Förlovningspresent


Vad är härligare än att vara riktigt kär? Om ni känner att ni är helt rätt för varandra så är det ett naturligt steg med en förlovning. Ni har helt enkelt bestämt att ni vill dela livets upp och nedgångar tillsammans. Det är inte bara en ring på fingret som är en del i förlovning utan det är även fint med en förlovningspresent. En romantisk gåva som symboliserar dina känslor för henne eller honom. Här kommer några presenttips som kommer få in dig på rätt bana.

Placeholder

Värmekudde som förmedlar kärlek


En förlovningspresent behöver inte vara dyr, bara den har den rätt kärlekskänslan så är den bra. Bestäm om du vill ge den varm som den är eller om du vill slå in värmekudden i ett fint paket. Förutom värmen och utseendet så avger hjärtat en lavendeldoft.

Till butik >


Placeholder

Den eviga guldrosen


En ring tillsammans med den här guldrosen, hur låter det? Tänk ut något romantisk där du får in att din kärlek aldrig vissnar och är guld värd. Precis som din present. Omtyckt av många så slå till på den här fina gåvan i god tid så den inte riskerar att sälja slut.

Till butik >

Lasergravyr till din älskling


Vi säger bara en sak, otroligt snygg present! Dessa glasblock är snygga precis som de är, och ännu effektfullare blir det när din personliga hälsning graveras in med laserteknik.

Texterna du kan välja är många, så tänk till ordentligt. Begränsningen ligger dock på 30 tecken så du måste hålla texten kort. Slå till idag så du får hem den fina förlovningspresent i tid, då leveranstiden är cirka 4-6 dagar enligt butiken som säljer denna.


Placeholder
Placeholder

Vackert halsband


Snyggt designat halsband där du väljer att få datum för förlovning samt era initialer graverade. En present din älskling kommer smälta av att få.

Till butik >


Placeholder

Tvålen I Love You


Att sprida ut små kärleksgåvor dagen du tänkt fria är ett enkelt sätt att göra dagen mer minnesrik. Vad tror du om att lägga ut den här tvålen i badrummet?

Till butik >


Placeholder

Glasskulptur


Vad sägs om denna fina glasskulptur tilllsammans med några fina ord på totalt max 30 tecken? Finns i 4 olika storlekar, där den största rekommenderas.

Till butik >

Överraska med nytt örngott


Letar du efter en fin liten gest att avsluta dagen med? Slå till på den här kudden och bädda ner i er säng. Självklart så säger du ingenting utan det hela blir en varm överraskning när det blir dags att sova.

Den röda färgen gör sig extra bra till denna dag, då er kärlek blivit ännu djupare. Priset för den här romantiska örngottet ligger på 99 kronor. En liten present som kommer sätta ett minne för livet till din blivande man eller hustru.


Placeholder
Placeholder

Kosta Boda champagneglas


Du har förberett förlovning till punkt och pricka och när du fråga de klassiska orden “Vill du gifta dig med mig?” och förhoppningsvis fått ett ja så plockar du fram en fin flaska champagne och servera drycken väl kyld i de här fantastiska glasen som du dessutom bestämt gravyr på. Snacka om att göra det storartat och ihågkommet!

Till butik >


Placeholder

Bok full av foton och text


Att plocka ihop era bästa bilder och varva dessa med fina meningar om vad du tycker är en förlovningspresent som kommer överraska stort. Ta och lägg ner ett par timmar på den här gåvan och se till att allt blir topptrim. Ett tips är att avsluta med något som ger din syn på framtiden och ert kommande giftermål. Tänk på att det är viss leveranstid också.

Till butik >

Hjärtpussel med favoritfotot


Ett av våra hetaste presenttips är detta pussel som du själv väljer motiv på. Till en billig slant på 189 kronor så ger presenten både en rolig utmaning och slutligen ett romantisk kort.

Tips: Varför inte ta ett kort på förlovningsringen och låta din älskling börja lägga pusslet? När hon börjar förstå vad pusslet visar så skrider du till verket och friar! Ett udda sätt som bringar ett roligt inslag till denna speciella stund. Annars kan du skriva “Vill du gifta dig med mig?”. Ja valmöjligheterna är många så fundera ut något roligt.


Placeholder
Placeholder

Art In Stone


Att en så liten stenplatta kan innehålla så mycket kärlek. Perfekt för dig som söker små tillbehör att ge tillsammans med förlovningsringen. 79 kronor är ett bra pris tycker vi, håller du med?

