Namnsdagspresent

Namnsdagspresenter

Att en till två gånger om året ha sin speciella namnsdag har de flesta. Det är dock långt ifrån de flesta som blir uppmärksammande med gratulationer och presenter. Vi bakom sajten tycker naturligtvis att varje tillfälle en present kan tänkas ge skall utnyttjas, så även en namnsdag.

De små gesterna och gåvorna är oftast de som sammankopplas med namnsdagar. Tänk till på vad du själv fick, om du kommer ihåg? En bukett blommor är förmodligen den vanligaste namnsdagspresenten. Vi fann dock något helt annat som det kändes värt att slå ett slag för. Ett örngott med namn. Billigt och en så pass bra present så att personen känner du har tänkt på honom eller henne. Måttet är 50×60 cm, vilket är bland det vanligaste måttet när det kommer till kuddar. Vill du så kan du alltid beställa en extra kudde på samma shop som säljer örngotten.

Fira namnsdagen

Att fira behöver inte alltid betyda veckor av planering. Många gånger så blir spontana kalas de mest ihågkomna. Personligen så kommer vänner namnsdag upp först samma dag. Att bjuda på en fika eller middag på stan kan vara ack så fint. Så lite som ett telefonsamtal kan även det värma gott på namnsdagen. Extra bra blir det om det är en gammal vän som ni inte har kontakt med så ofta. Ett ypperligt tillfälle att ringa helt enkelt.

Det viktiga är att göra något. Oavsett hur liten gest det handlar om. Vi framhävde kuddfodralet här. Tycker du inte om det så välj och vraka bland nästa 2000 noga utvalda presenter till på henne och honom här på presenttipsen.nu. Lycka till att finna en bra namnsdagspresent!