Presenttips på dyra och exklusiva gåvor


Vem vill få riktigt fina presenter? Visst behöver inte fina grejer per automatik innebära att de är dyra, men får de extra glittrande presenterna som får folk att häpna krävs ofta att du lättar på plånboken. Det finns en hel del du kan skaffa får dyra penningar och här presenteras några väl valda upplevelser och prylar.

Placeholder

Heldag med formel 1 körning


Att ge bort en upplevelse där personen får köra en sportbil är en fin present. Du som vill ta det hela ett steg längre klipper till på det här värdebeviset som ger innehavaren rätt att boka in en dag där han eller hon får köra formel 1! Grymmare present finns knappt. Smakar det så kostar det. 12900 kronor totalt.

Till butik >


Placeholder

NiteCore ficklampa


Liten ficklampa som innehar en enorm kraft att lysa upp stora områden. Ett presenttips som du ger till den som gillar att vara ute i skogen och kan behöva kunna lysa upp rejält i mellanåt. Vad ska vi säga? Kungen av ficklampor är på sin plats i vilket fall!

Till butik >

Placeholder

Graverade förkläden


Söker du något fint till personen som gillar att stå i köket? En graverat förkläde av högsta kvalité kommer bli presenten som sticker ut från mängden. Kolla in dessa! Om förklädena inte känns helt så kolla runt inne hos butiken som säljer. Mycket fint att välja bland.

Till butik >


Placeholder

Airboard Denver 10


Knappt ingen kan väl ha missat dessa airboards glida runt här och där på stan? Den här modellen har de största hjulen, och ett av de dyraste priset.När du vill ge det bästa!

Till butik >


Placeholder

Fallskärm


Att falla fritt är en känsla som inte går att beskriva med ord utan måste upplevas själv. Ett intressant presenttips när du är ute efter något som sticker ut kanske?

Till butik >


Placeholder

Exklusiv parfym


Det är skilnad på parfym och parfym. Vill du ge bort en sort som är väldigt svår att hitta på stan så är till exempel denna för 1995 kronor ett bra val. Kommer garanterat överraska positivt.

Till butik >


Lyxig dokumentmapp


Visst kan du hitta en dokumentmapp för 50 kronor. De brukar i regel också se väldigt billiga ut. Nu är du ju på jakt efter dyra och fina presenter eller hur?

Då kanske denna dokumentmapp där du själv får välja gravyr vara mer intressant. Philippi som märket heter har verkligen lyckas få till en lyxig känsla. Perfekt present att ge till mannen eller kvinnan som jobbar på bank, revisorsbyrå eller någon annan bransch där fina kläder och lyxiga tillbehör är en del i kulturen. De små detaljer är ofta de som ger bästa intrycket. Slantarna som du investerar kan vissa sig bli guld värda för den som får gåvan.

Till butik >


Placeholder

Silver är populärt


Som du märker är många presenttips här på sidan i silver. Silversmide är dyrt, men ändå på en hyffsat prisnivå som alla har råd med om pengar sparats under en tid. Observera att både snusdosan och korthållaren går att ge bort som en fin graverad present om du vill det.

Placeholder

Smartklockan för alla


Den här klockan är det allra senaste inom så kallade smartklockor. Kombinerar en mängd funktioner tillsammans med design i världsklass. En fin klocka att ge till vem du än önskar eftersom den passar de flesta. Finns även andra armband att köpa till för ett mer stilrent utseende.

Till butik >


Placeholder

Snusdosa i antikt silver


Om det ska snusas så ska det göras med stil eller hur? Med den här snusdosan i silver som du dessutom kan få en graverad text på så kommer någon definitivt hålla högst stil. Aldrig sett en dyrare, eller finare snusdosa! Exklusivitet var bara förnamnet.

Till butik >

Placeholder

Hopfällbar elcykel


Ojoj vilken pryl det är! En cykel som går att fälla ihop och tas lätt med upp på kontoret eller i lägenheten. Ladda elen i 2,5 timmar och sen kommer du hela 25 kilometer, helt otroligt bra! Fin present att ge till storstadsbon som har tröttnat att få sin cykel snodd hela tiden, och vill ha något utöver det vanliga.

Till butik >


Placeholder

Truefitt & Hill silverset


Dyrt som få andra rakset då det här kostar 21750 kronor! Ställning och hyvel i silver. Rakborsten har grävlingshår av de allra bästa sorten. En fint set att ge bort om du har pengar som räcker och blir över.

Till butik >

  • Fina presenter

    Det är ju inte bara diamanter som är fina. De flesta presenttips här anser vi är skapligt fina, men kanske inte sådär exklusiva som på just den här sidan.

  • Planera presenterna väl

    Det är minst lika viktigt hur du ger bort presenten som vad själva produkten är för något. Planera därför i väldigt god tid så att du ger ett riktigt fint intryck, på alla plan så att säga.

  • Slå ihop flera små till en stor

    Om du till exempel slår till på elcykeln som du fått tips om här ovanför så gör du den presenten ännu finare genom att även slå till på en exklusiv cykelhjälm. Det symboliserar dessutom att du bryr dig väldigt mycket om personen i fråga,

Placeholder

Korthållare i klassiskt silver


En korthållare kan ses som en snygg accessoar att dra upp i fickan när det är dags att betala. Den möjliggör även för att förvara korten på en smart sätt som inte tar så mycket plats i fickan. Det här är som du säkert har räknat ut ingen vanlig korthållare, den är klassiskt silver och kostar 3900 kronor.

Till butik >


Placeholder

Handväska från Marc Jacobs


Om du frågar vilken tjej som helst om det går att ha får många handväskor så blir svaret förmodligen ett blankt nej. Det finns gott om fina handväskor som kostar en bra slant för dig som söker en fin present. Den här kostar 5995 kronor.

Till butik >

Placeholder

Exklusiva vuxenleksaker


Är det din flickvän du söker present till och brukar ni använda vuxenleksaker så är det läge att kolla in produkten Womanizer! Något utöver det vanliga då Womanizer ger stimulering med pulserande tryckvågor. Den här är dessutom en kraftfullare uppföljare till originalet.

Till butik >


Placeholder

Expressomaskin


Är det personen som har kaffe som ett stående inslag i vardagen du söker presenttips åt så har du precis hittat ett bra. Den här espressomaskinen är minst sagt exklusiv och dyr. Priset på 12 799 kronor beror förmodligen på att ingen lite detalj har uteblivit. Vilken present!

Till butik >

Gör en helhetspresent


Att åka formel 1 eller övernatt på ett exklusivt ställe är dyra presenter som mycket väl är mycket precis som de är. Om du vill gör gåvan ännu finare så gör upplevelserna till en heldag eller kanske till och med en hel helg? Kombinera med ett restaurangbesök och flera grejer att göra. Du som är väldigt förmögen och vill dela med dig av dina pengar har allra bäst förutsättningar att ge bort en fin present.

Om du vill satsa på något extremt dyrt i present så kan den även vara idé att tänka till om du kan kombinera flera olika produkter. Att guld och diamanter är bland det dyraste är knappast en hemlighet men det finns ås mycket mer som kostar skjortan. Är person som ska få presenten rik så tycker jag du ska satsa på en present som överraskar, som att få spaka ett flygplan eller liknande.

Hoppas du fick några tips på fina, och högst exklusiva presenter att ge bort! Ta dig också en sväng på förstasidan där du finner en samling av omtyckta presenttips till både killar och tjejer oavsett ålder.