Till butik >


Placeholder

Sockor med hjärtan


Att ett 3-pack med strumpor kan innehålla så mycket romantik. Vissa vad du känner för han eller henne med en värmande förlovningspresent.

Till butik >


Placeholder

Sparkly Heart Armbandet


Är det en tjej du ska skaffa present till så är detta underbara armband en passande gåva eftersom du kan gravera det med dagens datum. Priset är helt okej, 595 kronor.

Till butik >

Viktigt med romantiska inslaget


Ja men det är väl hur självklart som helst kanske du säger? Javisst är det romantiska inslaget extremt mycket när det kommer till en förlovningspresent. Det är dock lätt att glömma att det inte bara själva gåvan som är viktig, utan även hur du ger den samt hur du slår in den.

Att spetsa din gåva genom att fästa detta keraminhjärta med texten “Jag älskar dig. Mitt hjärta är fyllt av kärlek till dig.” så är mycket av den romantiska känsla du vill uppnå fixad.

Ett näst intill självklart tillbehör skulle vi anse. Om du instämmer så är det bara att hålla tummarna för att det finns några kvar i lager då de har en förmåga att snabbt sälja slut, med all rätt.


Betalar du
0:-
Har du det perfekta tillbehöret till förlovningspresenten

Present att ge till paret


Det är inte bara paret själv som ger förlovningspresenter till varandra. Det kan även vara en gåva från dig som utomstående som vill gratulera till förlovningen. När du ska ge en gåva till dom så tänk på att det bästa är att presenten du väljer ska vara just så, till dom. Även fast du kanske känner den ena parten mycket bättre så satsa in dig på något roligt och kärleksfullt att ge till bägge.

Placeholder

Lyckomynt


Det här myntet är perfekt att ge till det nyförlovade paret som en fin gest att du önskar de all lycka som du någonsin kan få. Bra present att ge tillsammans med en bukett blommor.

Till butik >


Placeholder

Bröllopsnallar


Om du ska sända en present så är de här söta nallarna som vittnar om vad som komma skall en utmärkt idé Du kan även skicka med en gratulationshälsning och lyckoönskningar till paret.

Till butik >


Placeholder

Smycke


Smycken av alla dess slag är populära förlovningspresenter att ge tillsammans med ringen. De smyckena du kan välja gravyr på tycker jag är de bästa, håller du med? Maximal personlig touch.

Till butik >

Presentbox med massageljus


Du som tänk överraska din älskling med en intim massage den dag det är dags för förlovning ska kolla in denna present.

Hur låter dofterna: Passionsfrukt, sandelträ och sist men inte minst kokos och ananas. En magisk känsla kommer infinna sig i rummet där ni väljer att tända ett ljus.

Låt ljuset brinna i cirka 20 minuter så att oljan hinner smälta och aromerna spridas i rummet. Vilken förlovning det kommer bli!

Kärlek för alltid


Ja är det inte det en förlovning innebär? Eller i vilket fall ska symbolisera. Att ha hittat sin drömpartner som du kommer vandra med genom livet bör vara den mest fantastiska känslan en människa kan få. Att ge något som förtydligar att det är han eller hon som du vill vara med för alltid är därför en kärleksfull förlovningspresent.

Placeholder

Stäng och släng bort tillsammans


Att gravera in era namn på ett hjärtformat hänglås som ni sedan stänger tillsammans för att sedan kasta i vattnet är en gammal österländsk tradition som symboliserar evig kärlek. Romantisk om något eller vad anser du? Perfekt förlovningspresent anser vi.

Till butik >


Placeholder

Hjärta som värmer dubbelt


Den snyggaste och förmodligen en vetekudde som värmer allra bäst då den når enda in i hjärtat. Om du inte hade tänkt ge någon förlovningsgåva så är den här vetekudden med några väl valda ord en fin gest att ge. Passar både till honom och henne.

Till butik >

Ladda för bröllopet


Har ni en vision om att ert kommande bröllop ska bli något utöver det vanliga? Då krävs massor av inspiration och den här tidningen är en bra början. Gåvan visar att u vill att bröllopet ska ha guldkant och klipper du till på 4 nummer så täcker ni över ett år framåt i tiden. Ungefär den tiden det kan ta att planera för ett sagobröllop.

Tidningar kanske inte uppfattas som den mest romantiska present du kan ge i förlovningspresent men en prenumeration av “Lifestyle Wedding” tillsammans med en annan gåva kommer ge en varm helhet och inramning.

