja till det lite genom att välja era smeknamn ni har på varandra. Som sagt så kommer den här presenten garanterat ge en ny nyans till era whiskykvällar!

Pris då? Inte hur billigt som helst, men strax över 1000 kronor tycker vi är helt okej.


Placeholder
Placeholder

Gå på biografen


Ta med dig vännen och dra på bio där läsk, popcorn och era biljetter är betalda i förväg. Den här gåvan blir aldrig för uttjatat utan går att ge gång på gång.

Till butik >


Placeholder

Skylt


Visst stämmer budskapet på skylten och den här skylten som tillverkades i Småland mäter 14 x 20 cm och är väl ett klockrent presenttips till en bra vän?

Till butik >


Placeholder

TrackeR


Den här lilla prylen ger du till din glömska polare som kan råka tappa bort viktiga grejer. Den kan bli en rolig pik som kommer hjälpa till i framtiden.

Till butik >

Vänskapspaketet


Vad kan symbolisera värm vänskap bättre än en liten kattunge och några röda hjärtan? Kanske de två tillsammasn med en liten bok på 48 sidor som innehåller vänskapscitat och andra fina ordspråk.

Det är just vad detta paket innehåller. Passar som bästa att skicka direkt hem till din allra bästa väns brevlåda.

Till butik >
Du betalar
0:-
för det här vänskapspaketet
Placeholder

Var där för henne eller honom


Att ringa sin bästis för att gratulera eller önska god jul är många gånger tillräckligt för att visa att personen betyder mycket för dig. Att sen komplettera det med en passande gåva är såklart väldigt snällt. Har du själv något tips på en bra gåva? Släng gärna iväg ett mejl på kontaktsidan så kan fler få upp ögonen för ditt presenttips, tack!

Placeholder

Sänd blommor


Skicka en bukett med blommor för att påminna din vän vad denna betyder för dig och visa att du inte glömt bort.

Till butik >


Placeholder

Våg till bagage


Ni som brukar resa tillsammans men aldrig kan hålla koll på hur mycket väskan verkligen väger har hittat den ultimata presenten. Kanske får även du låna den?

Till butik >


Placeholder

Favorittidningen


Finns det någon speciell tidning eller något område som intresset är maximalt för så varför inte ge en ny prenumeration av just den tidningen.

Till butik >

Arts In Stone


En stenplatta med några ord som kommer få din vän att bli varm inombords. Den mäter knappt 1,5 dm i höjd så passar att ställa fram i till exempel en bokhylla. Kolla även de andra produkterna inom kategorin som kan ses som perfekta julklappstips eller såklart vid vilket tillfälle du än känner för att ge bort något personligt.

Till butik >
0:-
För den fina vänskapsstenen
Placeholder

Värme och kärlek till bästisen


När du ska ge bästisen något så finns det egentligen inte en enda present som är direkt fel. Att satsa på värme och kärlek är dock aldrig fel, oavsett vem som ska få din gåva. Prylar som utstrålar kärlek kan vara så mycket mer än den klassiska hjärtformen. Att det står “bästa vännen” på presenten gör det hela ännu mer tydligt.

Placeholder

Världens bästa


Ljuset som inte bara lyser upp rummet utan även sinnet är presenten din allra bästa vän inte kan ta miste på.

Till butik >


Placeholder

Vetekudde


Det här är vetekudden som är format som ett  hjärta och passar utmärkt att ge till sin bästis tycker jag.

Till butik >


Placeholder

Ännu en mugg


Handtillverkad mugg från Finland som rymmer 3 dl dryck och oändligt mycket mer värme och omtanke.

Till butik >

Tänd ett ljus och låt det brinna


Okej tycker du att alla bästa vännen prylarna blir lite väl många? Jo kanske men vi kände att den här snygga presenten i form av en ljuslykta också skulle med här på sidan.

Perfekt när du vill ge din bästis något under hundralappen. Lyktan står sen där och lyser, precis som er starka vänskap gör.

89 kronor kostar den här presenten.

Till butik >
Placeholder