Present till gravid


Har du en vän som blivit gravid och söker nu med ljus och lykta efter en passande present? Ett nytt liv är på gång att gro i hennes mage och det om något förtjänar en gåva så är det väl livet i sig. Den här sidan har samlat en gäng presenttips till den som är gravid, hoppas du finner tipsen hjälpsamma.

Babyspelet (lörorikt spel)


Kanske det mest självklara presenttipset vi kan ge är det här underbara spelet. Vad sägs om hela 360 stycken frågor som kan vara oerhört lärorikt, för både de blivande föräldrarna som de som redan har barn sedan tidigare.

Det här spelet tillsammans med en bukett blommor så har du fixat en finfin present. För 2-8 spelare vilket gör spelet perfekt på till exempel en baby shower eller liknande.

Till butik >
Placeholder
Placeholder

Gravidsmycken


Hört talas om gravidsmycke? De brukar se ut så här och ett motiv som symboliserar det kommande livet som håller på att utvecklas under hela graviditeten. Just det här gravidsmycket är glittrande och har ett motiv av fötter.

Till butik >


Placeholder

Filt för maximal rörelsefrihet


Nu växer magen för varje dag som går. En större mage innebär lite svårare att röra sig, så en praktisk filt kommer underlätta hennes graviditet. Snug rug är det optimala presenttipset oavsett tillfälle, kanske extra bra att ge bort just nu. Finns i sex olika färger.

Till butik >

Lyxbehandling Special


Något skönt att njuta i under graviditeten? Är det tidigt gånget så är det förmodligen riskfritt att bli ompysslad med ansiktsbehandling, massage samt pedikyr och manikyr i cirka 3 timmar.

Priset ligger på 1950 så varför inte gå ihop flera stycken och överraska den blivande mamman med den här lyxpresenten?

Placeholder

Finns tillgängligt i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Norrköping.

Placeholder

Glasskopa som använder fysikens lagar


Sötsuget slår i toppen och är glas en favorit kommer den här skopan bli omtyckt. Är glasen hårt så fixar presenten den på ett kick! Förflyttar värme fram handen ut till de vassa kanterna. En udda gravidpresent, som även kan används när barnet växer upp.

Till butik >


Placeholder

Stödgördel


Desto längre in i graviditeten desto mer växer också magen. Då kan det komma väl till hands med den här presenten som ger henne bekvämt stöd för framförallt ryggen och magen. Den är gjort i materialen 91% polyamid och 9% elastan. 149 kronor.

Till butik >

Tidning för blivande föräldrarna


Visst är en prenumeration på en tidning med tips hur det underlättar att vara föräldrar helt klockrent att ge den gravida kvinnan? Det är aldrig för tidigt att börja läsa på och förbereda sig hur det är att vara föräldrar.

Det räcker att du säger till att du fixat en tidningsprenumeration och vips är din present fixat. En omtänksam sådan som dessutom både hon och han kommer få nytta av. Fixas enkelt på några minuter så kolla klicka in och gör ditt val nu. 10 nummer av tidning Vi föräldrar är en personlig rekommendation från oss på presenttipsen.nu.

Placeholder

Värmande kudde


Att sitta stil och inte känna att man kan göra så mycket är mer regel än undantag, speciellt i slutet av graviditeten. Då är en mysig vetekudde en omtänksam gåva från dig som ger massa värme och kärlek.

Till butik >


Placeholder

Snygga naglar


Lite schysst grejer får att hålla pedikyren på plats är en rolig present som säkert kommer göra det lättare att fila, slippa och polera naglarna så att stilen kan hållas uppe även när hon är gravid.

Till butik >


Placeholder

Roliga koppar


Att satsa på roliga grejer är aldrig fel när du ska välja present. Har du sett alla koppar från märket Tassen? Ett stort utbud som är ett riktigt hett presenttips.

Till butik >

Mammapaketet


Ett paket ihopsatt med omsorg för den blivande föräldern. Innehåller vitaminer och mineraler som främjar både mammas hälsa och fostrets uppbyggnad. Förutom kapslar och tabletter så finns även en flaska med Bio-Oil som hjälper till att förebygga bristningar.

Vill du ge en present som kanske är av de roligaste slaget men definitivt av det nyttigare slaget ska du satsa på det här paketet.

Till butik >
Placeholder
0:-
kostar paketet

0 st
kapslar och tabletter

0 ml
innehåller Bio-Oil

Boken är vår favoritpresent


Att ge en present som symboliserar graviditet och gör den så smidig som möjlig för henne är typexempel på en gravidpresent. Om du inte vill ge just det så är vilket present som helst såklart bra val, hellre en present än ingen present. Att slå till på fyll-i-boken du ser tips om nedan är vår favorit, perfekt för dig att ge tillsammans med en ask choklad eller en bukett vackra blommor.

Placeholder

Fyll i boken gravid


Den här boken är kanske den bästa gravidpresenten av de alla? Den blivande mamman fyller i vad som händer med kroppen och hur hon mår under hela graviditetens gång. En bok som kommer uppskattas mycket och som vi anser är den bästa gåva du kan ge den gravida. Ge den med en bukett blommor och du har en riktigt fin present som genomstrålar omtanke.

Till butik >


Placeholder

Stretchigt bälte


Många som är gravida tycker det är jobbigt att behöva skaffa ny kläder stup i kvarten för att magen växer. Den här remmen kommer i vilket fall göra att byxorna går att använda betydligt längre i och med att den justerbar med en töjbart material. En present som dessutom är tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Till butik >

Gravidmassage


Under en graviditet kan det vara skönt att få koppla av så mycket det bara går. Därför är den här gravidmassagen ett presenttips som kommer göra varje havande kvinna väldigt glad. Den här speciella massagen finns just nu i 6 olika städer, förhoppningsvis är någon av dessa städer nära henne.

Till butik >
Placeholder
0:-
kostar massagen

0 min
håller den på

i 0 st
städer finns upplevelsen
  • Sötsugen ökar under graviditeten

    Många som är gravid vittnar om att sötsuget kan öka rejält så en chokladask i present kan vara ett tips att överväga. Eller varför inte baka något eget mästerverk och bjuda på?

  • Skippa mammapresenterna så länge

    De flesta får veta att de är gravid efter bara ett par månader och det är långt kvar till barnet kommer ut. Satsa på något som underlättar för henne nu och skippa nappflaskor och så vidare.

  • Var där för henne

    Den bästa present en gravid kan är att hon har nära och kära som är där för henne och stöttar med råd och hjälp. Tänk på att olika kroppar svarar olika på en graviditet och det finns risk för illamående så var vaksam.

Tror du andra skulle ha nytta av gravidpresenterna? Tipsa gärna dina vänner!