Till butik >
Placeholder
Placeholder

Champagnehink


Att fira förlovning med en flaska skumpa är helt rätt. Tänk dock på att göra det på ett fint sätt så en hink att ställa flaskan i kanske är helt på sin plats? Ett minne som hänger med lång tid.

Till butik >


Placeholder

Fotmassage


Innan du dömer ut denna present tänk så här. Efter frieriet och en god måltid och en utsökt flaska vin vore det inte fint med en härlig fotmassage? Ja kanske till dagen efter i vilket fall om ni nu har annat för er.

Till butik >


Placeholder

Kärleksmugg


En bra start på morgonen du tänkt fria är att servera frukosten i den här muggen. Om du ringar in hela dagen i kärleks tecken så blir den så mycket mer minnesvärd.

Till butik >

Ge presenten i en romantisk påse


Du har valt din present samt slagit in den i det mest romantiska presentpapper du kan hitta. Mycket bra nu gäller det bara att hitta en passande påse att ge paket i eller vad säger du?

Den här är den tydligaste påse vi kunde hitta när det kommer till att utstråla kärlek. Ett tips är att bunkra upp till kommande dagar som alla hjärtans dag, födelsedag och så vidare.

Till butik >
Den här kärleksfylla presentpåsen blir din för
0:-
perfekt att lägga förlovningspresenten i tycker vi
Placeholder
  • Diamonds Are Forever

    Visst är en diamant en fin förlovningsgåva men det viktigaste är att du tänker igenom presenten rejält och försöker få in så mycket kärlek du bara kan i den.

  • Fira förlovning tillsammans

    Att fira förlovning tillsammans tycker jag personligen är viktigare än själv gåvan. Du kanske kan få till gåvan så de två ändamålen sammanstrålar som till exempel presenttipset med champagneglasen.

  • Ord väger tungt

    Att förlova sig är ett steg och ett erkännande att det verkligen är ni som ska dela livet framöver. Glöm inte att det aldrig går att säga för mycket fint om din älskling, inte minst den dagen ni förlovar er.

Gör hemmet hettSom en röd tråd genom hela presenttipsen.nu så är presenten endast en del. Hur du levererar den och allt runt omkring är minst lika viktigt, och speciellt när det gäller något romantisk som nu. Att köpa ett, eller ett par, storpack med rosenblad av finaste silke kan förvandla vilket rum som helst till ett kärleksnäste.

Varje förpackning kostar endast 99 kronor för hela 500 stycken rosenblad. Finns förutom färgerna du ser på bilden även i vinrött.

Till butik >

Placeholder

Graverat armband


Tycker du att de bästa förlovningspresenterna ska vara personliga? Vi instämmer och tycker ett armband med några kärleksfulla ord eller datumet är ett perfekt val. Din partner kommer smälta av lycka!

Till butik >


Placeholder

I Love You


Ballonger med ett väldigt tydligt budskap vad du tycker om din pojkvän eller flickvän. Ett häng sådana här ballonger lite här och var och stämning kommer lyftas rejält.

Till butik >


Placeholder

Erotisk spel


Vill du ge en het förlovningspresent ni kan spela tillsammans? Då är spelet Monogamy ett val du inte kommer ångra! Kanske väldens bästa spel inom området!?

Till butik >

Placeholder

Badbomber


Att köpa hem de här badbomberna som är hjärtformade är lika med kärlek om ni tänkt ta ett bad tillsammans.

Till butik >


Placeholder

Doftstickor


Inte en förlovningspresent i sig men hade du tänkt att fria hemma se till att hemmet är rent och att de luktar gott. Lukten fixar de här stickorna. Dyra men räcker länge.

Till butik >


Placeholder

Vuxenleksaker


Har ni pratat om att prova vuxenleksaker så kanske det är en present att överväga till förlovningen? Det här är bland det senaste och häftigaste till tjejer. Womanizer W500 är namnet på vuxenleksaken.

Till butik >

Bästa parspelet


Hört talas om spelet älskling? Vi rankar spelet som ett av det absolut bästa när det kommer till parspel. Precis lagom känsliga frågor gör att du och din älskling kommer få mer lärdom av varandra, på ett bra sätt.

Dela en flaska vin och lägg några timmar på att spela det här spelet. En liten förlovningspresent är bättre än ingen och söker du just något lite billigare så klipp till på den här presenten.

Eftersom det är så många frågor så kan ni med fördel spela det flera kvällar då ni garanterat får någon ny fråga. Ett toppentips!

Om du tycker att tipsen här var till hjälp får du gärna dela sidan med dina vänner. Tack!

Prova choklad tillsammans


Att ge en present som gör att ni två har något spännande och gott att se fram emot är alltid en bra förlovningspresent.

Om du nu inte skulle tycka att en chokladprovning är det bästa så finns det 12 förslag till som passar perfekt till förlovningen.

Vad tror du om att åka på en kanalkryssning tillsammans? Eller varför inte en helikoptertur? Som sagt finns det alternativ.

Ett bra val för dig som är ute i sista stund med att fixa en present.

Gör förlovning ihågkommen


Okej visst blir förlovning ett minne för livet hur ni än gör. Det är dock skillnad på frieri och frieri inte sant? Boka in er på en privat luftballong eller en helikopter för att sedan säga de magiska orden: Vill du gifta dig med mig!? Kommer garanterat bli något utöver det vanliga, precis som er speciella dag ska vara. Gör du det på ett magnifikt sätt så behövs inte ens någon direkt gåva då hela upplevelsen kan ses som en present.

Placeholder

Privat luftballong


Sitter du och funderar på hur du skall fri? Ett av de mäktigaste sätten är förmodligen en privat tur i en luftballong. Boka in en weekend i Stockholm där denna upplevelse är själv höjdpunkten.

Till butik >


Placeholder

Privat helikoptertur


Om nu inte ballongflyg var något passande så kanske en privat tur i helikopter känns bättre? Låt förlovning ta plats på ett ställe som ni aldrig kommer glömma.

Till butik >


Placeholder

Flygresa


Att flyga iväg till en annan stad och hitta på något roligt tillsammans är ett ypperligt tillfälle för att förlova er. Låt själva resan vara själva presenten. Ett minne för livet!

Till butik >

Kvalitetsweekend i Sverige


Vad tror du om att sticka iväg till någon av Sveriges mest harmoniska platser och förlova er?

Massor av olika ställen av absolut världsklass att välja bland. Till exempel hela 20 av dem omnämns av den inflytelserika White Guide.

Övernattning (2 dagar), frukostsbuffé och 3-rättersmiddag båda kvällarna ingår. Eventuellt vin tillkommer.


En lyxweekend kostar
0:-
Perfekt för att förlova er
Placeholder

Rosor till badet


Ännu en pryl som passar till badet. När det vankas förlovning så hör rosor hemma som du märker. Smälter istället för att vissna, och så förhoppningsvis också din älskling.

Till butik >


Placeholder

Lyxig champagnefudge


Ska du bjuda på godis så se till att det håller högsta klass dagen till ära. Inte för att vi smakat dessa men visst låter det hur gott som helst!?

Till butik >


Placeholder

Chokladfondue


Många av presenttipsen på förlovningspresenter är inte direkt något som du slår in och ger. Det är mer produkter du ställer fram och överraskar med.

Till butik >

Fixa alla små detaljer


Ska du fria till din kärlek så se till att fixa till alla små detaljer.

Att slå till på en eller ett par av denna “dubbelballong” som har d stora måttet 134 gånger 91 cm är en grej som kommer göra att dagen blir otroligt minnesvärd.

Inte någon förlovningspresent i sig, men ballongen kommer garanterat att höja upp helheten och även din present. Glöm inte köpa helium också!


Du betalar
0:-
För det här romantiska tillbehöret

Gåvan är en liten del av förlovningen


En liten kärleksfull förlovningspresent som är väl genomtänk är såklart väldigt fint. Det viktiga är dock inte presenten utan hur du väljer att genomföra hela förlovning. Om du väljer att fria uppe på en bergstopp eller hemma i vardagsrummet är en smaksak. Gemensamt med alla ställen är att du helst ska planera förlovning till punkt och pricka för att göra ditt frieri så ihågkommet som möjligt.

Att köpa en förlovningspresent är en del av många för att göra er första dag som förlovade minnesvärd och romantisk.

Vem du än ska ge en present till så är själva produkten en del av en större gest från din sida. Okej det är inte alla tillfällen som kräver att tanken och genomförandet av själva gåvan ska vara tipptopp, men när det kommer till förlovningspresenter så tycker jag att du bör lägga ner stor kraft på just de delarna. Glöm inte att också de allra minsta presenterna kan bli de mest lyckade om du har en riktigt fin tanke bakom dem.

Hoppas sidan gav presenttips på någon förlovningspresent du kan tänka att din älskling kommer bli väldigt glad åt att få. Lycka till med frieriet!